Máme // - červen 2012

4107
12.6.12 13:31

Máme // - červen 2012

Před pár dny jsem našla // na testu. Jsem sice uplně na začátku ale rády bych si o tom popovídala. Tak pokud jste některá také našla // přidejte se :hug:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
498
12.6.12 13:56

Ahoj Socino :mavam:

Jsou tam taky //, ale zatím se neraduji, mám pár špatných zkušeností. Zrovna jsem tu počítala, kdy se mám objednat k MUDr, raději asi až na začátek července, aby bylo vidět srdíčko.

• načítám...
4107
12.6.12 15:08

Ahoj, gratuluji k // :-) Taky tam chci jít až začátkem července. Přesněji, hledám nového doktora, ten můj je blb, komunikace nulová.
Stále mě bolí v podbříšku, nevim jak moc je to normální nebo ne. Dnes jsou to 4 týdny od poslední MS

• načítám...
498
12.6.12 18:06

Myslím, že to normální je. Aspoň u mne to u předchozích těhu bylo první týdny tak, že mne v podbřišku bolelo „jako že to každou chvíli dostanu“. Taky některý holky píšou vyloženě o píchání v břiše.

A to je tvé první?

• načítám...
4107
12.6.12 19:37

Uplně první :-) Jsem z toho uplně vyplácaná :D Permanentně brečim :roll: Zjistila jsem to v sobotu, takže je to ještě čerstvé. Dneska jsem to řekla manželovi protože má narozeniny tak jsem mu to nechala až na dnešek. dostal ponožtičky s testem. A on si chudák myslel že to je nějaké dárkové balení testu. Takže jsem mu musela vysvětlit že jsme těhotný :lol: Měl přesně tenhle výraz 8o Pak seděl, nemluvil a tupě se usmíval :D Fakt zlatej
Pak jsem dodala že to ještě neni jistý a co všechno můžem a co musíme…

• načítám...
498
12.6.12 19:47

Jééé, to je krásný :D

Já jsem zítra přesně 4 týdny od poslední MS. Chtěla jsem to taky zatajit a sdělit manželovi příští týden, páč má narozeniny. No ale on se mne v neděli přímo zeptal a já nedokázala zalhat. Tak jsem mu přiznala pravdu. Ale zatím to ani neslavíme a raději se snažíme chovat, že se nic neděje. I když já jsem z toho samozřejmě nervozní jako pes.

U nás to bude třetí dítko. První dvě nám šli na první pokus (resp. první na první pokus, druhé na nultý pokus ;) ), takže jsem dost zdrcená z toho, že třetímu se nechce a nechce.

Vzpomínám na to, jak jsem zjistila první těhu - test jsem si udělala asi 2 dny před termínem MS a bylo to tam, můj první těhu test a hned byly //. Byl večer, připravovala jsem se na nějaké školení, ten den jsem si koupila test a chtěla vydržet až do termínu MS, ale najednou jsem se zvedla a šla to zkusit. Byla jsem sama v koupelně, se mi začala klepat kolena a udělalo se mi úplně chviličku špatně. Ale pak jsem celá vyklepaná šla do obýváku, kde seděl manžel (tedy tehdy ještě přítel) u PC a já mu říkám „Hádej, co je na mne nového“. A on se podíval a řekl „Jsi těhotná“. Tak mne objal, řekl, že je to skvělý a otočil se zpět k PC a začal zkoumat vývoj týden po týdnu :lol:

• načítám...
4107
12.6.12 19:55

Já furt brečim. Když jsem viděla ten test tak jsem jen seděla koukala na něj a brečela. pak jsem vykoktala „já budu máma, já budu máma…“ A pak jsem jena na noční :lol:
Našla jsem úžasnou stránku http://www.bonella.cz/…tenstvi.html Je tam těhotenství den po dni. K oplodnění u nás došlo přesně 25.5. Vím to přesně protože jsem byla 24 v nemocnici s cystou a oni mi tam řekli že se zrovna uvolňuje vajíčko. Tak jsme na to druhý den, po propuštění, vlítli :-D

• načítám...
4107
12.6.12 19:57

Takhle to chlapec dostal + pyžamo :D

• načítám...
498
12.6.12 19:57

Já to u nás tipuji na 26. května :dance:

• načítám...
4107
12.6.12 20:19

To tak asi vyjde :palec: my máme 4 týdny dneska.
Budeme se podporovat a domlouvat těm našim cvrčkům aby u nás zůstali :palec:

• načítám...
15866
13.6.12 07:03

Ahoj :mavam: můžu se přidat ;)

• načítám...
498
13.6.12 08:39

Ahoj Kaczule, jasně přidej se :mavam: Koukám, že to u vás není s těhu vůbec lehké… No tak tentokrát to už určitě musí vyjít!

Socino - tak jsem se objednala k MUDr, jdu 28. 6. Jdu tedy k jeho kolegovi, ten můj má dovolenou 3 týdny, pak já jedu pryč, takže bych k němu mohla až po druhé půlce července. Což se mi zase nechtělo čekat.

• načítám...
15866
13.6.12 09:14

@Fise Ahoj :mavam: no snad se to konečně povedlo. Teď jen doufám, že bude všechno v pořádku :think:

• načítám...
4107
13.6.12 20:22

Kaczule1: Ahoj. To je super že už jsme tu 3 :-) Gratuluji k // Holku musí se nám to zadařit.
Před chvilkou jsem jela z práce, autobusem, myslela jsem že vrhnu. Máme super pohodového řidiče tak jsem se s nim domluvila že kdyby něco tak budu křičet zastááááv :lol:

• načítám...
2848
14.6.12 10:58

Ahojky
Ja objevila // minuly tyden a testiky pekne sili, tak snad roste vse jak ma :-)
Dneska je mi spatne, kovova prichut v puse a chce se mi spaaat! ;-)

Vsem drzim pesti, at jsme v unoru stastne maminky :-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100