Máme // - červen 2012

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4107
14.6.12 17:18
@aja81 píše:
Ahojky
Ja objevila // minuly tyden a testiky pekne sili, tak snad roste vse jak ma :-)
Dneska je mi spatne, kovova prichut v puse a chce se mi spaaat! ;-)Vsem drzim pesti, at jsme v unoru stastne maminky :-)

Moc ti gratuluji k // Všem nám to vyjde :palec:

• načítám...
4107
14.6.12 17:26

Dnes přišla zpráva na kterou jsem koukala jak jojo. Nerozdejchala jsem to a bulela jak prdlá.
Vezmu to od začátku. Stavíme domek a jedna firma nám dělala topení a tepelné čerpadlo. Dnes nám přišel dopis od právníka že po nás vymáhají 13000. Tak jsme našli číslo konkrétní faktury. 1. byla zaplacena, 2. nesedí datum, 3. nesedí ani částka. Já se na to fakt vyprdnu. Volali jsme tomu právníkovi. POslali jsme mu ty faktury a příjmový doklady. :(
Normálně bych byla spíš naštvaná ale v tomhle stavu jsem smutná a jen tu sedím a brečím :,(

• načítám...
498
14.6.12 17:34

Socino, to fakt naštve :twisted: Ale hlavu vzhůru, doklady máte, tak se to snad zdárně vyřeší. My stavěli před 3 roky, ale měli jsme kompletně dodávku na klíč. Sice to bylo dražší, ale žádné nervy, žádné dohadování, cena co byla ve smlouvě tak tu dodrželi. takže jsme si fakt ušetřili starosti.
Je sranda, co pár těhu hormonů udělá s rozumnou ženskou :nevim:

• načítám...
2282
15.6.12 13:48
@socina
@socina píše:
Uplně první :-) Jsem z toho uplně vyplácaná :D Permanentně brečim :roll: Zjistila jsem to v sobotu, takže je to ještě čerstvé. Dneska jsem to řekla manželovi protože má narozeniny tak jsem mu to nechala až na dnešek. dostal ponožtičky s testem. A on si chudák myslel že to je nějaké dárkové balení testu. Takže jsem mu musela vysvětlit že jsme těhotný :lol: Měl přesně tenhle výraz 8o Pak seděl, nemluvil a tupě se usmíval :D Fakt zlatej
Pak jsem dodala že to ještě neni jistý a co všechno můžem a co musíme…

Ahoj, já to vím od neděle. Bylo to nečekané. Test mi koupil přítel „jen pro jistotu“ Myslela jsem, že se MS opozdilo kvůli stresu z práce. Byla jsem v šoku, // se objevily ihned. Celý den jsme o tom mluvili(Nejsme v nejlepší fin. situaci, žijeme spolu, ale nejsme svoji..) a brečeli. Druhý den přišlo konečné rozhodnutí(i když já byla rozhodnutá ihned;-)), že si děťátko necháme, rodině a známým to řekneme, až po prohlídce. Jinak nezvracím, pořád se dojímám, spím a mám větší chuť na sex ;)

• načítám...
315
15.6.12 16:34

:) ahojda já našla // ve st ve čt jsem šla k doktorovi tak mě vzal krev a dnes mě potvrdil hcg 840 takže máme 3 mimi :)

• načítám...
6726
17.6.12 10:09

Ahoj holky, já jsem dnes našla // jsem 26DC, tak pevně věřím, že MS za dva dny už nepřijde:) Snažíme se od března, takže na 4, cyklus to vyšlo :) jsem z toho úplně hin :) je mi 20 a příteli 27, máme oba velkou radost, ale trošku se přeci jen krotíme..stát se může cokoliv. Ten test jsem si dnes udělala spíš z lerace a pak sem koukala jak puk, co to tam vylejzá :))

• načítám...
petulinkaa13
17.6.12 10:20

Ahoj holky, taky se přidavam, posledni MS 11.5. k oplodneni doslo kolem 25.5. a ted bych mela byt 5+2tt, k doktorovi jdu ted v pátek což bych mela být 6tt, pridavam testíky, hooodně testíku, S testováním jsem začla 9 po oplodneni, ale byli jen stíny MS mela prijit 8.6. tak jsem fotila testíky od 7.6. den pred prichodem ( neprichodem) MS :lol: a zrovna v den našeho výročí svatby :-) Tak mrknete, v březnu mam zasebou samovolny potrat cca 6tt :-(

• Upravit
498
17.6.12 18:05

Petulinkooo - no to je super fotka, hotové „testobraní“ :-))) I když kdybych si já vyfotila testy za tento měsíc, tak by to vypadalo asi obdobně :lol: :lol:

• načítám...
10021
17.6.12 19:54

Ahoj holky, taky se přidávám, poslední MS 23.5. a dnes objeveny //.
Už mám za sebou jednu špatnou zkušenost, 9.3. jsem byla na revizi, měla jsem zamlklé těhotenství v 10tt.

• načítám...
petulinkaa13
17.6.12 20:16

@Marssyy gratuluji, tak to jsme prisli o mimco ve stejny den, akorat, že ja samovolne bez revize :-/ tak ted nam to musí vyjít :-)

• Upravit
petulinkaa13
17.6.12 20:18

@Fise to víš, pro me hotovej zázrak, tak doufam, že ten zázrak vydrží jeste do unora, abych pak ten VELKEJ zazrak držela v náručí :-)

• Upravit
10021
17.6.12 20:45
@petulinkaa13 píše:
@Marssyy gratuluji, tak to jsme prisli o mimco ve stejny den, akorat, že ja samovolne bez revize :-/ tak ted nam to musí vyjít :-)

Taky gratuluji, a tentokrát už nám to musí vyjít

• načítám...
4107
17.6.12 21:04

Holky jak to u vás plánujete s prací? Stále řeším kdy jít na rizikové těhotenství. Dělám v ústavu soc. péče, pečovatelku. Takže bych měla jít hned po potvrzení lékařem. Ale vůbec se mi nechce. Doma mi na neschopence hrábne. Zatím chodím, jen si dávám pozor. Klienti upoutaní na lůžko nám zemřeli, takže odpadlo zvedání. Chtěla bych dodělat červenec. :think:

• načítám...
4107
17.6.12 21:07

Zdravím nově příchozí děvčata a gratuluji k //
Věřím že nám vše dobře dopadne :palec:

• načítám...
4995
17.6.12 21:26

Ahojky holky, můžu se taky přidat? Já je našla v pátek, máme velkou radost, ale zatím to tajíme jak můžeme :lol:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100