Maminky Hlučín

653
9.1.12 21:32

Maminky Hlucin

Ahoj maminky,bydlim kousek u Hlucina,V Ludgerovicich.Moc lidi tady neznam,bydlim tady kratce.Mam 13 letou a 14 mesicni dceru a nekdy mi uz samotne hrabe.Rada se seznamim s nejakou fajn mamcou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
23.1.12 15:42

Ahoj maminky,porad tady nakukuju a nic.Snad se najde nejaka fajn mamca,silene se nudim,porad jsem s detma a potrebuju pokecat jako sul.Budu doufat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
5.4.12 16:09

Ahojky, já se hlásím dobrovolně :lol:
V létě jsme se přestěhovali do Bohuslavic a nikoho tu neznám, není s kým pokecat. Mám 3 měsíční holčičku a pomalounku mi to všechno leze na mozek :zed:
Tak pokud budeš chtít, můžeme to spolu zkusit :)
Měj se, Míša

• Citovat
  • Upravit
118
9.4.12 20:05

Ahoj holky, zdravím :) já jsem sice z Ostravy, ale na stranu k hlučínu :D Mám 8mi měsíční raubířku :) jak se máte???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
9.4.12 21:59

Momentálně vyždímaně … nesnáším velikonoce :zed: Ale už je to za námi. Snad se počasí vylepší a můžeme zase vyjet s kočárkem. Kde přesně bydlíš?

• Citovat
  • Upravit
118
10.4.12 09:47

Já jsem z Martinova.....je to za děhylovem :) do Hlučína a okolí jsem kdysi jezdila na kole a teď tam zajedu semtam s kočárkem s malou…musím se tam ale dopravit autem, tak se teším na léto až malá bude v golfkách a takovéto vyjížďky budou jednodušší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
10.4.12 20:09

Kudma chodíte? Kolem Štěrkáče? Tam se v létě taky chystám, ale my budeme v létě asi ještě v hlubokém, tak si malá moc neužije výhled :(

• Citovat
  • Upravit
118
10.4.12 20:49

Kolem celého štěrkáče jsem s kočárkem nešla, my jezdili většinou od toho velkého parkoviště ke kempům a tak. Ale myslím, že by se to dalo projet kolem celého štěrkáče i když místama je to trošku terén. Malé bylo vždy jedno kde jsme jezdily, protože mi stejně většinou procházky prospala :D teď sice ještě jezdíme v hlubokém, ale můžu ji posadit do takového polosedu tak se trochu rozhlíží a jakmile ji to přestane bavit tak začne hulakát :D proto nosím na vycházky zásoby křupek a čaje. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
10.4.12 22:40

A už sedí nebo né? Já ještě nemám přehled, kdy co mimčo umí :) Myslím, že s trochu sportovnějším kočárkem by se to dalo celé v pohodě projet. Brzo vyzkouším ( spíš až nebudeme tak často kojit). Mě taky spinká, když jdeme na procházku … kromě vyjíme, kdy potřebuju, aby spala, to kouká, kouká a nic :)

• Citovat
  • Upravit
56
11.4.12 16:29

Zdravím všechny skoro-sousedky :-) Jsem novopečená maminka měsíčního chlapečka a bydlím kousek od štěrkovny. A myslím, že kočárem kolem štěrkovny projít půjde, jen strana od Jilešovic bude třeba projít po vale, cesta kolem břehu není nic moc a hlavně bývá sám rybář :-)Pokud se bude plánovat nějaká hromadná procházka, ráda se přidám, myslím, že je třeba poznávat nové lidi :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.4.12 17:23

Jééé, tak to je super nápad udělat hromadnou procházku! Až bude tepleji.

• Citovat
  • Upravit
118
11.4.12 20:29

Společné procházce se nebráním ;) bylo by to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.4.12 20:34

Taky si myslím :o) Je třeba se hýbat a zbavovat se zbytku těhotenských kil a samotné se mi kolikrát nikam moc nechce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MishaSAD
11.4.12 22:10

Mě taky né … s 3 měsíčním mrnětem si člověk moc nepopovídá. Já mám naštěstí kila dole, ale jsem pořád strašně „rozblemcaná“ a neumím se dokopat ke cvičení. Chjo a že by to chtělo.

• Citovat
  • Upravit
56
12.4.12 09:12
@MishaSAD píše:
Mě taky né … s 3 měsíčním mrnětem si člověk moc nepopovídá. Já mám naštěstí kila dole, ale jsem pořád strašně „rozblemcaná“ a neumím se dokopat ke cvičení. Chjo a že by to chtělo.
¨koukám, že jsi z Bohuslavic…já jsem původně ze Zábřeha a na statku v Bohuslavicích vyrůstala moje mamka :o)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová