Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda najdu nějaké maminky, které navštěvují emimino a žijí v Anglii v Yorkshire oblasti. Můj přítel je z městečka Skipton, nyní žijeme v ČR, ale přítel není spokojen s prací a stýská se mu. Do budoucna se tedy možná budeme vracet zpět do Anglie…Chtěla bych se pobavit s nějakýma maminkama, které již v této oblasti žijou. My jsme bydleli originálně na Jihu Anglie a to bylo 7 hodin autem od jeho rodiny, nyní bych odmítla bydlet, tak daleko od veškerých příbutných. Těším se na Vaše odpovědi ![]()
Ahoj, sice žiji v Čechách, ale 2 roky jsem bydlela v Leedu a hodně cestovala po okolí. Ve Skiptonu jsem byla nškolikrát a toto místo mi přirostlo k srdci. Po přečtení tvého dotazu jsem si tento nádherný kraj připoměla a chci ti popřát, aby jsi si to tam zamilovala stejně jako já. Hodně štěstí! ![]()
makapi píše:
Ahoj, sice žiji v Čechách, ale 2 roky jsem bydlela v Leedu a hodně cestovala po okolí. Ve Skiptonu jsem byla nškolikrát a toto místo mi přirostlo k srdci. Po přečtení tvého dotazu jsem si tento nádherný kraj připoměla a chci ti popřát, aby jsi si to tam zamilovala stejně jako já. Hodně štěstí!
Ahojděkuji za odpovědˇ. Skipton je moc hezký, ale nejspíš nebudeme bydlet přímo tam, přítel nechce přímo do Skiptonu. Moc se mu líbí York, ale říká, že je to docela drahé místo. Chceme nejdále tak hodinu od Skiptonu, dále již ne a ne do rušného města. Můžu se tě zeptat, kde jsi pracovala? A byla jsi v kontaktu s jinýma čechama? Mě se na jihu nepodařilo najít mnoho krajanů, bydlela jsem na ostůvku
Byla jsem tam už hrozně dávno, to se nedalo ještě dělat nic jiného než au-pair! Jsem už stará kost
Moc Čechů jsem tam neznala, všichni byli v Londýně a já byla vlastně ráda, aspoň jsem musela pořád komunikovat v Aj. Ale jedna holčina tam zůstala, už má 2 děti a bydlí kousek od Leeds. Jestli se chceš pokusit ji zkontaktovat, tak mi dej na SZ nějaký kontakt na tebe, třeba FB, ona si tě třeba najde. ![]()
@devonie píše:
Dobrý den,
zajímalo by mě, zda najdu nějaké maminky, které navštěvují emimino a žijí v Anglii v Yorkshire oblasti. Můj přítel je z městečka Skipton, nyní žijeme v ČR, ale přítel není spokojen s prací a stýská se mu. Do budoucna se tedy možná budeme vracet zpět do Anglie…Chtěla bych se pobavit s nějakýma maminkama, které již v této oblasti žijou. My jsme bydleli originálně na Jihu Anglie a to bylo 7 hodin autem od jeho rodiny, nyní bych odmítla bydlet, tak daleko od veškerých příbutných. Těším se na Vaše odpovědi
Ahoj žiju kousek od skiptnu, ale to už asi není aktuální co ![]()