Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klidně se může povést, ikdyž malá bude menší
…nechce se mi hledat fotku, kdy Mireček „seděl“ poprvé na koni, ale byl malinký. Koně máme hodné, na občasný pohyb dětí jsou zvyklí. A pro malé človíčky máme i koníčky adekvátní velikosti…sice jsou to ještě mlaďoši, ale taktéž moc hodní a vychovaní
.
A sníh mi teď ani moc nevadí…po návratu z jižních krajin jsem marod, miluju klimu
Takže se stejně jen válím v posteli a doufám, že moribundus brzo zmizí.
Škoda, že v Hl. není nějaká kavárna s hezkým dětským koutkem, nebo nějaká hernička
. Mohly bychom zajít
.
Taky mě štve, že tady v Hlučíně nic takového pro mamky s dětma není
Ale co naděláme, alespoň na chvilku vyvezeme dětičky ven. Teď je zas na nic ten smog, skoro tady na Rovninách nevidím ten lesík, který tu je…
Koníci pěkní
Naší Sofince se určitě budou líbit.
Co vím, tak jedno dětské centrum je v Bolaticích, ale to je už kapku z ruky http://rc-jezecek.cz/. Ale mě to ani moc nechybí…s holkama máme vlastní „centrum“
Ve spodním bytě našeho baráku bydlí kamarádka s téměř devítiměsíčním chlapečkem a o pár baráků dál další kamarádka. Ta má pro změnu holčičku, taky devět mesíců. Takže se scházíme na kafíčka a prckové si společnosti pěkně užijou. A je to moc fajn, rozhodně se nenudíme.
Zdravím těhotné a maminky z Hlučína a blízkého okolí.
Jsem nastavající, mladá, vdaná maminka a zanedlouho budeme bydlet v Hlučíně.
Ráda bych se seznámila s normální pohodovou maminkou, zašla na procházku, popovídat si o holčičích věcech, v rámci možností zasportovat…
Miminko očekáváme v září a doma už máme malého pejska Jack Russela.
Manžel věčně v práci a já nechci sedět doma.
Najde se nějaká maminka, která se taky nechce nudit?
Ahoj holky, mame doma teprve 8 tydenniho prcka Natalku a taky bych rada pokecala s nejakou maminou. Sice se veky nasich deti rozchazeji, ale porad to jsou prcci. My jsme jinak z Bobrovniku.
Ahojky není tady někdo z Vrablovce u Ludgeřovic? Líbí se nám tam domeček tak sonduji jak se tam asi bydlí, zatím žiju celý svůj život ve městě, nevím zda bych si na vesnici zvykla ![]()
@Pavča88
@maruska222
Ahojte, asi pred rokem jsem se pristehovala do Hlucina, mam skoro 5-ti mesicni dcerku, bydlim na V. Balarina, takze kousek od Rovnin
Rada bych se pridala k prochazkam, jestli zajem jeste plati
Manzel je kazdy den do pozdnich hodin v praci… Koukam se, Pavco, ze jsme stejny rocnik, 88
Dekuji za pripadnou reakci
@gwennie Ahojky, chodime cvicit s kamaradkou do Hlucina a s mimcama. Ja mam 8mi mesicni a kamardka 6 a pul mesice. Tak kdyby jsi se chtela přidat ozvi se ![]()
Ahoj, diky moc, a kam chodite? Ja se dneska prihlasila do MM fitness na pondeli 8:30
@gwennie Tak to si rychlejsi… presne tam chodime
Tak v pondeli se budem tesit na novou mamcu.
Ahoj mamce ja jsem se pristehovala do dolniho benesova coz je kousek od hlucina a cekame v lednu prvni ditko byla bych rada nasla maminku, ktera se rada projde popovida o babskych vecech a tak
budu rada kdyz se nekdo ozve ![]()
Jsme tady nový a hledáme k nám kamaráda/ku. Jsme z Hlučína Darkoviček rádi chodíme na procházky blbneme na hřišti. Nenajde se nějaká maminka s dítkem na pokec, procházky… mám 14měs syna a prozatím tady nemá žádné kamarády.