Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
to Maby:
ale ale … tak Jilešky ![]()
A jak se daří malému? Kam chodíte k doktorce? Už sis zvykla, že máš mimi?
Malému se asi daří dobře…teď už má k pěti kilům a zatím je to moc hodné a bezproblémové miminko
Zatím
Doktorku má na poliklinice v Hlučíně, Sýkorová se jmenuje, docela sympatická paní to je. No a už jsem si na novou roli zvykla…první týden doma byl takový divný, bylo mi ještě dlouho docela špatně, ale teď už jsem zdravotně ok a můžu konečně normálně fungovat a užívat si dítka, které neskutečně rychle roste. Musím konečně zajet pro šátek, jinak bud umít za chvíli ruce, jak opice ![]()
K Sýkorové jsme chodili s bráchou jako děti, teď s malou chodíme taky na polikliniku, ale k Dočkalové.
Já se na malou semtam kouknu a říkám si … týýýjo, já mám fakt dítě ![]()
S šátkem mám bohužel špatnou zkušenost, tak mě z toho chytly záda, že jsem to musela rozehnat práškama. Zato mám bicepsy skoro jako manžel
Ale znám holčiny, co si šátek chválí.
Taky jsem koukala, jak roste, už máme obrovskou hromadu věcí malých. V pondělí jdeme na poradnu a očkování, tak zjistím, kolik už váží. Nejvíc ten rozdíl ale vidím na ručičkách. Byly takové drobounké a teď už jsou to „tlapy“ a s velkýma nehtíkama.
holky koukám, že ani jedna nejsme z hlučína
je to mazec jak ty děti rychle rostou. Malá bude mít za pár dní 8 měsíců a přijde mi to jako včera když se narodila ![]()
Přesně tak … švagrová říkala, že je to hrozné jak ten čas letí, nedávno porodila prvního a už jde po druhém do práce ![]()
My máme strašně hodné miminko, já bych snesla ikdyby byla takhle malá dýl … pořád jí to říkám a ona neposlochá a vesele si roste dál.
@MishaSAD píše:
K Sýkorové jsme chodili s bráchou jako děti, teď s malou chodíme taky na polikliniku, ale k Dočkalové.
Já se na malou semtam kouknu a říkám si … týýýjo, já mám fakt dítě
S šátkem mám bohužel špatnou zkušenost, tak mě z toho chytly záda, že jsem to musela rozehnat práškama. Zato mám bicepsy skoro jako manželAle znám holčiny, co si šátek chválí.
Taky jsem koukala, jak roste, už máme obrovskou hromadu věcí malých. V pondělí jdeme na poradnu a očkování, tak zjistím, kolik už váží. Nejvíc ten rozdíl ale vidím na ručičkách. Byly takové drobounké a teď už jsou to „tlapy“ a s velkýma nehtíkama.
Tak to já do šátku vkládám velké naděje
Malý se strašně rád nosí, asi jako každé miminko a je k novým věcem docela vstřícný..i odsávaní soplů babyVacem bere jako docela dobrou zábavu…drží a pozoruje, co mu to dělám
A myslím, že já to fyzicky ustojím..už roky tahám daleko těžší věci, než je malé dítko. Nj, starost o naši malou zoo je občas docela makačka ![]()
Já se teď poohlížím po nějakém nosítku pro malou…chtěla bych něco jako klokanku.....spíš jen když si odskočím na zahradu nebo tak ať jí můžu mít u sebe
nevíte třeba od známých o něčem takovém. Jinak když byla malá „malá“ tak jsem ji nosila nejčastěji v zavinovačce, ale ona byla hodně spící miminko tak nevyžadovala moc nošení
zato teď se to otočilo ![]()
Spíše něž po klokance bych koukala po šátku nebo nosítku ve stylu Manducy, klidně z druhé ruky. Ona ta klokanka není nic moc, hlavně pro záda toho, kdo nosí.
Haloooo halooo … co takhle vyrazit příští týden na procházku kolem štěrkovny?
Mohlo by být
) A pokud by se nám zdálo, že kolem celého štěrkáče je to moc, tak pro začátek můžem projít jen rekre areál…pokud bude takové dusno, jako třeba dnes, tak to bude až až ![]()
No jasně. A myslím, že by to bylo lepší dopoledne, tak v devět.
A pokud se zadaří, můžeme do Celnice na oběd ![]()
Počkáme, kdo se ještě přidá.
Já ani tak nejsem z Bohuslavic, ale z Kozmic … do Bohuslavic jsme se v létě přestěhovali. Ty teď bydlíš v Hlučíně?