Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mazlinek zkus udělat ještě zítra ráno jiným testem. Třeba clear Blue, sluníčko nebo dr.max
mamatest ani Pepino bych nedělala.. třeba ten clear Blue plus je fajn!
Nemusí být digitální. A to jsou oba testy dělané z jedné moči a oba citlivost 10?
Anonymní - u tebe bohužel nevidím ani ducha :/ Pepino dělá falešný čárky.. zkus jiný test ![]()
@puuuuf tak to se jednalo spíše o biochemické. Bylo zpoždění???
.. snad to prostě vyjde ![]()
@Kristý662 nn, včera měla přijít MS, tak jsem zkusila testnout a dokonce i na tom Clearblue digitálním s citlivostí 25 bylo + 1-2 týdny..
Tak mě to štve fest, chápala bych, kdyby bylo zpoždění a pak čárka třeba slábla a přišla by opožděná MS, ale takhle 10 dní po ovu půldenní euforie a pak zase zklamání.. Sledování duchů mám už za sebou, to byly poslední dva cykly takové, teď jsem si už fakt myslela, že je něco jinak
@puuuuf to mě moc mrzí
já právě měla biochemické minulý cyklus. Ale pro mě to teda bylo překvapení protože jsem něco přes rok po porodu. Achjo..tak snad se brzo zadaři! Jediný co poradím je testovat dřeba déle ![]()
@puuuuf čtu ted tvé příspěvky. Je více vysvětlení, buďto bylo biochemicke a s ms odejde. Další možnost je, že jsi těhotná a některé ženy mají ms i v těhotenství. Je ta ms silná? A nebo mohla ty slabé pozitivní testy způsobit cysta, která odejde s ms
uvidíš zítra, pokud by byla ms jiná (slabá), zkus znova TT. Na zastavení krvácení v začátku těhotenství prý pomáhá Ascorutin (je volně prodejný) ![]()
@puuuuf @bacova.mi cysta prý ukazuje vážně hodně hodně slabé duchy. Na clear blue digitální by cysta asi nestačila :/ ale souhlasím s tím, že krvácení může být i v těhotenství! Kamarádka měla i 5 dní silné krvácení.. jakože hodně silné a bylo to těhotenství a vše v pořádku. Po ms silné dvě čárky! Tak zkusit test po ms:)
A nebo dojít na gyndu pro gynprodil. Nevím jestli bych brala bez potvrzení těhotenství Ascorutin :/ i když je volně prodejný. Jestli se jednalo o biochemické tak tělo vědělo proč to mělo odejít. Šla bych spíše na gyndu ![]()
@Kristý662 @puuuuf cysta ukáže i na digitálním pozitivitou, viděla jsem to tu už několikrát. A Ascorutin ničemu neuškodí, právě proto, že je volně prodejný
je to vlastně vysoká dávka vitamínů C, nic víc ![]()
Každopádně @puuuuf zkusila bych pro jistotu ještě zítra TT. Pokud bude čárka slabší nebo žádná, bylo to pravděpodobně biochemko. Kdyby byla silnější, je šance, že se zadařilo, jen by to chtělo vyřešit krvácení. Někteří doktori při krvácení nechtějí psát hormony a jsou názoru, že pokud je vše v pořádku, mimco se udrží i tak ![]()
Ahoj, tak mammatest mi udělal cca před měsícem falešnou čárku, včera jsem ji měla zase, Dr. Max zatím sněhobílo, zítra by měla dorazit MS, tak jsem zvědavá, máte někdo zkušenost? Jestli třeba Dr. Max ukazuje později? Jinak čárka na mammatestu byla v limitu a stejné intenzity jako před rokem, kdy se těhotenství potvrdilo… ![]()
@mama_s_willebrandem takové čárky jsou tu běžné a o těhotenství se nejedná. Vlastní zkušenost.. ale to neznamená, že je to zrovna tvůj případ!
Zkus zitra ráno jiný test! Budu držet palce.aby se čárka ukázala i tam. ![]()
@Kristý662 aha, děkuji za informaci, tak to jsem měla opravdu štěstí, když minulý rok tahle čárka znamenala opravdu těhotenství ![]()
@mama_s_willebrandem je to prý šarže 2022 ta špatná..2021 by byla v pořádku. Já testovala v roce 2020 a ukázal hned dálnice
nevím co to teď. delaji za zmetky ![]()
@Kristý662 člověk už neví, kterému testu věřit. Každý rok mi přijde, že dělá zmetky někdo jiný.