Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7267
30.10.09 08:37

jo, jsem vam puvodne chtela ukazat fotku Danecka s michalkou :lol:
 http://www.modrykonik.cz/album/view.php?…

nejde mi to vlozit do diskuse jako obrazek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 08:38

Tak,jdu si udělat caro a jdem cvičit :roll:

Vy ještě chrápete,nebo což??? :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
30.10.09 08:40

Pedi , hvezdicku nahore u me udelam pres Shift na 8 , kdyz si prepnu klavesnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 08:41

Zuzi,krásná fotečka,Michalka na ní zase spinká a pak že taky umí zlobit,nevěřím,nevěřím,nevěřím :dance: a Daník je celej Davídek,musíš nám ho taky někdy ukázat,může se z něj tešit jen Indi a mi nic :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 08:47

tak už hvězdičku máme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.10.09 08:57

Dobré ráno všem
jsem KO, sem myslela, že se vykurýruju,
ale žádný zlepšení a dnes je mi naumření, manža mě žene k dr.
ale co ta se mnou, když kojim, mi řekne ať ležim hodně piju a vemu si paralen,…nic nového
Inuš děkuju moc
Evi a co teplota neni?

Fotky jednim slovem krááááásný!!!!
Taky bych srazíkovala

jdu do peřin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
30.10.09 09:02

Petruš,tak žádný zlepšení?to je blbý,a co nějaký homeopatika,to oscilo,nebo něco takovýho?cibule s medem,citron s medem…ale to stejně moc nepomáhá,tak zalez do peří a kurýruj se,dokud máš doma manžela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
30.10.09 10:17

Petí tak doufám, že jsi k tomu doktorovi vyrazila!!! Na:,–(il ti něco „spešl“? Ať jsme my kojící v obraze, kdyby nás taky něco skolilo (klepu, aby ne…)

No jo, Michalka je fakt zlatíčko, jen ty večery má trošku živější, někdy víc, jindy míň… ale to by nebylo ono, kdyby byla pořád jen hodná a ani nezaplakala a hezky usínala… Takový děti se nerodí normálním lidem! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
30.10.09 11:23

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
30.10.09 11:24

hmm :twisted: tak šerm včera bez pláče, usnul ihned po koupeli a spal do ted do třičtvrtě na jedenáct :lol: :lol: tak sem nenormální :lol: :lol:
ale co je důležité, už nám jde „nové“ kojení krásně!!!! holky, on už se v noci krásně napije dosyta a budí se až po 4 hodinách!!! a odsávačka nosní je v provozu už minimálně, sem za to hrozně štastná, to bylo šílený :roll:

Indi, to včera co bylo, ti milí smajlíci??? :lol: :lol: :lol:
a Tadouš se vztekonil jo?? tak tomu se mi též nechce věřit…takovej
 zlatík

Péťo,pěkně hajej, ať si co nejdřív ok!

holky, co dnes vaříte, nebo co budete na víkend? to je hrozný něco vymejšlet :evil: dejte nákej tip, Pedí, nemáš ještě náký dobrý receptík??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
30.10.09 11:28

Zuzko, ty se mnou pořád nemluvíš nebo co :roll: SZ si přečetla..sice nechápu, ale tož dobře no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
30.10.09 11:30

Evi, jáhly jsem ještě nedělala, ale často dělám jako přílohu kuskus, to je moc dobrý :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
30.10.09 11:53

inni , ja s malym na ruce pisu jen nezbytne nutne veci uz :lol:
ale nevim proc bych s tebou nemela mluvit nebo co :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
30.10.09 11:53

Psala Míša - Barča ok, další KO za půl roku. Má absťák, pc kaput, zkusí si půjčit bednu od segry, ta má ještě noťas. :wink:

Jo Inuš, Táda měl jeden ze svých (naštěstí né moc častých) hysterických záchvatů, na to by pomohla studená sprcha, doma bych ho nechala ať se vyvzteká, vyválí po zemi, ale v tom Igy to nešlo :twisted: , ječel nepříčetně, jakmile jsem povolila sevření, tak zdrhal, potkala jsem tam Terku, než jsme si řekly 2 věty, tak mi zmizel z očí, byl v HM, Pedík taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
30.10.09 11:54

jeee, inni a posles mi heslo na fotky ze sraziku ? rada se podivam, jestli muzu :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová