Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Indi, tak to má Táda krásnej metr, jen co je pravda!!!!!! hahaahaha
takhle to nech
![]()
Tak jsem si zamakala na metříku
a nejak mě to uspalo,půjdu do peří,ještě jednou díky a přeji klidnou noc mamkám i miminkům
Dobrou!
Já mám snad taky uspáno, v košíku. Tak nevím, jestli jí tam mám nechat nebo přestěhovat do postýlky, abych další 2 hdiny neuspávala… ![]()
Nechám jí tak a balim, dobrou a čau zejtra! ![]()
tývoe, já sem z toho jelen
![]()
tak prosím vás jestli byste byly tak hodný a napsaly mi ještě do zpráv jak se dělá metr a ty smajliky si snad pamatuju - teda jen první půlku, ale i tak toho mám hlavu jak pátrací balon ![]()
Hm, tak ještě změna, klik na fotku v metru!!!
![]()
Jsem dobrááááááááááááááááááááá
a už mizim, něco tu začíná smrdět…
Čau Baru, prď na smajly a metr, zejtra, jo? všichni už odpadly a já odpadnu za 20 vteřin. Dobrou ![]()
BAru, tady návod
https://www.emimino.cz/modules.php?…
ten tvar musí začínat img v hranatý závorce a končit tím samým
na tom lilypie si zkopíruj ten BBC code
ten pak vlož do NASTAVENÍ do PODPISU , ten začátek umázni, nech tam to img na začátku a na konci
bože to je návod ![]()
Jůůů mi to ale pálí takhle brzy, co??? INNIKU jsi moc hodná!! Jsem přišla na IP, když jsem odesílala zprávu a ono se topovedlo!!! Děkuju ![]()
INDI, zuby jsou prevít, viď
Jo jo, v deset už spala…a noc nad mé očekávání byla „dobrá“. Nevím, kolikrát se vzbudila, ale nebrečela. Zabral vždycky dudlík a k ránu ruka.
Máš krásnej metřík 2v1
a připojenej odkaz je žůžovej! Jsi šikovná.
Dobré ránko holky!
Tady je docela prdka, jde tu pllllnoooo věcí a většina z nás je mimo, ještěže máme Inku a Indi
Líbí se mi tu, doufám, že změna vzhledu emimina nebude nějaká moc radikální, když už jsem se tu zorientovala ![]()
Závidím vám srazík, já se budu srážet s tchýní ![]()
cožeeee???? se tu snažíme orientovat a má se to měnit???? ![]()
nojono, holky jen jdu pozdravit asi odjedu dnes taks ezatim mějte a díky za návody a trpělivost,