Maminky, jak trávíte volno s puberťáky?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jahru píše: Více
A za jak dlouho se z ní a lehká děva stane? Jen abych věděla, kdy to tak jako čekat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jeremi píše: Více
V zaseknuté hlavě některých rychle. V reálu se nic neděje. Vyzkoušeno hned 2×
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey1 píše: Více
U nás právě taky nic. Pořád jen nosí croptopy a líčí se tak, že cvičené oko to pozná, ale chlapi budou přesvědčení, že to je to, čemu říkají “mám rád ženy bez make-upu”. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kyslík píše: Více
Tak do toho jak to bude mít ostříhané mluví od mala, teď má období modrých vlasů ( přišel s tím v půlce čtvrté třídy) nejdřív jsem mu koupila gel, no a nakonec to barvíme barvou na vlasy, uvidíme jak dlouho ho to bude držet..
Kdyby byl kadeřník blíž, tak ho tam pošlu samotného ( bude mu teď 11).
@kocourGarfield přesně tomu jsem chtěla předejít, že si tu barvu půjde koupit sám a začne si to barvit.
Takže jsem mu to dovolila, má nabarvenou jen část/ ofinu.
Nakonec to vypadá dobře..ve škole problém nebyl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netuším, zatím jsme na začátku procesu, holce je teprve 13
Ale taky netrpělivě čekám, podle některých to přijde každým okamihem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnešní holky se umí oblékat i líčit. Jsou hezké, mladé. Mají lepší přístup k hezkým věcem. Pokud není někdo vyloženě puritán, tak nedělá drama, ale nabídne jim cestu, jak si nic neupírát, ale být hezká. Ještě jsem žádnou pubertální hastrošu neviděla. A to jsem často v okruhu těch mladých. Problém může mít jen někdo, kdo jim mládí závidí. Tak hledá všechny možné mouchy. Za nás se nosila lambáda. Taky jsem jich měla plno. Teď se tomu říká croptop. Lambáda byla teda o dost kratší, než jsou CPT. Těch je takový výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.