Mami... a teď jsem krásná!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
522
11.1.11 10:53

Nouky tak to je dost dobrý :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
11.1.11 10:54

U nás i kdyby ty nůžky v ruce měl,tak si na vlasy nešáhne..je na ně dost háklivej :mrgreen: Jednou když jsme ho s mámou stříhaly,tak si ty ostříhaný vlásky vracel zpátky na hlavu :lol: :lol: A vůbec nemá rád,když se mu sahá na hlavu:)

Ale jinak já takhle odjížděla z tábora s půlkou ofiny ustříhlou někde v půlce čela (druhou půlku jsem měla dlouhou asi až ke klíční kosti :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
11.1.11 10:55
Terrad píše:
My se takhle ostříhali se ségrou. A pak si taky oholily obočí, protože jsme na vaně našly tátovu žiletku. Byly jsme fakt fešandy :mrgreen: .

Já se taky jednou holila :D ale ne teda obočí, ale tvř a samozřejmně jsem se pořezala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
11.1.11 11:06

no já zkrášlovala panenky. všechny byly do hola tak sjem jí stříhala nehty..
no krásný plácačka ve finále měly místo prstíků

no a taky jsem zkrášlila tak v 16 mou mamku..
měla delší vlasy a že to chce kratší at jí to trošku sešmiknu. fajn. udělala jsem jí culík a stříhla těsně u hlavy.. no to bylo řevu a málem i facek..nakonec šla hodně na krátko a nosila to dlouho :mrgreen: :mrgreen: se jí to zalíbilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
11.1.11 11:07

holky a nechce se podělit s okudlanýma dětma. si to ne dovedu předstvit. fiknou takhle třeba afinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
11.1.11 12:12

Tak me kdyz hlidala babicka tak jsem si ze zvykacky udelala ve vlasech celenku :wink:
Takze vse slo dolu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
11.1.11 12:17

haha :lol: :mrgreen: tak kolečko nad čelem už máme taky za sebou, zvládla Aňa loni, letos se pokoušela před štědrým dnem zase, já myslela, že ji přerazím :cert: , naštěstí to zvládla jen u uší, a nechala delší, takže jí to sluší, ale nejde dát do ohonu. starší holka zvládla před deseti lety taky, jen pak vlasy schovala pod polštář, prý si je ráno nasadí :zed: , musela pak na mikádo, neb to vzala okolo celé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
11.1.11 12:30

Že se ostříhá dítě ještě pochopím, ale kamarádům se pozvracela dcera (včetně ofiny) a tatínka nějak voda nenapadla, tak vzal na pomoc nůžky. Maminka byla mooooc ráda, když jí to zase půl roku dorůstalo. :-D
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
11.1.11 13:57

kamarádka si jako malá vytrhala všechny řasy, protože někde slyšela že si nějaká paní byla vytrhat obočí, ale nějak si to popletla:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
11.1.11 16:52

Ahoj tak tuto situaci jsem zažila sama na sobe:D chudák naši:D:DByly mi asi dva roky. byly Vánoce a objevila jsem nůžky také jsem si krásně ostříhala ofinku nebo mi vadila:D:Dale křivě:Dtak mi ji mamka musela dostříhat dorovna ale to rovné bylo az uplne nahoře :-P :-P :-P tak jsem vypadala jako blbeček:Dnicméně jsem to svedla na ježíška-jelikož byly vanoce tak jsem všechno schovala do našeho velkého šuplíku s hračkami -ovšem neprošlo mi to a nikdo mi neveril..pak mi byl ježíšek pry podezřelejší:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
11.1.11 18:49

Moje maminka byla vždy háklivá na moje vlasy, tak mě by to asi ani nenapadlo se odtříhat. To by byl sekec. Jednou jsem usnula se žvýkačkou a ta se mi nalepila vzadu do vlasů, že se muselo ustřihnout pár pramenů, ani to nebylo vidět, to bylo řečí.
Jednou ale čekala důležitou návštěvu, přátele ze zahraničí, zašla ke kadeřnici, aby byla šik (vzala ji hodně nakrátko) a začala připravovat bohaté menu. Nějak jí zhasla plynová trouba, a jak se skláněla a snažila se to znovu zažehnout, blaflo jí to přímo do ofiny - no vypadalo to děsně a musela znovu ke kadeřnici a ta ji musela už úplně okudlat. :lol:
Můj otec zas v nějakých dvou letech údajně stále říkal ve vedlejším pokoji: „Maminko, číhám, číhám.“ Babička myslela, že se schovává, tak říkala: „Číhej, číhej.“ Po pár minutách jí bylo podezřelý, že stále číhá, tak se tam šla podívat a on stříhal… závěsy. Takže se dá zkrášlit nejen vlastní vizáž. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
11.1.11 22:08

Tak neteř si okudlala vlasy dokonce několikrát, když jí byly asi tři roky. Vždycky někde našla nůžky a bylo to a pokaždé slibovala, že už se nebude stříhat :nevim:
Dnes jí je 11 a má krásné vlásky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3960
11.1.11 23:06

Holky,to je krásná diskuze, směju se tu jako blázen :lol:

Já jsem jako 6 letá ostříhala svoji čestvě narozenou sestřičku. Protože jí to divně stálo na hlavě. Pěkně kolem fontanely. Moji mámu málem vezli. Ale na zadek jsem nedostala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
15.10.11 14:29

Ahoj, tohle mě pobavilo.:-D
Když jsem já byla malá, mohly mi být tak 4 roky, tak strejda měl svatbu. Už jsme byli s rodiči pomalu na odchodu z bytu, zatímco oni hystericky pobíhali po bytě a sháněli kabát, svatební dar a další nezbytnosti s sebou, já si zlezla v dětském pokoji pod stůl, vzala jsem si takové ty nůžky, jak stříhají jakoby krabatě a ostříhala jsem se úplně dohola.:-D Rodiče málem složil infarkt, ale já byla spokojená a na fotkách a videu ze svatby mi to pochopitelně neuvěřitelně ,,slušelo".:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová