Mami... a teď jsem krásná!

522
11.1.11 09:57

Mami... a teď jsem krásná!

Naše Viktorka si ráda hraje na střihačku.....tak si vzala nůžky.....a ustřihla si vlásky přímo u hlavy :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed: :zed:
A já jsem pitomá, že jsem jí ty nůžky ještě pujčila. Teď má vylepaný kolečko přímo nad čelem a vypadá jako malý sociálek :mrgreen: Když jsem se jí zeptala co to provedla,tak mi odpověděla, že ty vlásky měla nakřivo, tak si je ustřihla a teď je přece krásná!!! :cert:
Teď ji tu lysinku zkouším zamaskovat přehazovačkama, sponkama a copánkama a tiše doufám, že ji vlásky rychle dorostou (oholení hlavy jsem zamítla), páč vypadá fakt jak trubka :roll: :cert:

Pochlubte se maminky, jakym vytuněním vás překvapili vaše dítka??? :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1984
11.1.11 10:04

Ha ha tak takhle se zkraslila neter den pred nastupem do skolky.Potom tam mela cely rok fotku s vylepanou ofinou :-D
No u nas probehlo zavreni na balkone a zachodovy prkenko kolem krku,co jsme museli uriznout pilkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
11.1.11 10:06

ahoj.
No mě to udělal zase náš malý když ho hlídala babička.Řekl že to bylo škaredé a že se mu nelíbila ofinka,tak šmikl nůžkama a bylo to. :mrgreen: Babička mě s hrůzou volala co udělal,no jejda,vždyt se svět nezboří. :lol: ojela jsem mu mašinkou hlavu a bylo to. :mrgreen:Jaký byl fešák.Má ted už 10 a nosí jenom malého ježka ,dál je vystřihaný a jaký je to borec. :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.1.11 10:10

Ahoj. Mě tohle přesně udělal synáček asi tak před měsícem. A to je mu skoro 11 let!!!! No chtěl být krásnej před holkama ve třídě, tak si ušmikl ofinu rovnou u hlavy. Museli jsme ho vzít strojkem. teď mu to všechno začíná dorůstat a vypadá úchvatně. Holt kdo chce kam… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5570
11.1.11 10:14

klukum se da oholit hlava to je bezva :palec:

ja ditko teprv cekam, ale pamatuju si, ze kdyz jsme byly se segrou maly, tak jsme si hraly na kadernice :lol:
ja jsem ji trosku ostrihala (to slo jeste ale dobre spravit) a pak kdyz chtela ostrihat ona me, tak jsem mela strach ze to pokazi (byla mladsi o dva roky) tak abych ji zavrela pusu, ze me jsme nestrihaly, tak jsem se smigla sama :mrgreen: taky u ofiny a mela jsem tam lysinku :mrgreen:

mama rvala a pani ucitelky ve skolce si delaly legraci jestli je maminka tak sikovna :lol:

vy jste se jako male nestrihaly? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.1.11 10:16

Takhle se zkrášlovali moje neteře. Jedna ustřihla vlasy druhé a ještě jí ten ustřižený chomáč vrátila zpátky na hlavu a nastříkala lakem na vlasy, švagrová na to přišla, když si šla šáhnout, proč má Verunka tak slepený ty vlasy. Chomáč jí zůstal v ruce :D
No a já jsem si ostříhala ofinu den před nástupem do 1.třídy nůžtičkama na nehty(zahnutýma), myslela jsem, že mámu tenkrát trefí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.1.11 10:17
nothingn píše:
Ha ha tak takhle se zkraslila neter den pred nastupem do skolky.Potom tam mela cely rok fotku s vylepanou ofinou :-D
No u nas probehlo zavreni na balkone a zachodovy prkenko kolem krku,co jsme museli uriznout pilkou :-D

Nothing jak máte velký prkýnko? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.1.11 10:21

Ahoj, já takhle ostříhala sebe večer před focením ve školce - takže mám památku zdokumentovanou :D a taky jsem podobně ostříhala panenky, ovšem těm to jaksi už nedorostlo :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
11.1.11 10:23

No tak se taky pochlubím :lol: Dojela jsem s malou ,měla tak necelé dva roky,domu.Měla jsem v autě velký nákup ,tak jsem malou šupla do předsíně a šupajdila před dum do auta.jak jsem chtěla jít domu ,tak dveře zavřené a malá někde v domě .Máme na dvěřích krom zámku ,ještě takovo zarážku.a tu ona zašoupla .A já v ten moment hruza ,kam šla ,kde co mám na stole atd.Jediná možnost oběhnout dum a jit zahradou.jenže tam první plot a branka,taky zamčená.ani nevím jak jsem ten plot přelezla.pak dveře na dvur,nad něma je tak pul metra volné místo,tak jsem se tama prošoupla.A pak další dveře ,ze dvora do domu .jak naschvál taky zzamčené.jenže tam jsou takové skleněné okénka ,tak jsem jedno musela rozbit.Pak jsem si odemčela .A malá ta v klidu v pokojíku ,hrála si jako by nic.jestli mě někdo viděl jak tam lezu tak se musel divit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.1.11 10:24

U nás stříhání nějaké upravy nepřichází v uvahu.Nužky máme uklizeny na bezpečném místě,ale taky sem takové stříhání ofiny jako malá zažila u mého bratrance.Mě byli 2(naštěstí si to nepamatuju) jemu 5 a sestřenici 6.Bratranec ustříhnul ofinu mě až u kořínku :lol: .Pak sestřenice chtěla ostříhat jeho.on se bránil a chtěl se ostříhat sám.No skončilo to skleněným okem :cry: takže u nás hračky plačky a nužky se malému určitě do ruky nedostanou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
11.1.11 10:25

Přiznám se, že jsem se prej jako malá (snad i ve stejnym věku) taky takhle zkrášlila…a už chápu jaký to bylo asi drasticky pro moji mámu, taky si zakládala na mojich vláskách-tak jako já teď si zakládám na vláskách naší kóči. asi bude ještě dloooouho nosit čepičku :mrgreen:
jó kluci to maji jednodušší-to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
11.1.11 10:42

A ještě se přiznám k jednomu kousku :oops: . Babička byla na balkoně, já vedle v kuchyni a zavřela jsem dveře tak, že zvenku nešly otevřít (byly mi asi dva, tak předpokládám, že úmyslně). Babička se nemohla dostat dovnitř (byla se mnou sama) a jen koukala, jak jsem vlezla do cukřenky a pochutnávala si na kostkovém cukru. Ze zoufalství požádala nějakého cizího kluka, který šel zrovna kolem, ať vleze vzadu oknem do ložnice a přijd e jí otevřít (v ložnici se téměř pořád větralo, takže okno bylo otevřené). Klukovi se to naštěstí povedlo a babičku hned přišli upozornit sousedi, že nějaký kluk jí vlezl oknem do baráku :mrgreen: . Samozřejmě jsem tuhle historku slyšela milionkrát :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
11.1.11 10:49

Ahoj Rubberbear, tak to jsem jako malá udělala taky, akorát že jsem vzala celou hlavu :-D Tehdy jsem (školkový věk) zpívala za Jiskřičky, měla na sobě slušivou uniformní modrou sukýnku a modrou košili, kolem krku úžasný červený šátek. Sbormistrová mi dala sólo, protože jsem byla krásné děvčátko se zlatými vlásky po pás, plnými lokýnek. Asi jsem se před tím sborem hezky vyjímala. Večer před vystoupením jsem si totálně ošmikala hlavu (hrála jsem si na kadeřnici a panenky už jaksi na hlavě neměly skoro nic). Některá místa byla až na kůži, tak mě máma ještě večer táhla ke známé - kadeřnici, které nezbylo (aby to vypadalo nějak souměrně) vzít strojkem. Sbormistrovou museli druhý den křísit, když před nadupaný sál nastopil do čela podivný plešatý chlapeček v sukýnce, který vypadal, jako tranzvestita :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
11.1.11 10:52

My se takhle ostříhali se ségrou. A pak si taky oholily obočí, protože jsme na vaně našly tátovu žiletku. Byly jsme fakt fešandy :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
11.1.11 10:52

Tak ostříhání vlasů taky známe. :lol: Bylo to někdy loni v únoru. Holky si hrály v pokojíku, já tam přijdu a koukám, že se na zemi válí chomáč vlasů. Koukám na holky, která se to ostříhala a nic jsem neviděla. Ta čtyřletá to svedla na dvouletou a ta to nadšeně odkejvala, jakože se ostříhala ona. :roll: Nijak jsem to nehrotila, říkám si, že se aspoň ostříhala tak, že to není vidět. Pak jsem je šla koupat a když jsem chtěla tý starší namočit hlavu a ofinu jí jakoby shrnula dozadu, koukám, že jí z hlavy trčej takový štětičky. Ona si ostříhala ofinu, ale naštěstí tak podivně, že to nebylo vidět. Měla přes to ještě vlasy. Bylo to poznat jen když si vzala čelenku. Tu ale nosit nemohla. Dorostlo jí to až v červnu. :lol:
Záchodový prkýnko taky známe, ta mladší si před pár měsíci strčila tu redukci taky na hlavu a nešlo to sundat. Nakonec se to podařilo, ale musela jsem se smát, když jsem si představila, že s tím jedem na pohotovost. :-D I když s tímhle bysme nejeli, to plastový prkýnko by se dalo přeříznout.

A ještě: Když jsem byla těhotná s mladší, tu starší hlídala moje máma u ní doma. No a já jdu od doktorky a vidím mámu na balkóně. Odemknu si byt a jdu za ní. A ona tam byla zavřená. Šla kouřit a mladší mezitím hejbla klikou a zavřela jí tam. Máma tam čekala v listopadu asi půl hodiny, než přijdu od doktorky. Naštěstí holka nic nevyváděla, akorát si šla pro jablko, pak si sundala jednu botu, lehla si na gauč a usnula. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová