Maminčina holčička?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1284
17.2.13 09:09

maminčina holčička?

Ahoj, mám 7 měsíční holčičku. Problém je, že si asi není schopná vyhrát sama. Nebo je, ale musím s ní sedět na koberci. Prostě neustále potřebuje moji přítomnost. Jakmile odejdu z místnosti, začne pofnukávat. A to stačím jenom si zajít třeba na záchod :nevim: nevím, jestli to takhle prostě je u všech, že potřebují pozornost nebo je prostě maminčina a tečka. Do kuchyně na 10 minut neexistuje, musím ji mít u sebe ve stoličce, místo aby vydržela v obýváku na koberci s hračkama. Máte to tak taky někdo? Nevím, jestli to přejde nebo co mám dělat. Už se plazí, tak vždycky když se vzdálím se s fnukáním šine pomalu tím směrem, kam jsem odešla. Nerada bych, aby v pozdějším věku se mi pověsila na nohu a já ji táhla za sebou, i když ji neskutečně miluju :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
chatwenna
17.2.13 09:12

Maly ma pet mesicu a taky ho taham vsude s sebou v lehatku nebo na hraci dece… :roll: pry to prejde samo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1284
17.2.13 09:14

Čekám, že až začne na čtyřech, že si třeba za mnou dojde sama. No snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
17.2.13 09:14

Malý má deset měsíců a nemůžu si bez něj ani uprdnout :lol: taky pořád čekám kdy to přejde a ono nic :mrgreen:
dokonce musí spát se mnou v posteli a drží mě kolem krku :lol: je mazlíček no :srdce:

jo a na nozi mi visí furt, když vařím, uklízím, jím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
17.2.13 09:15

Podle mě je to naprosto normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
17.2.13 09:18

Měli jsme to stejný. Přešlo to až tak před půl rokem, to u bylo 2,5. Ale bylo to tak dojít si na záchoda zpátky. Hrát si začal sám, až když se nám narodila Terka - v prosinci. Takže to asi budete muset vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
17.2.13 09:19
@catherine100 píše:
Malý má deset měsíců a nemůžu si bez něj ani uprdnout :lol: taky pořád čekám kdy to přejde a ono nic :mrgreen:
dokonce musí spát se mnou v posteli a drží mě kolem krku :lol: je mazlíček no :srdce:jo a na nozi mi visí furt, když vařím, uklízím, jím :lol:

malá spí se mnou jenom přes den a drží mě za ruku :roll: v noci naštěstí ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
17.2.13 09:23

Je to normalni, ale nevim jestli to prejde. Rocni dceru mam v patach porad, pri vareni mi visi na kalhotech, zavrit se nemuzu ani na zachode. Ale je fakt, ze ji staci, kdyz jsem ve stejne mistnosti a hraje si chvilemi i sama.
Vzdali se jenom kdyz provadi neco, co nesmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
17.2.13 09:27

Holky přejde u nas to přešlo kolem 2 roku jako maminak je pořád ale už mě nestojí za zadkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
17.2.13 09:46

@Martinaxxx To s věkem přejde, neboj. ALe většinou platí, že čím víc se chceš dítěte zbavit, tím víc se tě bude držet a dorážet na tebe, tak si to dobře promysli :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
3636
17.2.13 10:21

16 měsíců a je to stejné…bez ní se ani nevyto… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1449
17.2.13 10:22

Znama ma 2 holky, 4 a dva roky, a ma to SILENE! Nemuze jit sama ani na zachod, holky spousti rev, zadne pofnukavani. Pritom se jim maximalne venuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
17.2.13 10:22

Naší malý je taky sedm měsíců a vydrží si hrát sama tak 3/4 hodiny, pak potřebujeme moji přítomnost nebo změnu aktivity.

Já bych těžko vydejchávala to, že se nemůžu zavřit ani na záchodě nebo v klidu vysprchovat.

V pěti měsících k časté přítomnosti maminky taky měla sklon, ale s manželem jsme se dohodli, že přehnaná závislost není zdravá a pomalu jsme ji učili, aby si hrála sama. Byla třeba na koberečku a my vedle na gauči či u počítače a občas jsme na ní promluvili. Teď si vydrží hrát sama dost, nevím, jeslti je to povahou nebo tím „výcvikem“. Naše mimčo celkově hodně cestuje, je zvyklé na změny, cizí lidi, tak možná to taky hraje svoji roli.

• Citovat
  • Upravit
2760
17.2.13 10:27

@Martinaxxx ahoj do Ovy :) já mám to samé doma.. taky potřebuje společnost, když jsem v kuchyni, je se mnou v lehátku, nebo chvíli vydrží i sám na zemí v obyváku, kde má válecí matrac a může na mě kukat.. ale když nejsme sami doma, tak je v klidu i s tatínkem, případě někým jiným.. prostě potebuje u všeho být :lol: a neřeším to, a nebojím se že to tak bude napořád.. jo a nejhorší to máme navečer před koupáním, kdy je unavený, to dělám všechno s mimi na rukách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klementýnka
17.2.13 10:33

Ještě bych měla dodat, že mi jsme se rozhodli naučit ji hrát si samotnou mimo jiné i z toho důvodu, že šla v šesti měsících do jeslí. Aby ti tam pak měla jednoduší. A je pravda, že v jeslích jí teď moc chválí, jak si pěkně hraje, dokáže si hrát sama a zároveň má ráda i děti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure