Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Lo
6285
9.7.12 19:36

Holky, nemám nikoho takovýho, tak se zeptám vás…dnes jsem měla takový bílý hustý výtok..to je normální? A píchá mě na pravé straně v podbřišku, ale jen tak jemně… :nevim:

• načítám...
13473
9.7.12 19:37

@Lo Je. Ja ten vytok mam od 12 DPO a bolesti mam taky prubezne. Ne tedy cely den, ale obcas me taky poboliva

• načítám...
11381
9.7.12 19:38

@Lo Myslím, že obojí je naprosto normální.  :*

• načítám...
Lo
6285
9.7.12 19:38
@Daniii píše:
@Lo Myslím, že obojí je naprosto normální. :*
:dance: To jsem ráda :)
  • načítám...
13473
9.7.12 19:39

@Lo Co dneska? Uz je ti lip?

• načítám...
13473
9.7.12 19:40

Holky ma nektera z Vas kocku nebo kocoura? Do me huci mamka, ze bych mela dat kocku pryc, ze tehotnhy kocky nemaji mit…ale mam ji 7 let a prece jen tak ji nekam nestrcim…Kocka ven nechodi a ji jen granule, takze nemoce nepripadaj v uvahu

• načítám...
Lo
6285
9.7.12 19:45
@JaniceB píše:
@Lo Co dneska? Uz je ti lip?

Není to úplně ono, ale stoprocentně lépe, než včera…snažím se stále žaludek zaplňovat..asi budu na konci těhotenství jako koule, ale pomáhá mi to…dnes jsem vstala, dala si banán, 2 sušenky, pak jela do práce, tam si dala čokoládovou rolku…asi ve 12 mi začalo být :poblion:, tak jsem si dala jen vývar, za hodinu 2 hrušky a jogurt a až ve 3 filé, bez přílohy, jen filé…v 5 oplatky a džusík a ted už cítím, že opět potřebuju něco sníst…tak jak jsem jedla dřív- opravdu jen 3× za den, to ted není možný, protože bych se :poblion:…chuť na jídlo taky moc není, ale po malých porcích a častých se to dá :palec:

• načítám...
13473
9.7.12 19:48

@Lo Hm…tak me neni blbe asi taky proto, ze jim jako ty. Ja rano mela Activii tvaroh. V 10 dva banany. Ve 12 obed - sekanou s br. kasi a okurkou. Ve 14 tri svestky. V 16 dve kaiserky se syrem. V 18 vyvar. A ted se chystam jeste snist jogurt…proste furt jen jim… :zed:

• načítám...
2826
9.7.12 19:49
@JaniceB píše:
@hmonika Kolik ze jsi presne?

Dneska by to dle tehotensky kalkulačky mělo byt 6+3.Posledni MS 25.5.

• načítám...
Lo
6285
9.7.12 19:49
@JaniceB píše:
Holky ma nektera z Vas kocku nebo kocoura? Do me huci mamka, ze bych mela dat kocku pryc, ze tehotnhy kocky nemaji mit…ale mam ji 7 let a prece jen tak ji nekam nestrcim…Kocka ven nechodi a ji jen granule, takze nemoce nepripadaj v uvahu
:lol: To teda nevím, jak to je, jen mě to rozesmálo…moje máma, když mě čekala, tak bydlela v klasickém venkovském stavení - psi, kočky- kam se podíváš…a holky, největší masakr je, když mi máma říkala, že v těhotenstvím se mnou tahala dřevo a uhlí a že v 9. měsíci se mnou bruslila na ledě 8o 8o Já jsem na svět přišla bleskovou rychlostí…o půl 2 ráno mámě praskla voda a za 10 minut 3 ráno jsem byla na světě 8o 8o Máma pak říkala doktorovi : To je vše? :mrgreen: Takže jako dnes, jak je vše na netu, jsme daleko více vystrašení…a vše řešíme.. :oops: :nevim:
  • načítám...
Lo
6285
9.7.12 19:50
@JaniceB píše:
@Lo Hm…tak me neni blbe asi taky proto, ze jim jako ty. Ja rano mela Activii tvaroh. V 10 dva banany. Ve 12 obed - sekanou s br. kasi a okurkou. Ve 14 tri svestky. V 16 dve kaiserky se syrem. V 18 vyvar. A ted se chystam jeste snist jogurt…proste furt jen jim… :zed:

Myslím ale, že toto je nejlepší cesta, jak se vyhnout :poblion:

• načítám...
13473
9.7.12 19:51

@hmonika Tak to uz srdicku urcite bude:-)

• načítám...
11381
9.7.12 19:52

@JaniceB Myslím, že když kočka nechodí ven, tak tu toxoplazmózu mít nemůže.

• načítám...
13473
9.7.12 19:52

@Lo Jo…ale vis jak budem vypadat??? Ja uz zacinam…uz mam 4 kila nahore!!! A to nejim jinak /jako extra nejaky jiny jidla/ nez doted, jen vic…casteji. To jo. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
13473
9.7.12 19:53

@Daniii Matka ale zase, ze prej ma jiny bacily a kdo vi co…no proste kraviny. Mam ji dlouho…kdyby to bylo kote, tak to mozna chapu…:-) Ze nevis, co vsechno muze mit. Ale kdyz vedle me chrape uz 7 let, tak co bych ja mohla mit, co ona nema!:-)))

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100