Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pedí homeo beru na krk a je to lepší.
Na noc paralen, ale vleče se to…pro kojící toho zas moc neni
a s těma homeo to jde nějak hodně pomalu
Tadeáškům vše NEJ NEJ…hlavně zdravíčko!!!
barušce gratulace k úspěchu na očním, mám velikánskou radost!!!
tak opět kojení super!
už mu to jde v sedě hezky!!! mlíčko neteče nosíkem už vůůůbec! mám z toho takovou radost
to byl takovej chudák předtim
a to trápení s následným odsáváním, fakt mam radost kvůli němu
je krásně, letíme ven
hezký den!
Peťo!!! Ahojky!!!
Tak jsi nám to všecko krásně zopakovala
![]()
Jsem ráda, že sis našla chvilku a zašla ![]()
Já jsem vyhnala D. s holkama ven a upekla zatím buchtu, umyla nádobí, připravila holkám sváču a teď mám chvilku pauzu, než se mi dopere prádlo. Je krásně, tak to úžasně schne ![]()
Včera jsem tchýni přežila jen díky Elišce (D. segra). Jenže ta blbka (tchýně) si nepřeřídila hodiny na mobilu a měla z procházky dorazit kolem půl 4. Dorazila po půl 3, že nestíhá, Barču v náručí. My naní, co tady dělá?? A ona, že jdou holky přeci na sváču, tak jsme všici 3 na ní vyvalili oči a že je teprv půl 3, ať kouká jít ještě ven, že málo spaly. Ona se naštvala, že jsme blbý a že si z ní děláme srandu. D. na ní - ty sis nepřeřídila hodiny na mobilu, co? Nene, prej. No koukla na mobil, tam půl 4… Prostě kráva.
![]()
Holky toho stejně moc nenaspaly, protože ona se prostě musí chlubit po vsi a všechny báby zvědavý čučí do kočáru, kecaj nad kočárem a tím pádem holky budí. Blbka to ještě na sebe práskne…
Pedíku, co Mareček? Jak je na tom s teplotama?
Indi, prosím tě, co ten tvůj Táda vyváděl? Co ho to popadlo? ![]()
Peťo, no Davídek je krásnej chlapeček, to by scházelo, aby se po něm holky neotáčely!!
![]()
Jo holky, potřebuju radu.
V úterý je v knihovně Na Sadech akce pro maminky na MD a RD. Chtěla bych se zúčastnit, přecijen jsem tam dělala a doufám, že budu zase dělat. Jenže se teď bojím kvůli tý prasečí chřipce do kolektivu. CO byste dělaly vy? Šly byste?
Jinak, pokud byste šly, tak je to samozřejmě i pro ty,kteří nejsou čtenáři a můžou se a nemusí zaregistrovat. Děti dostanou omalovánky, pokud jsou čtenáři, tak můžou si vybrat knížky apod. Takže klidně doražte, je to v úterý dopoledne v dětském odd.
A poslední monolog můj - Sabi, kráááááááásný fotky!!! No co že jsou mázlý, umění, ne?
![]()
Nejkrásnější fotka - šerm family ![]()
Sabi, vy jste kójo, až to teklo z nosu??? Pane jo, to muselo bejt děsný
jsem teda ráda, že je to dobrý!!!!
Míšo ahojky, no opakovat jsem se nechtěla ![]()
Hele ta tvoje tchýně je fakt dáreček, moc rozumu nepobrala co
![]()
Když jsem tu četla že ta Pedíkova jim dá na Vánoce polivku
z pytlíku…no neni co na to říct
no ještě že ta moje je fakt ode mě daleko a vidim
jí tak 2× za rok…o to víc si to pak s ní „vychutnávám“
Mít jí tu nakvartýrovanou furt, tak jsem v Bohnicích
o tchánovi ani nemluvim na jeho rozumu se příroda vyřádila
Miško nevim, vzhledem k tomu že prasečí chřipka je v blízkosti a knihovna
bývá plná studentů…asi jsem plašan, ale asi bych tam nešla
Za pochvalu Davídka moc děkuju
![]()
Peťo, vzhledem k tomu, co jsem se před chvilkou dozvěděla, tak tam nejdu. A dost mě to mrzí
![]()
Jedna z mých kolegyň, naštěstí pracujících na jiný pobočce, má dceru z toho gymplu, kde ta prasajda je a je jednou z těch studentů, co byli v Německu a přivezli to sem. Je jdna z těch sedmi, co je doma v karanténě, protože jí má. ![]()
Ty voe, tak to je dost síla!!!!!!!!!!!! Člověk aby se bál za chvilku vylézt ven
snad to co nejdřív odezní a nebude se šířít
Fakt hrůza, říkala mi kolegyně, že s ní zrovna mluvila (s mámou tý holky) a že mámě testy na pr.chř. nedělali. TO by mě zajímalo proč. Prej že je budou dělat, až se objeví příznaky… Docela hustý ![]()
teda dneska malej celej den chrape - to bude vecer a noc
![]()
miso a vy kvuli ty pr. chripce nechodite do kolektivu jo ? a holky budou mit pak to ockovani na to ? me to prijde trochu nafouknute vsechno kolem toho
Péťo, děkuju !
jojo, teklo mu to nosíkem ven, musel strašne hltat, zalykával se, ani se nemohl z toho jednoho prsa napít dosyta,pak sem ho mučila s odsávačkou
hrozný..když sem si tu kozu odsála před kojem, tak stejně skoro to samý a mlíka se dělalo ještě víc..ale ani přes tohle nechtěl moc pít v pololehu, ale už si zvykl a jde mu to! Sice prso pořád stříká, včera jsem měla v igy po kojení zlitej svetr
ale lepší se to, zaplatpámbůh..už se přestaly tak šíleně nalejvat, ale bojim bojim, že to zase přijde..sem se bála fakt napít
Míšo, fotky ty rozmazaný už sem vyřadila předtim!!!!!
tohle byly už ty „lepší“
si mě pobavila
tak díky za pochvalu ![]()
ted jsme dorazili domu, je tam celkem už zimec, čekám na půl 7, okoupu, uspim a chci jet do Tesca, sama
Pavel bude hlídat, tak doufám, že šerm zrovna dneska nic po koupání nepředvede
už si potřebuju sama nakoupit jako sůl!!! to je jinak furt honéém a už jdeme???? to sem dycky tak nas ![]()
Zuzi, ne do každýho kolektivu. Já vím, jak to v knihovně chodí. Třeba na nákupu jsme včera s holkama byli. Ale do knihovny vím, že konkrétně z tohohle gymplu studenti chodí.
Přijde mi divný, že rodiče těch dětí netestovali. Navíc - holky jsou nastydlý, takže bych se fakt bála s nima tam jít, tam budou víc v kontaktu s lidma, než v nějakým supermarketu…
Sabi, no pár jich tam mázlých bylo a tak jsem si říkala, že dost přeháníš
![]()