Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
vím, že to není inzertní část, ale i tak se vám zeptám. Chodila jsme se synem do Kytky na plavání. Bohužel má těžký atopický ekzem a chodit nemůžeme. Mám nevybraných 8 lekcí a se slevou bych je někomu odprodala.Kdyby jste měla některá zájem, napiště SZ
starší AE měla taky a chodily jsme. Chce to jen vyzkouščt. Ale to jste asi udělali a nesedí vám to.
My nechcem ale. Sama mam hodin k náhradě na rozdávání - za podzim 6 lekcí, další kurz od ledna jsme byly 1×, takže počítám odhadem nějakých 7-8hodin navíc..už dáme dohromady celý kurz:D
Ahoj berouňačky a okolňačky! Kdepak jste? Já jsem z Praskoles. ![]()
Jé do Praskoles se měla stěhovat kamarádka a nakonec jim to nevyšlo ![]()
klokan08 píše:
Ahoj,
vím, že to není inzertní část, ale i tak se vám zeptám. Chodila jsme se synem do Kytky na plavání. Bohužel má těžký atopický ekzem a chodit nemůžeme. Mám nevybraných 8 lekcí a se slevou bych je někomu odprodala.Kdyby jste měla některá zájem, napiště SZ
A to takhle jde odprodat. já bych se potřebovala nějak vecpat na plavání - přistěhovali jsme se a tohle by byl možná dobrý způsob. A jaká je cena. A hlavně do jakého kurzu. Můj malý se už potápí a je mu rok a půl. Díky Jitka H.
Ahojky,tak jsem tu zase-po půl roce
bydlíme v zadní třebani-nikoho tu moc neznám,do berouna to máme vlakem13minut..na konci srpna čekáme druhý mimi a malá už se se mnou nudí..taky se jí nechce moc mluvit (maminka by zase kecala o 106
tak potřebujeme nějaký kámoše nebo kámošky…a taky nějakou zábavu..tak se ozvěte a můžem někam na zahrádku na kafíčko,nebo na ty medvědy-ještě jasme tam nebyly…
holčiny kam chodíte k obvoďákovi? A jaké zkušenosti máte? A nemyslím tím zrovna jen preventivku. Já jsem u obvoďáka docela pečená vařená, navíc bych ráda pořešila ještě jednu věc, ale až u nového. Prosím o tipy. Neměl by bejt moc chemickej ve smyslu, že na všechno hodí hned ATB, měl by to rozmylset. Pokud možno, je-li ještě čas, alternativní možnosti, hlavně nezanedbávat Podlý a nebát se toho, že jsem alergik / astmatik a neházet tak na to všechno, co mi je a tím pádem to považovat za vyřešené léky na alergie, popř mi říkat, že s tím musím počítat
A máte někdo zkušenost s mudr Pěničkovou? Na znamylekar.cz mi vyjela jako nejlepší, ale moc na ty stránky nedam, radši bych nějakou osobnější zkušenost
Díky
Holky já se Vám sem trochu vtírnu.
Můžete mě prosímporadit ubytování v Berouně v centru? Radši bych i se stravou a za rozumnou cenu. Potřebovala bych ubytování asi na 3 noci.Moc díky. ![]()