Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky, nemám nikoho takovýho, tak se zeptám vás…dnes jsem měla takový bílý hustý výtok..to je normální? A píchá mě na pravé straně v podbřišku, ale jen tak jemně… ![]()
@Lo Je. Ja ten vytok mam od 12 DPO a bolesti mam taky prubezne. Ne tedy cely den, ale obcas me taky poboliva
Holky ma nektera z Vas kocku nebo kocoura? Do me huci mamka, ze bych mela dat kocku pryc, ze tehotnhy kocky nemaji mit…ale mam ji 7 let a prece jen tak ji nekam nestrcim…Kocka ven nechodi a ji jen granule, takze nemoce nepripadaj v uvahu
@JaniceB píše:
@Lo Co dneska? Uz je ti lip?
Není to úplně ono, ale stoprocentně lépe, než včera…snažím se stále žaludek zaplňovat..asi budu na konci těhotenství jako koule, ale pomáhá mi to…dnes jsem vstala, dala si banán, 2 sušenky, pak jela do práce, tam si dala čokoládovou rolku…asi ve 12 mi začalo být
, tak jsem si dala jen vývar, za hodinu 2 hrušky a jogurt a až ve 3 filé, bez přílohy, jen filé…v 5 oplatky a džusík a ted už cítím, že opět potřebuju něco sníst…tak jak jsem jedla dřív- opravdu jen 3× za den, to ted není možný, protože bych se
…chuť na jídlo taky moc není, ale po malých porcích a častých se to dá ![]()
@Lo Hm…tak me neni blbe asi taky proto, ze jim jako ty. Ja rano mela Activii tvaroh. V 10 dva banany. Ve 12 obed - sekanou s br. kasi a okurkou. Ve 14 tri svestky. V 16 dve kaiserky se syrem. V 18 vyvar. A ted se chystam jeste snist jogurt…proste furt jen jim… ![]()
@JaniceB píše:
Holky ma nektera z Vas kocku nebo kocoura? Do me huci mamka, ze bych mela dat kocku pryc, ze tehotnhy kocky nemaji mit…ale mam ji 7 let a prece jen tak ji nekam nestrcim…Kocka ven nechodi a ji jen granule, takze nemoce nepripadaj v uvahu
@JaniceB píše:
@Lo Hm…tak me neni blbe asi taky proto, ze jim jako ty. Ja rano mela Activii tvaroh. V 10 dva banany. Ve 12 obed - sekanou s br. kasi a okurkou. Ve 14 tri svestky. V 16 dve kaiserky se syrem. V 18 vyvar. A ted se chystam jeste snist jogurt…proste furt jen jim…
Myslím ale, že toto je nejlepší cesta, jak se vyhnout ![]()
@JaniceB Myslím, že když kočka nechodí ven, tak tu toxoplazmózu mít nemůže.
@Lo Jo…ale vis jak budem vypadat??? Ja uz zacinam…uz mam 4 kila nahore!!! A to nejim jinak /jako extra nejaky jiny jidla/ nez doted, jen vic…casteji. To jo.
![]()
@Daniii Matka ale zase, ze prej ma jiny bacily a kdo vi co…no proste kraviny. Mam ji dlouho…kdyby to bylo kote, tak to mozna chapu…:-) Ze nevis, co vsechno muze mit. Ale kdyz vedle me chrape uz 7 let, tak co bych ja mohla mit, co ona nema!:-)))
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat