Maminky Hlučín

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56
13.2.13 22:42

Klidně se může povést, ikdyž malá bude menší :)…nechce se mi hledat fotku, kdy Mireček „seděl“ poprvé na koni, ale byl malinký. Koně máme hodné, na občasný pohyb dětí jsou zvyklí. A pro malé človíčky máme i koníčky adekvátní velikosti…sice jsou to ještě mlaďoši, ale taktéž moc hodní a vychovaní :).
A sníh mi teď ani moc nevadí…po návratu z jižních krajin jsem marod, miluju klimu :zed: Takže se stejně jen válím v posteli a doufám, že moribundus brzo zmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
14.2.13 12:07

Škoda, že v Hl. není nějaká kavárna s hezkým dětským koutkem, nebo nějaká hernička :-(. Mohly bychom zajít :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
15.2.13 15:03

Taky mě štve, že tady v Hlučíně nic takového pro mamky s dětma není :( Ale co naděláme, alespoň na chvilku vyvezeme dětičky ven. Teď je zas na nic ten smog, skoro tady na Rovninách nevidím ten lesík, který tu je…

Koníci pěkní :mavam: Naší Sofince se určitě budou líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
16.2.13 09:54

Co vím, tak jedno dětské centrum je v Bolaticích, ale to je už kapku z ruky http://rc-jezecek.cz/. Ale mě to ani moc nechybí…s holkama máme vlastní „centrum“ :-D Ve spodním bytě našeho baráku bydlí kamarádka s téměř devítiměsíčním chlapečkem a o pár baráků dál další kamarádka. Ta má pro změnu holčičku, taky devět mesíců. Takže se scházíme na kafíčka a prckové si společnosti pěkně užijou. A je to moc fajn, rozhodně se nenudíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 20:55

Zdravím těhotné a maminky z Hlučína a blízkého okolí.
Jsem nastavající, mladá, vdaná maminka a zanedlouho budeme bydlet v Hlučíně.
Ráda bych se seznámila s normální pohodovou maminkou, zašla na procházku, popovídat si o holčičích věcech, v rámci možností zasportovat…
Miminko očekáváme v září a doma už máme malého pejska Jack Russela.
Manžel věčně v práci a já nechci sedět doma.
Najde se nějaká maminka, která se taky nechce nudit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.4.13 20:38

Ahoj holky, mame doma teprve 8 tydenniho prcka Natalku a taky bych rada pokecala s nejakou maminou. Sice se veky nasich deti rozchazeji, ale porad to jsou prcci. My jsme jinak z Bobrovniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
1.5.13 16:15

Ahojky není tady někdo z Vrablovce u Ludgeřovic? Líbí se nám tam domeček tak sonduji jak se tam asi bydlí, zatím žiju celý svůj život ve městě, nevím zda bych si na vesnici zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.11.13 16:02

@Pavča88
@maruska222
Ahojte, asi pred rokem jsem se pristehovala do Hlucina, mam skoro 5-ti mesicni dcerku, bydlim na V. Balarina, takze kousek od Rovnin :-) Rada bych se pridala k prochazkam, jestli zajem jeste plati :-) Manzel je kazdy den do pozdnich hodin v praci… Koukam se, Pavco, ze jsme stejny rocnik, 88 :-) Dekuji za pripadnou reakci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martellka
13.11.13 18:24

@gwennie Ahojky, chodime cvicit s kamaradkou do Hlucina a s mimcama. Ja mam 8mi mesicni a kamardka 6 a pul mesice. Tak kdyby jsi se chtela přidat ozvi se :)

• Citovat
  • Upravit
226
13.11.13 19:45

Ahoj, diky moc, a kam chodite? Ja se dneska prihlasila do MM fitness na pondeli 8:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martellka
13.11.13 19:54

@gwennie Tak to si rychlejsi… presne tam chodime ;) Tak v pondeli se budem tesit na novou mamcu.

• Citovat
  • Upravit
3552
29.12.13 18:45

Ahoj mamce ja jsem se pristehovala do dolniho benesova coz je kousek od hlucina a cekame v lednu prvni ditko byla bych rada nasla maminku, ktera se rada projde popovida o babskych vecech a tak :-)) budu rada kdyz se nekdo ozve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
2.7.21 21:14

Ahojky maminky

Jsme tady nový a hledáme k nám kamaráda/ku. Jsme z Hlučína Darkoviček rádi chodíme na procházky blbneme na hřišti. Nenajde se nějaká maminka s dítkem na pokec, procházky… mám 14měs syna a prozatím tady nemá žádné kamarády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová