Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jdu pro odpověď nebo zda to má někdo podobně…
Snažíme se 2 roky. Jedno dítě už mám.
Každopádně minulý měsíc přišla ms dřív o 3 dny. Ale byla strašně silná do toho motání hlavy atd.. různé vyšetření.. všechno už vím co a jak, poslali mne na ivf.. tak jsme se o tom bavili co a jak a řekli si, že to řešit teď nebudeme a dáme tomu čas..
No, po těch vyšetřeních jsme měli nechráněný styk, ale nesnažili se.. vyvrcholení nebylo dovnitř..)
No, ale…
Teď mi mešká ms 4 dny. Ale kdy byla ovulace ani styk nevím 🙈 snad poprvý co to nevim, jinak si vše hlídám. A poprvý po 2 letech co mi to mešká..
Dělala jsem si mamatest asi druhý den zpoždění a duch.. pak zase test ale ten byl tyčinkový 25 tam nic..
No dnes zase mamatest odpoledne a hned čárka. Přidám fotky, jedna je hned po namočení a duch zesílil. Digital ale negativní.
Tak se Vás chci zeptat, zda něco vidíte na mámatestu? Vim, že dělá falešný čárky ale z dneška zesilila tak nevím..
A pak jestli jste i vy měli něco takového, že čárka byla vidět až později?
A taky mi nic není, každý měsíc příznaky atd. Teď vůbec nic mám klasický bolest v podbřišku ale mírně a někdy pnutí prsou po ránu. Jinak nic. Nechápu to.
Něco tam je, zvlášť na tom druhém. Ted nezbývá než čekat. Udělat si test třeba pozítří, čárka by měla být už výraznější. Já taky neměla na úplném začátku příznaky, až tak v 6tt. Akorát vím, že mě bolely prsa, když jsem ležela na břiše.
Ahoj, take vidim, zvlast na tom druhem a to jeste ani neni zaschly ![]()
Kdyz si pogooglis, najdes dost holek, ktere mely // treba az tyden po vynechani MS.
Potichoucku gratuluji ![]()
@Liskulaska děkuji uvidíme.. ten test je ten stejnej před uschnutim a po
@Mag1996 Ten první je negativní a druhý divně rozpitý. Mamatesty dělají falešné duchy, řídila bych se negativním digitálem. Příště se určitě zadaří ![]()
Zkusila bys testovat ráno a ne odpoledne. A uvidíš. Já teda na testech nic nevidím…
Zkus testovat ještě za dva dny z ranní moči. Tenhle výsledek bych u mamatestu ještě brala za negativní. Je toho plný internet. A ten mamatest tohle zjevně dělá naprosto běžně.