Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4344
29.10.09 20:27

Evi, tak to je chudinečka :( tolik věcí najednou :roll: to se ji nedivim, že nevrlá, též bych byla a jestli i ty zuby :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.10.09 20:53

Barušce držim mooooc palečky na oční
a zároveň obrovská gratulace ke kleku…šikulinka !!!!!!!!! Škoda, že Míša neni online

Evi prdelka malá, jestli jí jinak nic neni, tak
to budou určo zoubečky

zítra tu budu, je mi zle..se na to…
Paralen a jdu se potit, zatim papa
pusinku dětičkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 21:14

Evi,chudinka malinkatá,takový trápeníčko má :cry: je mi jí líto,snad jsou to jenom ty zoubky a nevyklube se z toho nějaká viroza.

Innuš,fotečky hezký,na dětičky se může člověk koukat pořád.Rozmazaný nejsou 8) jsi šikula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
29.10.09 21:23

kočičky,jdu hají :-) jsem nějaká mrtvolná,hlavně klidnou noc a zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
29.10.09 22:29

ahoj holky,
koukam ze jste na emiminu , na konikovi docela silny kafe teda 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
29.10.09 22:45

Ode mně taky dobrou, hlavně Evičce a Elence, snad se aspoň trošku vyspíte… :?
U nás se konečně zavřela ta malinká uječená pusinka (já vím, že na srazu nevypada, ale ječet fakt umí :lol: ) a vypadá to na spánek, tak jdu taky odpadnout. :wink:

Jo, tady jsem objevila zajímavou diskuzi…
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Dobrou! :-)

:-)http://bestpage.cz/…75645357.GIF (to není pro vás, však víte… :lol: :lol: :lol: http://bestpage.cz/…s/s11684.gif)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
29.10.09 23:40

tak z diskuze jsem se nic moc nedozvěděla nového, dobra je ta stránka o vakcínách, nicméně jsem už dýl rozhodnutá dát očkování zvlášt a dýl,ale prevenar dostane, jako fakt nechápu, jak ted je ta studie a nechavaj dát tříměsíčním prckům tři najednou :?

všem hezkou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
29.10.09 23:45

Petulko, i tobě jsem posílala heslo do soukromé zprávy, nevím, jestli to víš :D mam to jako nevyzvednuté

tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
30.10.09 07:31

Dobrý den!!
Míša mě nepodpoří…chuděra ani nemůže ventilovat návštěvu u tchýně…tak budu samotařit..

Jste moc hodný, jak nám přejete…mě to vždycky dostane…jsem ráda, že vás všechny „mám“.
Večer fakt E. vypadala bídně, v noci se potila..ale spali jsme celkem dobře. Jsem si myslela, že to bude horší.
Už je cácorka vzhůru, ale nechávám jí samotnou ještě v postýlce, tak jí pak změřím teplotu a přemůžu jí, abych se koukla do pusinky.
Vaříte někdo jáhly??? Jak na to??
Jůůů praštila se do hlavy nebo kam, huláká, jdu za ní Paa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
30.10.09 07:57

Brý ránko!

Inuš třeba se ještě dozvíš, byla teprve založená, třeba k tomu ještě někdo řekne. Ale třeba taky ne… :lol:

Eví tak co, našla jsi zoubky? Určitě to bude k tomu…

Čau Zuzi, tak jsi nás našla? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
30.10.09 08:05

jitu , no jo nasla :D . jen koukam ze tu mam nejaky stolety metrik :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
30.10.09 08:12

tak metr uz jsem napravila. nejak jste toho ale moc nakecali - uz 22 stran nez jsem vas objevila :wink: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
30.10.09 08:17

Jíťo, zubík jsem nenašla. E. si nenechá sáznout do pusy. Má to nateklý na víc místech tak neívm. Ráno měla 36,9 po odečtu. Dala jsem jí studený kousátko a lžíci, tak to má premanentně v puse a slintá hrozně.
ZUZKO, jaku vás? Co Daneček a baštění?
Musím běžet, dítko je značně nevrlé a dělá beeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 08:34

Zuzi,ahojky :lol:
jak se máte a co kluci?

Evi,tak alespoň že tak,ta noc…a ještě je Elenka praštěná :lol: :lol: a zubatá bude kočička naše zlobivá,včera jsme na vás myslely na srazíku

Holky,potřebuju radu,jak se píše na normální klávesnici,ne na noťasovi hvězdička nahoře,jen jedna?píše nám to 2 hvězvičky,kůli tý elektronický schránce,P se neví rady.....

Mi spinkaly krásně,až do půl 8,ale to znamená,že už nestihne spát do cvičení a bude protivka protivná :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 08:37

Indi,třeba o nás můrajzna ještě neví :-)
Ani se mi nechce věřit,že Michalka pláče,takovej miláček,co tak krásně hajé,spinká a papá,jinak jsem jí tedyk nezažila 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová