Srpen/září 2012 Praha 10 maminky :)

310
9.1.12 13:12

Srpen/září 2012 Praha 10 maminky :)

Ahoj holky, hledám budoucí maminky, které čekají štěstíčko v srpnu/ září 2012 a jsou z Prahy 10. Já jsem z Uhříněvsi a ráda bych s někým z okolí povídala o našem těhulkování a pak se i třeba navštěvovala s mimčama :)
Jinak já jsem Bára :) těší mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1492
26.7.12 07:59

Já mám termín 12.9. :) praha 10 záběhlice
jak to zvládáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 09:11

Ahoj Barů :-) já jsem Klára a jsem ze Strašnic a termín mám už 8.8 a druhý 14.8. Tak povídej jak se máte? Čekáš holčičku nebo chlapečka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 09:13

Ten přispěvek je z ledna :D tak to màme asi smůlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 09:20

@Kláří23
podle datumu ale jeste asi neporodila tak sance je :D :D a co ty jak se máš?
co čekáš :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 09:56

Mám se celkem fajnově :) termín už se mi blíží a strach zvyšuje :D čekám holčičku Kristýnku tak doufám, že to nebude pak kluk :D a co ty? Jak to zvládáš? Ty vedra jsou hrozný viď :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 10:44

Ani mě nemluv :-/ už to pomale nedávám, k tomu mám doma ještě holčičku 22 měsíců která je plná energie :D
no mě hlásí kluka tak uvidime :) od začátku na něj mluvím jako na Vojtíška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 10:56

No hezký :) a kde budeš rodit?? Já jsem se rozhodla pro Apolináře tak uvidíme jaký to bude :) no já hodně trpim na oteklé nohy a ruce jinak by mi to ani nějak nevadilo a žádná žáha nebo zácpa takže se to dá! Mě jediný kdo mě zaměstnává je strašně akční pejsan takže mu venku hodim míček a pak mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 10:57

No kéž bych to měla s dcerou tak jednoduchy jak ty s pesanem :D
ja sem si vybrala vinohradskou mam to nejbliz :) otoky nastesti nemam na ty sem hodne trpela u dcery :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 12:06

Fákt? Asi žádný lék neexistuje viď? Jediný co trošku pomahá je studený obklad a nožky nahoru ale to už mic nezabírá… A holčičku jsi rodila taky ve Vinohradský? :-) já jí mám hnedka za barákem ale kámošky doporučovaly Apolináře toho mám 15 minut ;) ono je to asi jedno hlavně aby byli tak nějak v pohodě a postarali se trošku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 13:08

Nene malou jsem rodila v brne protoze jsem jeste nebydlela v praze :) ale byla jsem v minulem tehotenstvi na kapackach ve vinohradske a byla jsem maximalne spokojena s personalem a se vsim…takze ja mela jasnou volbu tim ze uz vim jaky je tam personal vyhovoval mi tak snad mi bude vyhovovat aji u porodu :)
no ja lezela jedine s podlozenyma nohama, obklady jsem si davala snazila jsem se pit hodne obyc.vody a celkem se to dalo ale jakmile bylo vic jak 26 stupnu nepomohlo nic :-/ a kdyz bylo hnusne a chladno musela jsem nosit zabky nebo pantofle protoze jinak me ty nohy otekly tak ze konecna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 13:43

Ono je to taky o tom na jaký člověk narazí lidi… Každý člověk ti není sympatický a myslíš si o něm své ale to je všude :) vždycky se najde blbec :D hold to je osud!! No ty nohy mám stejně jak píšeš jen ty žabky jsou mi občas taky malé :D takže mám pantofle a v tom nohy jak konve :D pociťuješ ještě nějaký změny oproti holčičce?? :) já jsem strašně unavená poslední měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 13:55

Jo ja i ted musim met zabky o cislo vetsi :D :D na delku to vypada blbe ale na sirku to je ok :D celkove sem ted to tehotenstvi mela vic energie nez s dcerou ale ted ten konec prozivam teda hur :-/ mala se tak nehejbala divoce furt, ted nevim v noci jak si lehnout :-/ ale je fakt ze vic unavena sem byla u ni, to sem dosla do obchodu a zpatky a usnula sem na hodku treba :D :D uvarila sem obed a hura spat :D porad sem spala jak sem byla KO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.12 15:34

Přesně můj stav :D sice se snažim pořádně vygruntovat ale moc se minto nedaří… Vždycky si chci jen na chvilku odpočinout ale usnu na 2 hoďky a několikrát denně :D vždycky aspoň rychle poklidim a uvařim abych nevypadala jako úplná lemra :D když je chladno tak se to dá ale tyhle vedra to je na mě moc… A babský rady jak vyvolat porod u mě nefungují takže smůla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
26.7.12 18:36

Ja nic na vyvolani nezkousela a ni se do toho poustet nebudu, protoze mam kamaradku ktera zkousela snad vsecko a pak rodila 35 hodin :D :D :D jedina ktere jsem se drzela cele tehu predtim aji ted je se hodne hybat nebo se o to aspon snazit a pak mas rychly porod bez komplikaci a poprve se mi to potvrdilo, ikdyz teda prvorodicky prenaseji ja prenasela 5 dni ale od prvnich bolesti jsem to mela za sebou za 4,5hodiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová