Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Evi, tak to je chudinečka
tolik věcí najednou
to se ji nedivim, že nevrlá, též bych byla a jestli i ty zuby ![]()
Barušce držim mooooc palečky na oční
a zároveň obrovská gratulace ke kleku…šikulinka !!!!!!!!! Škoda, že Míša neni online
Evi prdelka malá, jestli jí jinak nic neni, tak
to budou určo zoubečky
zítra tu budu, je mi zle..se na to…
Paralen a jdu se potit, zatim papa
pusinku dětičkám
Evi,chudinka malinkatá,takový trápeníčko má
je mi jí líto,snad jsou to jenom ty zoubky a nevyklube se z toho nějaká viroza.
Innuš,fotečky hezký,na dětičky se může člověk koukat pořád.Rozmazaný nejsou
jsi šikula.
kočičky,jdu hají
jsem nějaká mrtvolná,hlavně klidnou noc a zítra papa
ahoj holky,
koukam ze jste na emiminu , na konikovi docela silny kafe teda ![]()
Ode mně taky dobrou, hlavně Evičce a Elence, snad se aspoň trošku vyspíte… ![]()
U nás se konečně zavřela ta malinká uječená pusinka (já vím, že na srazu nevypada, ale ječet fakt umí
) a vypadá to na spánek, tak jdu taky odpadnout. ![]()
Jo, tady jsem objevila zajímavou diskuzi…
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…
Dobrou! ![]()
http://bestpage.cz/…75645357.GIF (to není pro vás, však víte…
http://bestpage.cz/…s/s11684.gif)
tak z diskuze jsem se nic moc nedozvěděla nového, dobra je ta stránka o vakcínách, nicméně jsem už dýl rozhodnutá dát očkování zvlášt a dýl,ale prevenar dostane, jako fakt nechápu, jak ted je ta studie a nechavaj dát tříměsíčním prckům tři najednou ![]()
všem hezkou noc ![]()
Petulko, i tobě jsem posílala heslo do soukromé zprávy, nevím, jestli to víš
mam to jako nevyzvednuté
tak papa
Dobrý den!!
Míša mě nepodpoří…chuděra ani nemůže ventilovat návštěvu u tchýně…tak budu samotařit..
Jste moc hodný, jak nám přejete…mě to vždycky dostane…jsem ráda, že vás všechny „mám“.
Večer fakt E. vypadala bídně, v noci se potila..ale spali jsme celkem dobře. Jsem si myslela, že to bude horší.
Už je cácorka vzhůru, ale nechávám jí samotnou ještě v postýlce, tak jí pak změřím teplotu a přemůžu jí, abych se koukla do pusinky.
Vaříte někdo jáhly??? Jak na to??
Jůůů praštila se do hlavy nebo kam, huláká, jdu za ní Paa
Brý ránko!
Inuš třeba se ještě dozvíš, byla teprve založená, třeba k tomu ještě někdo řekne. Ale třeba taky ne… ![]()
Eví tak co, našla jsi zoubky? Určitě to bude k tomu…
Čau Zuzi, tak jsi nás našla? ![]()
jitu , no jo nasla
. jen koukam ze tu mam nejaky stolety metrik ![]()
tak metr uz jsem napravila. nejak jste toho ale moc nakecali - uz 22 stran nez jsem vas objevila
![]()
Jíťo, zubík jsem nenašla. E. si nenechá sáznout do pusy. Má to nateklý na víc místech tak neívm. Ráno měla 36,9 po odečtu. Dala jsem jí studený kousátko a lžíci, tak to má premanentně v puse a slintá hrozně.
ZUZKO, jaku vás? Co Daneček a baštění?
Musím běžet, dítko je značně nevrlé a dělá beeee
Zuzi,ahojky ![]()
jak se máte a co kluci?
Evi,tak alespoň že tak,ta noc…a ještě je Elenka praštěná
a zubatá bude kočička naše zlobivá,včera jsme na vás myslely na srazíku
Holky,potřebuju radu,jak se píše na normální klávesnici,ne na noťasovi hvězdička nahoře,jen jedna?píše nám to 2 hvězvičky,kůli tý elektronický schránce,P se neví rady.....
Mi spinkaly krásně,až do půl 8,ale to znamená,že už nestihne spát do cvičení a bude protivka protivná ![]()
Indi,třeba o nás můrajzna ještě neví ![]()
Ani se mi nechce věřit,že Michalka pláče,takovej miláček,co tak krásně hajé,spinká a papá,jinak jsem jí tedyk nezažila ![]()