Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Barčo, kopíruju, co mi písla Jitka: Jako jakejkoliv jinej obrázek z netu, najdi si jakýkoliv stránky kde jsou smajlíci (třeba i MMB nebo stačí když do googlu zadáš smajlíci, vyjede ti moc stránek), zkopíruju jejich adresu sem do odpovědi a dám je mezi img v hr. závorkách, na to je tu i tlačítko (mezi horníma tlačítkama). No, popisuju to jak tatar… kdyžtak dovysvětlím
Jdu do hajan, všem krásnou dobrou noc!!! http://www.smajlici163.wz.cz/…/emoce09.gif
ahoj BAru!!!
spinning závídím, taky bych měla ![]()
Indi, ne jen sem chtěla hodit fotku, jen na jedno použití
chtěla jsem to zkusit…ja sem dneska fakt vymatlaná..měla sem to dát normálně do příspěvku, ne do podpisu
už sem z toho zblblá
Pedí, kdybys chtěla metřík jinačí, klidně napiš!!! a ja ho změním, jestli ti třeba nevadí ta ostrá růžova a tak..fakt řekni a uděláme jinačí ![]()
jé Evíku, ted to dočítám
takhle Elenka zlobřila, jo?
Evi, musíš vydržet kočičko , ona se časem umoudří, cácorka jedna ![]()
Dádulko,tak ty si užíváš na večeři,ani si to nedovedu představit,že bych šla někam bez malý.Mi máme lehátko od Chicca,jde i do lehu,má tu novorozeneckou vložku,tu tam má doteďka,je tam hrazdička s plast.hračkama a hraje a vibruje.
Tak supr,že tam jde i emitex,tak teď budeš mít hlavu jak pátrací balon a nebudeš vědět,kterej fusak dřív ![]()
Holky, já jsem z tý Eloušíny dnesky fakt hotová. Ta je tak uječená…i teď večer. Ještě že je tu Péťa bych jí přetrhla vejpůl..ale zase mít 2 ![]()
Možná jí roste zoubek, koukala jsem jí do pusy, vůbec mě tam nepustí!!!, a zdá se mi, že má oteklou dvojku dole. To je ale divný, ne??? To bude noc, se děsim už teď…si připravím na poličku vodu a gelík na zubiska…joooo za všechno můžou zuby, chuděrka malá ![]()
Baru -
ale hlavně, že jsi nás našla! ![]()
Já jdu taky odpadnout, musím bejt u tý malý tygřice, když mě nevidí, tak vydrží tak 20 vteřin a ječí. Teď jsem jí převlíkla, přebalila, najedená je, pořád cucala a pak blila, pak řvala, uklidnit prsem, poblila se, řvala… a pořád dokola… ![]()
Teď jsem jí vrzla už do postýlky a budu doufat, že usne, když na mě bude moct koukat.
Dobrou!
Jóóó Pedí, hezkej metr
no ta ostře růžová vadí spíš mně, ale v případě Pedíka chápu a toleruju…
![]()
Ve 12 jsme tam jak na koni! ![]()
když bude vadit růžová vostrá i Pedíkovi, tak změníme
Pedí, fakt si klidně nadiktýruj, jestli nechceš metřík jiný podle tebe ![]()
Evi, no asi má trápeníčko, malá
možná ten zuban
tak se na noc pořádně obrň ![]()
Innuš,kdyby jsi měla náladu na jinej metřík,tak se mi moc líbil z týhle adresy,ze 3 str 4 od zhora,kytičky a motýlci,srdíčka a miminko v košíku,ale to až nebudeš vědět,co roupama… ![]()