maminky od Berouna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6545
23.5.06 19:20

My jezdíme do Prahy - mam to kousek od mamky a mamku má manža cestou do práce, takže to je pohoda:) Malá je absolutně nadšená a skvělej vodník, takže už plánuju, že bych s ní šla i mimo lekce někam
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.5.06 23:57

Ahoj holky berouňačky,
tak jsem našla vaši diskuzi a jsem za to strašně ráda, protože i my jsme už pár let z Berouna a lidiček, se kterýma je možný zajít na kafčo, jsme tu taky moc nepotkali. Takže jestli se bude organizovat nějaký slet a bude to možný, moc ráda se k vám s našim juniorem (za chvíli 2 roky) přidám. Zatim dobrou :D

Kukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.6.06 21:22

čauky,

tak ten srazík necháme na jindy, až nás bude víc a počasí se umoudří.

GABINKA: jestli si někdy chcete udělat prima výlet, jeďte do Jihlavy. Je tam krásná zoo a super aquapark:o) My v něm ještě nebyli, ale švagři se dvěma holčičkama (5 a 2,5) ano a byli nadšení.

My se taky chystáme na plaváčka, ale zatím jsme ve stadiu sběru informací.

Zatím pa a dobrou,
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.6.06 21:41

Ahoj holky, taky bychom se k vám rádi vetřeli :D. Bydlíme kousek od Berouna, Vojtovi budou v červenci 2 a do Berouna jezdíme plavat, rádi bychom našli nějaké jiné aktivity.
 Zdenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.6.06 22:44

Ahojda holky :D ,
co se týká plavání v Berouně, my máme osobní zkušenosti s Ploutvičkou - chodíme tam od 6 týdnů a když bude zájem, napíšu víc (nic není jen černobílý :roll: ). Pak taky chodíme cvičit do Sokola a chystáme se navštívit MC Slunečnice - nebyl jste tam někdo? Mohli bysme se tam kdyžtak „scuknout“ - je to pod střechou a volná herna za 20 Kč. Kdyby jo, tak dávejte návrhy na termín - my tedy jsme zrovna teď nemocný :oops: (nejdřív rýma a teplota a teď kašel jako blázen), ale snad to brzo přejde a budem zas akceschopný.
Zatim dobrou

Kukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
9.6.06 13:20

Ahoj Berounacky,
jsem take od Berouna, z Prilep, nikoho tu neznam, rada se zucastnim srazu na medvedech ci ve Slunecnici!

Ropuska a Miska 2 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
3.8.06 13:37

Ahojte Berounacky a okolnacky,

asi jste na prazdninach, ze nepisete…:o)
Slunecnice: je to dobry napad. Ted pres pradniny se stehuji do novych prostot (vice na www.mcslunecnice.cz), ale v zari bychom se tam klidne sejit mohly.
Nebo na medvedech, to je taky fajn misto.
Ted jak byla ta vedra, tak jsem do Berouna (ani jinam) nejezdila, ale ted uz je prijemneji…

Zatim se mejte krasne,
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
28.12.08 16:09

Ahojky,vím, že už je to víc než 2roky,co se tu reagovalo na toto téma,ale kdyby se tu někdo našel od Berouna,dejte vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
28.12.08 18:17

Ahoj,
já jsem tu :o) třeba se ještě někdo probere a zastaví se…
Lenunka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
30.12.08 13:26

se hlásím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
3.1.09 18:28

ahojky, moc zdravím já jsem se před rokem přestěhovala do Neumětel, takřka nikoho zde v okolí neznám, termín mám v červenci. Ráda poznám nové lidičky, tak se kdyžtak ozvěte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.2.09 17:22

ahoj holky,

je nějaká šance, že by tato diskuze ožila? kdo jste od Berouna, přidejte se:) my jsme přímo z Be a až se mimi vyklube na svět, tak snad budeme zase trochu víc akční:) teď s tím břichem teda nic moc:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.2.09 17:36

My to máme do Berouna 15km:) Jen musíme být zdravé…

V Berouně chodím s malou na plavčo, v Králováku máme mudru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
10.2.09 17:38

gabi - kam chodíte na plavčo? do Ploutvičky nebo do Kytky? my chodily s malou do Ploutvičky, teď chodím já s břichem do Kytky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
10.2.09 17:45
saja1 píše:
gabi - kam chodíte na plavčo? do Ploutvičky nebo do Kytky? my chodily s malou do Ploutvičky, teď chodím já s břichem do Kytky:)

no když zrovna nemarodíme (naposledy jsme byly plavat první pondělí v lednu a půjdem nejdřív od března), tak do Kytky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová