Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli bych se k vám mohla přidat. Jsem z Hlučína.
Ahoj, taky hledám někoho na pokec. Jsem původně z Bohumína, ale v létě jsme se přestěhovali do Závady. Mám skoro čtyřletého syna, ještě chodím do práce, ale končím 3. měsíc těhu a vypadá to, že půjdu na neschopenku. Moc ráda bych našla někoho na pokec, protože jsem dost společenský člověk, ale v okolí nikoho neznám. Blanka
Ahoj, přímo z Hlučína? A co děláš, jsi na mateřské? Jak máš staré dítě nebo děti? Ještě pár týdnů budu pracovat, tak mám míň času, ale pak už budu doma, tak to zase asi nebudu vědět, co roupama dělat ![]()
Mám třínáctiměsíční holčičku. Jsem na mateřské. Jsem přímo z Hlučína. A jak jde život v Závadě?
No tady se právě nic neděje. V létě jsou alespoň děti venku, ale teď mi přijde, že jsou všichni zalezlí doma. Je tu spousta mamin, ale vypadá to, že jsou pořád doma, na procházkách s kočárkem nebo dětmi je nepotkáš. Já jsem předtím bydlela v bytě v Ostravě, tak jsem ještě s Lukáškem s kočárkem byla dvakrát denně na procházce a tady to nechápu. Ty procházky totiž plánuju i s druhým, asi by mi chyběly. I s Lukáškem pořád chodím ven, nevypustím ho jen tak na zahradu, protože není zvyklý a taky tady nemá kamarády. Ty bydlíš v bytě nebo domě? Chodíš s malou na nějaké cvičení? Já se tak seznámila v Ostravě a měla jsem tak dvě fajn kámošky se stejně starými dětmi. Teď s druhým to ale bude složitější…
Já ted bydlím v bytě, ale původně jsem z baráku. A mě to teda doma rozhodně nebaví. Malá sice není žádný velký kočárkový fanda, ale na jaře až vyrazíme na písek, tak myslím, že to bude super. Chodíme na plavání do Kravař a dneska jsem poprvé byla na cvičení pro batolata tady v hlučíně.
Lukášek taky není moc na procházky. V kočárku se ještě vozil celkem rád, ale jak musí po svých, tak daleko nedojdem. My jsme byli v Kravařích teď o víkendu na bazénu. Není v Hlučíně nějaká herna pro děti? Teď je to počasí na houby. V herně si aspoň děti pohrajou a mámy můžou pokecat ![]()
Zdravím vás, holky… Tak i mě donutilo rodičovství najít si v Hlučíně někoho, kdo je na tom stejně
Bydlím v Hlučíně už pár let, ale nikoho tady v podstatě neznám a pokud ano, tak bezdětné nebo se staršími dětmi. V březnu bude mít dcerka rok, mě je 25 let. Bydlím na Rovninách a ve volných chvílích bych si ráda napsala nebo se i sešla s mamkou, která má podobné starosti a radosti jako my
Taky je fajn pro děti, aby nebyli pořád doma s mámou, ale i s vrstevníky… Už ať je venku tepleji!!! ![]()
Ahoj, tak rodiče bydlí taky na Rovninách a já kousek od Zlatých času. Dcera má rok a dva měsíce. Taky tady nikoho nemáme, tak budu ráda, když něco podnikneme
.
To by bylo moc fajn a už teď se těším, že se brzy domluvíme a naplánujeme procházku s kočárkama a dcerkama
Tento týden už máme naplánovaný program, ale víkend, popřípadě příští týden bychom mohly něco vymyslet a poznat se
Že jo? Připadám si tady trochu jako v seznamce, legrační ![]()
@Pavča88 Koukám, že máme stejně stará dítka…náš Mireček se narodil o den později, než Tvá malá ![]()
Maby: Tak to je náhoda
To se třeba někde v Hlučíně potkáme taky, co říkáš?
@Pavča88 Tak proč ne…sice na tom jsem časově tak, že věčně nic nestíhám, ale novým kontaktům se nebráním
Jen teď musím počkat, až budu mít nové auto, moje plechovečka odešla do věčných lovišť a do Hlučína se MHD nedostanu…leda pěšky kolem štěrkovny. Anebo až bude pěkně, tak můžete dorazit s prckama na koníčky ![]()
@Maby Chudák autíčko
Taky mi můj brouček nedvno odešel, sice jinému majiteli, ale i tak to bylo mé první auto milované… ![]()
Každopádně až to někdy půjde tak se někde potkáme. Už aby bylo to léto!!! Sněhu už bylo dost. Koníčků se já trošku bojím, ale pro dítka to je určitě zážitek, tak až budemalá větší, třeba se to povede.