Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Marssyy píše:
@Daniii a pošleš mi odkaz na tu uzavřenou skupinu?
Jdi do: Skupiny, tam je záložka Uzavřené skupiny a jsou podle abecedy. Název je stejný „Máme // - červen 2012“.
Ale stejně se tam zatím nedostaneš. Musíš požádat o členství a to ti povolí pouze zakladatelka, což je Martina. Ona říkala, že nám napíše, až to bude ready.
Ahojky
Clovek jeden den bez netu a tolik prispevku!
Vitam nove clenky, zolycce gratuluju k
Nejak se mi to rozpulilo…
Zolycce gratuluju k srdicku a ostatnim preji pohodove pribirani ![]()
@Daniii AHA ALE ONO UŽ SE TO ROZJÍŽDÍ TAK TŘETÍ DEN A FURT NIC, KDYŽ JSME CHTĚLI S HOLKAMA CO BYLY PO REVIZI UZAVŘENOU DISKUSI MĚLI JSME JI DO PĚTI MINUT ![]()
@Daniii píše:
Já se hlásímMám prcka 11měsíců, kojím ráno, večer a tak 3× v noci a druhý bude asi v březnu. Nevím přesně v kolikátém jsem tt, protože jsem měla později ovulaci. Za týden jdu k doktorce, tak uvidíme.
Ahojky ![]()
tak to budeme mit doma pekne veselo
, taky jsem jeste nebyla u doktora, i kdyz mi ms i u hojneho kojeni chodi pravidelne, takze vypocet sedi. Nejak na to neni cas zatim.
Zatim se mej krasne ![]()
@JaniceB píše:
Holky ma nektera z Vas kocku nebo kocoura? Do me huci mamka, ze bych mela dat kocku pryc, ze tehotnhy kocky nemaji mit…ale mam ji 7 let a prece jen tak ji nekam nestrcim…Kocka ven nechodi a ji jen granule, takze nemoce nepripadaj v uvahu
Ahojky ![]()
myslim ze je to blbost, mame doma 3 kocky a dve deti, treti na ceste
, muj byvaly je veterinar, a je to jen zbytecna panika. Samozrejme za predpokladu, ze to zvire nebeha venku cely den, a ma nejakou zakladni vetrinarni peci.
Mamka je asi z te starsi generace, holt, tak ji to zkus vysvetlit
.
Cici by byla skoda a navic je to zbytecne
Ahojky holky, jak se dneska cítíte?? Já celkem fajnově. V noci mi teda bylo šíleně zle, ale nakonec to ustalo a je mi fajn. Jak už jste tu psali, neustále musím něco jíst, protože mám neuvěřitelné chutě.. Přibrala jsem zatím 0,5 - 1 kg. Ale mám z toho radost, aspoň nebudu pořád taková vyzáblina (54 kg)..
![]()
Diskuze byla na žádost uzamčena a nyní pokračuje v uzavřené skupině Máme // - červen 2012.
Monika
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat