maminky od Berouna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2169
11.2.09 21:08

Ahoj,
vím, že to není inzertní část, ale i tak se vám zeptám. Chodila jsme se synem do Kytky na plavání. Bohužel má těžký atopický ekzem a chodit nemůžeme. Mám nevybraných 8 lekcí a se slevou bych je někomu odprodala.Kdyby jste měla některá zájem, napiště SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
12.2.09 09:14

starší AE měla taky a chodily jsme. Chce to jen vyzkouščt. Ale to jste asi udělali a nesedí vám to.

My nechcem ale. Sama mam hodin k náhradě na rozdávání - za podzim 6 lekcí, další kurz od ledna jsme byly 1×, takže počítám odhadem nějakých 7-8hodin navíc..už dáme dohromady celý kurz:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
16.2.09 21:59

Ahoj berouňačky a okolňačky! Kdepak jste? Já jsem z Praskoles. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7870
21.2.09 11:58

Jé do Praskoles se měla stěhovat kamarádka a nakonec jim to nevyšlo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
1.3.09 10:03
klokan08 píše:
Ahoj,
vím, že to není inzertní část, ale i tak se vám zeptám. Chodila jsme se synem do Kytky na plavání. Bohužel má těžký atopický ekzem a chodit nemůžeme. Mám nevybraných 8 lekcí a se slevou bych je někomu odprodala.Kdyby jste měla některá zájem, napiště SZ

A to takhle jde odprodat. já bych se potřebovala nějak vecpat na plavání - přistěhovali jsme se a tohle by byl možná dobrý způsob. A jaká je cena. A hlavně do jakého kurzu. Můj malý se už potápí a je mu rok a půl. Díky Jitka H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
3.6.09 12:30

Ahojky,tak jsem tu zase-po půl roce :wink: bydlíme v zadní třebani-nikoho tu moc neznám,do berouna to máme vlakem13minut..na konci srpna čekáme druhý mimi a malá už se se mnou nudí..taky se jí nechce moc mluvit (maminka by zase kecala o 106 ;-)tak potřebujeme nějaký kámoše nebo kámošky…a taky nějakou zábavu..tak se ozvěte a můžem někam na zahrádku na kafíčko,nebo na ty medvědy-ještě jasme tam nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
4.6.09 13:54

holčiny kam chodíte k obvoďákovi? A jaké zkušenosti máte? A nemyslím tím zrovna jen preventivku. Já jsem u obvoďáka docela pečená vařená, navíc bych ráda pořešila ještě jednu věc, ale až u nového. Prosím o tipy. Neměl by bejt moc chemickej ve smyslu, že na všechno hodí hned ATB, měl by to rozmylset. Pokud možno, je-li ještě čas, alternativní možnosti, hlavně nezanedbávat Podlý a nebát se toho, že jsem alergik / astmatik a neházet tak na to všechno, co mi je a tím pádem to považovat za vyřešené léky na alergie, popř mi říkat, že s tím musím počítat

A máte někdo zkušenost s mudr Pěničkovou? Na znamylekar.cz mi vyjela jako nejlepší, ale moc na ty stránky nedam, radši bych nějakou osobnější zkušenost

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
3.1.15 21:09

Holky já se Vám sem trochu vtírnu. :) Můžete mě prosímporadit ubytování v Berouně v centru? Radši bych i se stravou a za rozumnou cenu. Potřebovala bych ubytování asi na 3 noci.Moc díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.1.15 13:20

Ahojky hledam nejaky kamaradky na pokec jsem z Berouna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová