Měsíční miminko má průjem?

267
1.1.13 21:11

Mesicni miminko ma prujem?!

Ahoj holky, mame doma 5 kojeneho chlapecka. Docela casto ho trapi prdiky a tedka posledni tri dny se k nim pridal „prujem“. Dneska uz kakal 4×, rano hodne a pres den vzdycky pri obrovskym dlouhym prdeni mu vzdycky neco ujelo, jednou min, jednou vic. Stolice je hodne tekuta s malinkymi mlecnymi srazeninkami bych rekla. Uz jsem za tech par dni prala nektere veci v detskem Vanishi a nepomohlo to, tak nejsem moc nadsena ze zlutych fleku, ktere zustaly :( Je to vazne nejaky druh prujmu u miminek? A hlavne co s tim? K doktorovi, nebo muzu neco delat ja? Nebo to nejak zase samo prejde? A co mu to tohle zpusobuje? Nejedla jsem nic co nejim normalne :(
Dekuji za rady zkusenejsich :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
381
1.1.13 21:33

A proč myslíš, že je to průjem? :nevim: Miminko může mít i někdy stoličku řídčí. Můj Dr. říkal, že pokud to není úplná voda a minimálně 7× denně, je to normální. Navíc by průjem prý smrděl. Můj syn měl pravé hovínka „vaječinu“ jen asi první měsíc života. Pak jsem začli mít něco jako hořčice smíchaná s kečupem :lol: Barva skoro úplně oranžová a asi i taková hustota, nekdy řídčí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
1.1.13 21:36

To co popisuješ není průjem, ale normální stolice ;) pokaděný věci musíš hned přemáchnout v ruce a žádný fleky, tě nezůstanou, v podstatě i když zapomenu přemáchnout a vezmu to ručmo než to hodim do pračky, žádný fleky mi nezůstávaj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
1.1.13 21:49

U kojených dětí je pravidlo 7×7. 7 stolic denně nebo 7 dní bez stolice je normální…

fleky od hovínek dej hned do studené vody a zaper žlučovým mýdlem (nejlepší je tekuté Denk Mit z DM)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.1.13 22:04

Dekuju za uklidneni, jen me to prekvapilo, protoze ji jeste az tak vodnatou nemel. Ted se vykakal popate. Dekuju za radu ohledne prani, predem jsem to nenamocila, verila jsem Vanishi :D snad to teda nejak vybledne po nekolika vypranich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
1.1.13 22:17

Vlastne uz poseste kdyz to tak pocitam, jednou mi ho prebalil pritel. Tak snad to nebude uz moc pokracovat… :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
1.1.13 22:25

Neboj, to nic nebude :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
2.1.13 09:12

Naše malá kajdila ze začátku 10× denně, po každém kojení, a mezi tím taky. Taky to byla taková oranžová voda se bílými sraženinkami. A dostřel měla metr. To jsem vyfotila, jak nám ohodila zeď. Jak rostla, tak ta četnost ubývala. Ale je to pokakánek pořád, je jí skoro rok a kajdí 3-4× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí