Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím!!! ![]()
To že Pepino (2ks v balení) dělá falešné duchy 👻 se píše snad všude.. ale že i mamatest? Který byl brán jako jeden z nejlepších testů?
zajímalo by mě, komu udělal falešně pozitivní čárku nebo ducha!
je hrozný když tam konečně vidíte ten náznak druhé čárky a ve finále se jedná o test, který dělá jen falešné duchy. Já se teda zrovna nesnázím, ale zaráží mě to..že zrovna mamatest.. máte některá zkušenost?? Prosím jen o testy z roku 2022. Prý jsou novější a dělají zmatky ![]()
Jj, mamatest mi udělal falešnou rysku. Je to cca 2 měsíce zpět.
Já dnes 10 dpo a mamatest toto. Náznak ducha vidím tak jsem zvědavá ![]()
@Kristý662 Co test to duch, nebo čárka(a že jsem jich udělala, objednala jsem slušnou zásobu)na jiné značce ani náznak…
@Týnka Kikina právě…taky jsem měla snad na každém nebo každém druhém ducha a nic. ![]()
@AnnaFo pidi vidím..snad to nebude zrovna ten případ. Dám jsem foto kde jsem měla ducha a těhotná jsem nebyla :/.
@Kristý662 no tak to vypadá, že i u me je to falešný duch 🤔 zítra zkusím test znovu a uvidím
@AnnaFo spíš jinou značkou
. Taky jsem zkoušela právě i ráno a výsledek byl stejný, jeden byl i více než 👻 i přítel to viděl a nemusel to ani hledat a stejně.. nevím jak to.. je to na prd.
Vkládám fotky, dokud mi neukáže Dr. Max a skvělý je Easy @ home, nevěřím Mamatestu. Je zřejmě hodně citlivý, u mě reaguje i na ovulaci. My se tenhle měsíc vůbec nesnažili, ale čmuchám jako policejní pes, tak jsem ho udělala…ať to dobře dopadne :smiling_face_with3_hearts:
Ta fotka s růžovým logem je včerejší, ty dvě další dnešní.
@Kristý662 mě dělá regulérní várky, ani ne duchy
a to jsem byla na UTZ, na krvi a vše je v pořádku. HCG negativní, žádná cysta ani rakovinotvorné markery
dělá mi to jen Mamatest, ostatní TT bílé ![]()
Jak se v tom má člověk vyznat?
Který test je opravdu něj, máte někdo srovnání?
V některých diskuzích dělá falešné duchy Dr. Max, jinde Pepino, teď zas Mamatest.
Ten horní je včerejší a spodní dnes
čárka je určitě lip vidět.. možná si dojdu pro clearblue ![]()
Za mě spolehlivý test. Neměla jsem s nim nikdy problém. Ale potvrdily mi to i jiné testy
Přikládám své fotky.
@Anicka2888 ahojky, clearblue jsi dělala ve stejný den kdy jsi měla na mamatestu toho ducha? ![]()
@AnnaFo Ano a koukala jsem na něj jak blázen
Neverila jsem žádným testům po potratu v září a biochemkach. Zkusila jsem ruzne značky. Ted jsem uz 33+5tt ![]()