Máme první jedničku :)

9867
4.9.09 10:31

Máme první jedničku :)

Nehorázně se chlubím, Adli přinesla první jedničku (sice nepochybuji, že časem bude nosit celé spektrum známek a poznámky k tomu, přesto se zrovna teď dmu pýchou :)) - a co vy? Jak zvládáte nástup do školy? Máte už nějaké úspěchy? Průšvihy? A veselé příhody z natáčení?

:)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
4.9.09 10:37

Mám dvě neteře, které nastoupili letos do první třídy. První se do školy strašně moc těšila,aktovku měla už od Vánoc a dělala si čárky, jak se nemohla dočkat. V pondělí dostala teplotu, v úterý na tu hodku do školy šla a od tý doby leží v postýlce, chudinka :( Druhá se do školy netěšila za nic, v úterý dobrý a večer volala, že teda netuší, jak to v tý škole zítra vydrží až do 12!!! :D :D

• Citovat
  • Upravit
642
4.9.09 11:02

Gratuluju! Ja si na ni asi jeste pockam. Dcerka je v druhe tride, ale tady znamky az do poloviny druhe tridy nedavaji. A pak chteji zacit jen tema dobryma :?: No, jsem zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.9.09 11:44

Gratuluji k jedničce :wink: :srdce:
Já mám veselou příhodu ze školky. Asi tak třetí den co jsem nastoupila jsme my děti chtěli něco po učitelce (asi aby četla pohádku) tak jsme na ni jeden přes druhého hulákali tu samou prosbu. Učitelka nás ztišila a povídá " a co kouzelné slovíčko, děti" a já na ni vykřikla ABRAKA DABRA a když se nesouhlasně mračila, tak jsem přidala HRNEČKU DOST! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
4.9.09 12:18

Lesi - gratuluju!!! :lol:

Já mám doma taky prvňáka, i když na gymplu. :wink: Zatím spokojenost a už dostal mimořádný úkol - udělat v Excelu zasedací pořádek. Akorát nevím, jestli za odměnu nebo za trest. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
4.9.09 12:50

Předně gratulace Adlétce :srdce:

No my sice máme už sedmáka, ale jestli tomu se podaří donést domů aspoň jednu jedničku tak to tu snad od radosti taky napíšu :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
4.9.09 18:43

Jé, to je vtipný, samozřejmě gratulace, ale já jsem to rozklikla v domnění, že se zase dozvím nějaké to moudro o zubech, my totiž na 1. jedničku stále ještě čekáme. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
4.9.09 21:43

Lesi taky se přidávám s gratulaci,úplně jsi mi připoměla mojí Barunku před rokem a jak jsem s ní tu první jedničku taky prožívala a jako máma jsem na ní byla náležitě pyšná.

Koukam taky u vas najeli hned na známky,u nás taky a v záři dostavali všichni jen jedničky a od října už to šlo natvrdo,v naší třidě teda naštestí známkovala v prvnim pololeti jen do trojek,ale v jiný třidě už od října lítali 4 a 5.

Od mamin z jiných škol zase slyšim že v první dávaji jen razitka s obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
4.9.09 21:47

lesi - přeji pyšné mamině i dceři stovky dalších :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
4.9.09 22:10

Je taky gratuluji. Ja si pamatuji ze mi dostavali razitka.
Se zeptam mamky co ma sestra ve skole ted je taky v prvni tride.
Mimochodem kdyz jsem mluvila s mamkou po skype tak jsem se ptala jestli s nekym sedi v lavici nebo sama a ze sedi s nejakou holcickou jeste co sni chodila do skolky ale jen po dobu nez se zacnou bavit.Nacez sestra povida ze si uz v jedne hodine spitali a pani ucitelka je neslysela. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
4.9.09 22:18

Gratulujeme k první (a jistě ne poslední) jedničce… :wink:

Véna během prvních čtyř školních dní (už je teda druháček) stihl přinést dva písemné tresty a dvě mínus z výtvarky, paní učitelka je zjevně v kondici. :roll: Jinak veselými historkami se jen hemžím…
Dost mě třeba pobavilo (pravda, spíš zpětně), když přišel ze hřiště s družinou a byl převlečený do cizích (navíc dost malých) tepláků a na můj vytřeštěný pohled reagoval slovy, že mu cituji „ty tepláky byly hned nějaký podezdřelý, ale na přemýšlení nebyl čas“. 8) (po nešťastném majiteli malých tepláků jsem nějak neměla sílu pátrat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.9.09 22:20
Mišáček píše:
Koukam taky u vas najeli hned na známky,u nás taky a v záři dostavali všichni jen jedničky a od října už to šlo natvrdo,v naší třidě teda naštestí známkovala v prvnim pololeti jen do trojek,ale v jiný třidě už od října lítali 4 a 5.

Jupí!!! Čekají mě ještě tři týdny pýchy nad jedničkama :dance: :D :dance: A pak přijde tvrdá realita :-) :pocitac: :-)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
4.9.09 22:23

Lesi, moc moc gratulujeme!!!
Mně jako prvňáka ta výše zmiňovaná razítka strašně štvala a šíleně jsem se těšila na to, až se bude známkovat „natvrdo“ 1-5. Razítka mi připadala taková jako pro mimina a ne pro školáky ;) Tak chápu, jakou musíte mít z první jedničky všichni radost. Tak ať se kupí další a další! A těch horších ať je jen trošička :)
Taky bych se chlubila být na tvém místě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5785
14.9.09 16:03

Lesi gratuluji k jedničce :potlesk:

Taky se musíme pochlubit Kačka má dvě jedničky z matiky a výtvarky,jsem taky nadšená,kdoví co bude dál…,snad jí to půjde a bude ji škola bavit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.9.09 20:31

Tak my máme jedniček už šest a dnes dokonale odfláknutý úkol - jsem zvědavá, co jí na něj zítra paní učitelka řekne :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati