Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Lesina píše:
Tak my máme jedniček už šest a dnes dokonale odfláknutý úkol - jsem zvědavá, co jí na něj zítra paní učitelka řekneL.
Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
Odfláklej? Jak jako odfláklej? I maličkatej náznak něčeho písemnýho se přece bere jako sakra důležitej pokus a důkaz, že vnímám, že existuje škola a nějaký to zadání.
![]()
janine24 píše:Lesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
Tak my máme jedniček už šest a dnes dokonale odfláknutý úkol - jsem zvědavá, co jí na něj zítra paní učitelka řekneL.
Odfláklej? Jak jako odfláklej? I maličkatej náznak něčeho písemnýho se přece bere jako sakra důležitej pokus a důkaz, že vnímám, že existuje škola a nějaký to zadání.
![]()
![]()
Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebyla ![]()
Lesina píše:janine24 píše:Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebylaLesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
![]()
![]()
To jsem ráda, jsem ti chtěla jenom maličko dokumentovat, jak se to snaživé dítko po 10 letech může proměnit. Pomíjím zjev, ale i způsob vnímání důležitosti DÚ
A jestli tě to upozorní i s tímhle projevem patří mezi premianty a naděje našeho národa ![]()
To já bych zase někdy moc ráda viděla, jak vypadá neodfláknutý úkol, doma se mi to zatím nepoštěstilo…
Loni napsal Véna slovo „včela“ správně až na šestý pokus (a to má pět písmen)…
Podotýkám, že plyně čte už několik let, takže písmena zná velmi dobře…jenže ono to jde těžko, když je duchem někde v Dimenzi X…
Judycum píše:
To já bych zase někdy moc ráda viděla, jak vypadá neodfláknutý úkol, doma se mi to zatím nepoštěstilo…Loni napsal Véna slovo „včela“ správně až na šestý pokus (a to má pět písmen)…
Podotýkám, že plyně čte už několik let, takže písmena zná velmi dobře…jenže ono to jde těžko, když je duchem někde v Dimenzi X…
To záleží na předmětu úkolu, viděla jsem zadání projektu - abstraktní básníci v UK 19. století a dal to hodně neodfláknutě a strávil s tím mnoho hodin. To samý punkrockový autoři básnického stylu konce 20. století. Jsou projekty, které je baví, ale psaní fčel to asi nebude
![]()
janine24 píše:Lesina píše:To jsem ráda, jsem ti chtěla jenom maličko dokumentovat, jak se to snaživé dítko po 10 letech může proměnit. Pomíjím zjev, ale i způsob vnímání důležitosti DÚjanine24 píše:Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebylaLesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
![]()
![]()
A jestli tě to upozorní i s tímhle projevem patří mezi premianty a naděje našeho národa
Premiant jsem byla jen v předmětech, které jsem si definovala jako perspektivní pro budoucí studium, zbytek jsem si udržovala na trojce a máma to přežila asi jen díky tomu, že se moc neptala… Panebože, to mě čeká taky???
![]()
janine24 píše:Judycum píše:To záleží na předmětu úkolu, viděla jsem zadání projektu - abstraktní básníci v UK 19. století a dal to hodně neodfláknutě a strávil s tím mnoho hodin. To samý punkrockový autoři básnického stylu konce 20. století. Jsou projekty, které je baví, ale psaní fčel to asi nebude
To já bych zase někdy moc ráda viděla, jak vypadá neodfláknutý úkol, doma se mi to zatím nepoštěstilo…Loni napsal Véna slovo „včela“ správně až na šestý pokus (a to má pět písmen)…
![]()
![]()
![]()
To je fakt, takhle kdyby chtěla paní učitelka analýzu mezigalaktických utkání želv ninja, to by jistě obětoval čas ochotně a rád… ![]()
Judycum píše:janine24 píše:Judycum píše:To záleží na předmětu úkolu, viděla jsem zadání projektu - abstraktní básníci v UK 19. století a dal to hodně neodfláknutě a strávil s tím mnoho hodin. To samý punkrockový autoři básnického stylu konce 20. století. Jsou projekty, které je baví, ale psaní fčel to asi nebude
![]()
![]()
![]()
To je fakt, takhle kdyby chtěla paní učitelka analýzu mezigalaktických utkání želv ninja, to by jistě obětoval čas ochotně a rád…
Lesina píše:janine24 píše:Premiant jsem byla jen v předmětech, které jsem si definovala jako perspektivní pro budoucí studium, zbytek jsem si udržovala na trojce a máma to přežila asi jen díky tomu, že se moc neptala… Panebože, to mě čeká taky???Lesina píše:To jsem ráda, jsem ti chtěla jenom maličko dokumentovat, jak se to snaživé dítko po 10 letech může proměnit. Pomíjím zjev, ale i způsob vnímání důležitosti DÚjanine24 píše:Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebylaLesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
![]()
![]()
A jestli tě to upozorní i s tímhle projevem patří mezi premianty a naděje našeho národa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Chceš pravdu nebo uklidnit?
Je li dědičné, čeká ![]()
Lesina píše:janine24 píše:Premiant jsem byla jen v předmětech, které jsem si definovala jako perspektivní pro budoucí studium, zbytek jsem si udržovala na trojce a máma to přežila asi jen díky tomu, že se moc neptala… Panebože, to mě čeká taky???Lesina píše:To jsem ráda, jsem ti chtěla jenom maličko dokumentovat, jak se to snaživé dítko po 10 letech může proměnit. Pomíjím zjev, ale i způsob vnímání důležitosti DÚjanine24 píše:Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebylaLesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Já si troufám tvrdit, že to budeš mít ještě veselejší… ![]()
Judycum píše:Lesina píše:Já si troufám tvrdit, že to budeš mít ještě veselejší…janine24 píše:Premiant jsem byla jen v předmětech, které jsem si definovala jako perspektivní pro budoucí studium, zbytek jsem si udržovala na trojce a máma to přežila asi jen díky tomu, že se moc neptala… Panebože, to mě čeká taky???Lesina píše:To jsem ráda, jsem ti chtěla jenom maličko dokumentovat, jak se to snaživé dítko po 10 letech může proměnit. Pomíjím zjev, ale i způsob vnímání důležitosti DÚjanine24 píše:Nedělám si ani náznak nadějí, že na tom bude v šestnácti líp - koneckonců maminka taky nebylaLesina píše:Slovy mýho 16letýho synovce - úkol? Mlhavě si na něco vzpomínám, ale dělat to nebudu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ááááá, je tu ještě někdo drsnější
![]()
Judycum píše:
Inu, život mě naučil…![]()
Jasně, někdy je život drsnější, než si v době prvních úkolů myslíme ![]()