Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hele brzděte s těma hrncema
, si s tim dítka budou hrát nejdřív za rok…
(musím ho někde vyhrabat a oprášit…
)
Míšo - vítej v klubu, taky mám dneska padla, ale jen do večera…
pak se mi vrací starší dítě… ![]()
Indi, ja Pavlíka taky tak někdy nosim, tomu se nevyhneš, jenom tak mi krkne a kolikrát když ho přenášim tak taky. jde o to, aby se tak nenosilo nějak dlouho…to fakt neni dobry…
a hrnec je ted pro Martínka
Pavlík podědí ![]()
Míšo ahoj
ja čekám až se šerm vzbudí a pujdu na procházku nákou větší, je tam hezky ![]()
a ještě jsem tam Martíkovi objednala toho gumovýho skákacího ponyho zrůdnýho
snad to k něčemu bude ![]()
sem si tak zmenšila fotku pěkně, že ted sem fakt inkonginto ![]()
Jé Innko, tos mohla říct, že ho budeš objednávat, přidala bych se a o poštovný bysme se šábly (toho skákacího netvora).
hmm, Míšo no pozdě
on Pavel totiž malýmu objednal i ten lodger fusak, a ta paní měla v albu i další šikovný věcičky, tak sem si tam ještě nadiktovala něco
, toho ponyho, gumový bryndák s kapsou tommee tepee, pak chrániče na kolínka až poleze a takový vychytávky
a ted mám utrum na dlouho prej
![]()
Tak jsem písla admince o uzamčení.
Jak to pak funguje? Dostaneme heslo? Nebo to zpřístupní jen těm lidem, co jim zadám?
tak sem vyslala kluky ven, tak si jdu něco požehlit z těch třech kopic
Já tu mám taky žehlení…
ale asi až večer. Aby byla zejtra Miška za frajerku, jinak dorazí ve vytahaným overalu po bráchovi… ![]()
Míšo nevim jak to funguje, předpokládám,, že dostanem nějaký heslo, který si pak změníme k obrazu svému a kdo ho bude znát, ten se sem dostane. Uvidíme… ![]()
Inuš - taky tak nakupuju!
A když maj tu věc co chci třeba pět ženskejch, všem prolezu celý alba, jestli se mi od některý náhodou něco nehodí… a většinou hodí…
A teda taky podle ceny, třeba ty hrnce jsou tam za 530,– ale taky za 790- ![]()
no tak to je slušnej rozdíl ![]()
nechala sem si tam od paní šikovné ušít dvě vložky do sportáku vyberete si jakoukoliv barvičku, aby to měl tu tmavotu trochu veselejší,tak sem na to zvědavá, paní ušije skoro všechno, myslím, že Pedík kdysi sháněla někoho na potah nový u autosedajdy…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Míšo, už máš nánožníci? šije i ty!
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Inuš ty už tam fakt nelez…
Ale ty vložka vypadá hezky. A když jí kočár nemá… můj jo, ani nevím v jaký barvě, asi černou, ale nejsem si ani trošku jistá, sporťák mám zatím odloženej v letišti… ![]()
Jo normálně - včera nám měli přivízt nový letiště, prej v 8 ráno. No přišlo mi to divný, když ten obchod sídlí kdesi na Hané… to aby vyrazili o půlnoci. No ale budiž. A v 8 telefon, ať se nezlobíme, že nepřijedou, páč se jim rozbilo auto a stojej na dálnici někde u Vyškova…
no tak museli veškerej nábytek co vezli zase dopravit zpátky, nechat spravit auto… tak snad příští tejden nám to přivezou.
A včera jsem udělala test!!! Né těhotenskej!!!
Ale dala jsem si 4 mandarinky a teď čekám, co na to Miška. Zatím se mi osypala po rybízu (to se dalo čekat, a máma do sebe pořád a pořád ládovala tu rybízovou buchtu…) tak teď čekám na mandarinky. Jestli to zvládne, budu mít veselý vánoce, miluju je! ![]()
Tak jestli zejtra dorazíme drobátko flekatý, né že se nám ženich a svědkové budou smát! ![]()