Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7247
29.10.09 08:28

Barčo, užij si to :-)
Jj, má se to tu celý prej měnit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.10.09 08:33

Brý ránko!

Ei jo jo, asi taky všechno budu svádět na zuby, i když u Mišelky je ještě brzy… :lol: ona má ty večery takový divoký :roll: ale pak zase spí nádherně. Včera to „úplně“ zapíchla někdy v 11 (jednla naposled v půl 10 stylem najíst - poblejt - řvát - najíst - poblejt - řvát - najíst …) a spala až do půl 7. Kdyby ve 3 nevstával Táda :evil: , troufám si říct, že jsem se vyspala.

Míšo - no tvoje chyba, příště si přehodnoť priority… a doraz na sraz!!! :lol: :lol: :lol:

Nový emimi bude podobný jako starý, někde už je tu spuštěná nová verze na zkoušku, zkoumala jsem to někdy před měsícem. Určitě to bude změna k lepšímu. Snad to bude i víc udržovaný, takhle je tu hrozně moc věcí, diskuze, do kterých nikdo nenapsal už několik let a tak… A Inuš tu taky myslím zdaleka není poprvé… :)

A děkuji za pochvaly, ale taky si všimněte data mého zaregistrování, sice jsem tu 3 roky nebyla :lol: ale za tu dobu taky budete všechno dělat levou zadní… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
29.10.09 08:34

Zdarec, vegetíme s Plánidlem u našich od včerejška, jsme tu kvůli tý jeho rýmě, páč tu nemají suchý vzduch - je zvláštní spát se Šimonem mimo domov :) …sakra, já jak si zapnu na chvilku net tak se kojenec dožaduje kojby, tož zase jdu no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
29.10.09 08:35

Jíťo, kdybys věděla, JAK MOC se mi tam nechce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.10.09 08:37

Jo to ti věřím… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
29.10.09 08:40

Plánička je závislák :-D Je super, že se snad už všecko upravilo :-) Spaní, prdíky, MM :-)

Jíťo, kdyby to bylo na 2-3 hodiny, ale my tam budeme těch hodin 7, mě jebne. Já se tam šíleně nudím, nemám tam co dělat, to je tak „nepohodlnej“ a studenej a sirovej barák, že to není možný. Ani holky si tam pořádně nemají kde hrát. Na podlaze je veliká zima i v pokojích Davida a Elišky. Jsou tam sice koberce, ale jak je ten barák studenej, tak od země je největší chladno. A polož je teď na zem. Takže jsou na rozloženým malým gauči a tam tráví celý ten čas :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 08:40

Hezké ránko :wink:
tak noc byla dobrá?to ráda slyšim,že to nebylo tak špatný.Elli se zbudila v 6,něco vyprávěla,já jsem vytuhla do 7 a pak už krmeníčko a chvilka váleníčko,ožužlávání a pak realita,snídaně,sváča…
Mája,jak měl včera to soustředění,tak jsem ho tam vyzvedávala,byl teda celej bílej,že mu není dobře,ale myslela jsem si,že to je z toho,že je přetaženej a unavenej a když jsme došli domů,tak chudák zvracel.Pak mu bylo líp,tak jsem vám to ani nepsala a v noci jsem mu šla změřit teplotu a měl 38,3.Dostal brufen a ráno byl ok.Brečel,že tam chce jít zase,mají to do zítřkaa a zítra se skládaj zkozžky na fialovej pás,na kterej maká už téměř 2 roky,tak jsem mu dala ráno zase brufen,s chutí se nasnídal,vypadá normálně,tak jsem mu to dovolila :?: :! :idea: ale nadšená z toho teda nejsem.Zavolala jsem trenérce,vybavila ho teploměrem a Pavel ho tam odvedl.Když tak si pro něj dojdu.

Taky leje :twisted: :evil: jsem myslela,že do Igy půjdu poěšky,že si uděláme prochajdu a ono nic a mám taky drobet strach z těch garáží.Měla jsem menší auto a s tímhle jsem tam ještě nebyla,i když už ho mám 5 měsíců 8O .

Míšo,tzo ti tedyk nezávidím tchýňku a co ti tuhle uvařila?ses ani nepochlubila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 08:44

TAk mi dítě od samýho rána ječí…leze bytem a dělá be be a me me…fňuká a ječííííí, se z ní picnu. TeĎ dojedla křupku a asi praskne, jak je rudá a vzteká se…jo to bude den :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
29.10.09 08:46

Pedí, jéje Mareček je marod!! Snad z toho nic nebude a bude v pohodě!
No ani se neptej co uvařila. Jsem se celou dobu modlila, abych nedostala salmonelu… Koupila v Albertovi hotový nějaký kuřecí balíčky (horní stehno obalený v angl. slanině) a k tomu udělala Eliška salát. Ty balíčky nedopekla, takže to bylo celý sytě růžový ještě, takže jsem snědla jen něco a ten zbytek jsem řekla, že dám dopéct, že se mi to nezdá. Elišce se to taky nezdálo, ale tchýně prohlásila, že je to dobře pečený… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 08:46

Indi,to není možný,že Míša vydrží tak dlouho bez kojení,to u kojenejch dětí není běžný,ne?to je teda šikula.A Táda se v noci budí?nebo to je jen občas?A chodí k vám do postele?A Míša teda spala do rána v tom košíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 08:49

Míšo,tak polotovar?to máš teda šiškovnou tchýni.Já nemůžu s tá svojí,když nás pozvou na vánoce na oběd a dostanu polívku z pytlíku :lol: :lol: :lol: :lol:

Mám teď výčitky,že jsem ho tam pustila :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 08:51

Evi,Elenka je osobnost,buď ráda,alespoň jednou nebude mouchy sněste si mě :wink: teď je to sice blbý,ale jsou i světlý chvilky.Co budete dneska vařit?květáček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 08:51

Pedi to bude dobrý, včera byl asi vyčerpanej…vyspal se , najedl a kdyby bylo nedobře, tak určitě zavolá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 08:52

Elli spí,tak si jdu udělat kávu.Holky,to máme akorát srazík v době oběda,maj tam něco k jídlu?nebo si něco koupím v KFC a donesu si to tam,to budou mít radost :lol: :lol: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
29.10.09 08:54

Pedíku, já jsem ráda, jo jo, je i celý den hodná nebo převážně, ale co dělá od včera…chci se podívat do pusy, ale nedá si tam strčit ani prst, tak možná něco leze…nebo je prostě vzteklá…všechno háže na zem, se vším mrská a ječíííí pořáddddd. Tak jdem asi jíst a ven, snad usne a ne jako včera…květák asi bude mít,jeslti mi ho naši hodí, nechala jsem ho tam v lednici včera…jinak jí šoupnu brokolici a bude. Tak musím…ty jo jsem zpocená a nasr…už teď :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová