Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak já beru mamavit a vyhovuje mi hlavně proto že se bere jen 1× denně!
Jinak co se týče složení tak na tom asi budou všechny vitamíny podobně..... ![]()
mela jsem carku na mamatestu10 mnohem tenci a jem 13+4tt
ja osobne si myslim ze spolehlivy je!!
Abi, já patřím k těm, co jim ukázal mamatest 10 falešného ducha - prý je to rozpitá barva nebo co, moc se v tom nevyznám
Každopádně ty tvoje dálnice nejsou žádný duch. Rozpitá barva vypadá fakt jinak
Gratuluju !!! ![]()
TAk tojsem rada dnes rano jsem si delala Mamatest comford a ten mi visel taky pozitivne,sice byla carka trosku svetlejsi ale byla viditelna i pro manzela a ten je skoro slepi
. TAk jsem moc rada a dekuji za prispěvky.
Snad to dopadne dobre i na gynde.Jinak chtela jsem se jeste zeptat v kolikátém týdnu, nebo prikolikátém vyšetření jste dostali prukazku? A jakpak se pocitaji týdny vzdy se do toho nejak zapletu. ![]()
A jeste jsem se chtelazeptat mam mirne bolesti v podbrisku je to jen sem tam je vse v poradku?? ![]()
Ahojky Abi k těm vitamínům já beru Femibion 800 pro první trimest stojí 300,– na 30 dní a doporučila mi ho dr. jinak s průkajdou nemám zkušenosti ale yslím že od 9 to 12 týdne jak kde a mírné bolesti v podbřišku mám taky ![]()
ja mam bolesti v podbrisku do ted a to jem uz ve 14tt ,to bude dobre zacatky jsou nejtezsi ![]()
Abi2 píše:
TAk tojsem rada dnes rano jsem si delala Mamatest comford a ten mi visel taky pozitivne,sice byla carka trosku svetlejsi ale byla viditelna i pro manzela a ten je skoro slepi. TAk jsem moc rada a dekuji za prispěvky.
Snad to dopadne dobre i na gynde.Jinak chtela jsem se jeste zeptat v kolikátém týdnu, nebo prikolikátém vyšetření jste dostali prukazku? A jakpak se pocitaji týdny vzdy se do toho nejak zapletu.
Já jsem dostala průkazku asi v 9 týdnu,když jsem byla na kontrolním ultrazvuku,někde jí dávají hned,jak vidí srdíčko,někde až po 12 tt.To si nevybereš ![]()
A bolesti v podbřišku,pokud nejsou nějaké,co by nešly vydržet jsou na začátku těhu normální.Je to tím,jak se tam fazolka uhnizďuje.Ono celé těhotenství tě bude někde píchat a bolet ![]()
Ahojky,tak já jsem dostala průkazku až po prvotrimestrálním screeningu ve 12tt. Jinak týdny se počítají od 1.dne poslední menstruace…Můžeš se mrknout tady http://tehotenstvi.academy.sk/index.php
Jo a ty bolesti v podbřišku jsou na začátku úplně normální…Pokud teda nejsou nějak vyjímečně silné.
ahojky, také jsem měla falešně pozitivní mamatest 10, čárka sice byla růžová, ale tenká jako nitka, Tvoje fotky jsou jasné těhu!!!! gratuluji!!!!
TAk dneska jsem byla u gynekologa a potvrdil mi tehotenstvi
.Ale napsal mi tyto leky Utrogestan máte s tim nejaká zkusenosti??
Ahojky Abi super moc moc gratuluju jjo já jsem po IVF (umělé oplodnění) a beru utrogestan je to na podporu těhotenství