Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, hledám budoucí maminky, které čekají štěstíčko v srpnu/ září 2012 a jsou z Prahy 10. Já jsem z Uhříněvsi a ráda bych s někým z okolí povídala o našem těhulkování a pak se i třeba navštěvovala s mimčama ![]()
Jinak já jsem Bára
těší mě ![]()
Ahoj Barů
já jsem Klára a jsem ze Strašnic a termín mám už 8.8 a druhý 14.8. Tak povídej jak se máte? Čekáš holčičku nebo chlapečka??
@Kláří23
podle datumu ale jeste asi neporodila tak sance je
a co ty jak se máš?
co čekáš ![]()
Mám se celkem fajnově
termín už se mi blíží a strach zvyšuje
čekám holčičku Kristýnku tak doufám, že to nebude pak kluk
a co ty? Jak to zvládáš? Ty vedra jsou hrozný viď :/
Ani mě nemluv :-/ už to pomale nedávám, k tomu mám doma ještě holčičku 22 měsíců která je plná energie ![]()
no mě hlásí kluka tak uvidime
od začátku na něj mluvím jako na Vojtíška ![]()
No hezký
a kde budeš rodit?? Já jsem se rozhodla pro Apolináře tak uvidíme jaký to bude
no já hodně trpim na oteklé nohy a ruce jinak by mi to ani nějak nevadilo a žádná žáha nebo zácpa takže se to dá! Mě jediný kdo mě zaměstnává je strašně akční pejsan takže mu venku hodim míček a pak mám klid ![]()
No kéž bych to měla s dcerou tak jednoduchy jak ty s pesanem ![]()
ja sem si vybrala vinohradskou mam to nejbliz
otoky nastesti nemam na ty sem hodne trpela u dcery :-/
Fákt? Asi žádný lék neexistuje viď? Jediný co trošku pomahá je studený obklad a nožky nahoru ale to už mic nezabírá… A holčičku jsi rodila taky ve Vinohradský?
já jí mám hnedka za barákem ale kámošky doporučovaly Apolináře toho mám 15 minut
ono je to asi jedno hlavně aby byli tak nějak v pohodě a postarali se trošku ![]()
Nene malou jsem rodila v brne protoze jsem jeste nebydlela v praze
ale byla jsem v minulem tehotenstvi na kapackach ve vinohradske a byla jsem maximalne spokojena s personalem a se vsim…takze ja mela jasnou volbu tim ze uz vim jaky je tam personal vyhovoval mi tak snad mi bude vyhovovat aji u porodu ![]()
no ja lezela jedine s podlozenyma nohama, obklady jsem si davala snazila jsem se pit hodne obyc.vody a celkem se to dalo ale jakmile bylo vic jak 26 stupnu nepomohlo nic :-/ a kdyz bylo hnusne a chladno musela jsem nosit zabky nebo pantofle protoze jinak me ty nohy otekly tak ze konecna
Ono je to taky o tom na jaký člověk narazí lidi… Každý člověk ti není sympatický a myslíš si o něm své ale to je všude
vždycky se najde blbec
hold to je osud!! No ty nohy mám stejně jak píšeš jen ty žabky jsou mi občas taky malé
takže mám pantofle a v tom nohy jak konve
pociťuješ ještě nějaký změny oproti holčičce??
já jsem strašně unavená poslední měsíc…
Jo ja i ted musim met zabky o cislo vetsi
na delku to vypada blbe ale na sirku to je ok
celkove sem ted to tehotenstvi mela vic energie nez s dcerou ale ted ten konec prozivam teda hur :-/ mala se tak nehejbala divoce furt, ted nevim v noci jak si lehnout :-/ ale je fakt ze vic unavena sem byla u ni, to sem dosla do obchodu a zpatky a usnula sem na hodku treba
uvarila sem obed a hura spat
porad sem spala jak sem byla KO ![]()
Přesně můj stav
sice se snažim pořádně vygruntovat ale moc se minto nedaří… Vždycky si chci jen na chvilku odpočinout ale usnu na 2 hoďky a několikrát denně
vždycky aspoň rychle poklidim a uvařim abych nevypadala jako úplná lemra
když je chladno tak se to dá ale tyhle vedra to je na mě moc… A babský rady jak vyvolat porod u mě nefungují takže smůla ![]()
Ja nic na vyvolani nezkousela a ni se do toho poustet nebudu, protoze mam kamaradku ktera zkousela snad vsecko a pak rodila 35 hodin
jedina ktere jsem se drzela cele tehu predtim aji ted je se hodne hybat nebo se o to aspon snazit a pak mas rychly porod bez komplikaci a poprve se mi to potvrdilo, ikdyz teda prvorodicky prenaseji ja prenasela 5 dni ale od prvnich bolesti jsem to mela za sebou za 4,5hodiny ![]()