Mamiňák? Špatně spí

147
2.1.13 10:04

mamiňák? nebo co?

Ahoj náš malej bude mít za pár dnů 8 měsíců a poslední dobou špatně spí, spal i v noci, ale 2 noci proplakal(spí přitom, občas provře oko)pak hlídala babička a ta ho uspala a vůbec neplakal, a na dnešek v noci zase plakal(uspávala jsem já)jediné co pomáhá je nošení, když vedle něj ležím tak to nestačí, dudlíka nechce :nevim: zuby to nebudou, jelikož přestal slintat, slintal víc, a teplotu taky nemá, přes den si taky dokázal hrát a zabavit se a teď spíš kňourá pobrekává, a říká mamamama ba, nevím co s ním? nechci ho nechat plakat, ale takovýdleho mamiňáka abych ho v noci jen nosila aby spal nechci, poraďte, máte někdo zkušenost? nejvíc mě štve ta noc, přes den se mu budu věnovat, ale ta noc je šílená díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12658
2.1.13 10:16

@janicel mam doma to same, akurat v noci nenosim ale polozim mu ruku do postielky, chvilu este pomrnkaval ale nakoniec to vzal na milost :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.1.13 10:23

To vypadá opravdu na zuby. Nemusí se ještě prořezávat a proto nejsou vidět. Nebo začíná separační úzkost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
2.1.13 10:25
@monikek píše:
To vypadá opravdu na zuby. Nemusí se ještě prořezávat a proto nejsou vidět. Nebo začíná separační úzkost?

no to právě nevím? :,( buď jedno nebo druhý, ale zas beze dokáže být, babičku i dědu, je s nima spokojenej, můžu od něj klidně odejít když je s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
2.1.13 10:30

A kdyby byl fixovanej na tatu, tak je z nej papinak? :)

• Citovat
  • Upravit
19976
2.1.13 10:32
@ncc1701 píše:
A kdyby byl fixovanej na tatu, tak je z nej papinak? :)
:lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
2.1.13 10:34
@janicel píše:
no to právě nevím? :,( buď jedno nebo druhý, ale zas beze dokáže být, babičku i dědu, je s nima spokojenej, můžu od něj klidně odejít když je s nima

při separační úzkosti se dítě váže na lidi, se kterými je nejvíc. pokud se s nimi vidí často, tak se jich to nemusí týkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
2.1.13 10:36

Já myslím že zuby, malá neslintala a chovala se stejně, nejvíc to bolí, když to ještě není vidět…má chudinka trápení, teplotu malá neměla nikdy, podle toho se neřiď..ale je nespokojený a evidentně ho něco trápí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí