Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo a DAdu, i emitex fusak jde do sportáku teutonie naprosto v pohodě!!!
Já neumím ten metřík
umím si ho udělat na těch stránkách,nejde mi tam teda to jméno,ale to bych přežila,ale už se strácím v tom kopírovat.....to neumím
neumím zkopírovat tu adresu a to co následuje pak
![]()
Musím k tý babí,dítě už slyším,papa
Baf!
Co tu šašíte s metrama? ![]()
Jájíku to vypadá, že kopíruješ html code, musíš zkopčit BB code, stačí když vezmeš tu část aby to začínalo i končilo IMG v hranatých závorkách. ![]()
Pedí - pak pod hotovým metrem se ti zobrazí tabulky s různejma kodama, tak musíš najít ten správnej, jak jsem psala - začíná a pak to vložíš tady v nastavení, jak se vkládá fotka a tak, tak je tam kolonka podpis.
A pak buď zaškrtneš vždy připojit podpis a budeš ho mít u každýho příspěvku, nebo to nezaškrtávej a dáš ho jen občas, když máš třeba 10 příspěvků na stránce, tak je zbytečný mít metřík u každýho a když má třeba někdo pomalejší připojení, tak nadává, protože čeká věčnost než se mu načte stránka s padesáti metrama…
![]()
nic nešašíme
ty tu šašíš ![]()
Indi, tady jen společná galerka což?
si to asi udělamá na rajceti…
Já byla v tescu, to je pohoda, když nikde mezi regálama nehoním to malý zvíře…
Bodýčka kupodivu měli, nějaký další blbosti k vláčkodráze bohužel taky
, na mě čepici a šálu, může začít mrznout! ![]()
Pedí - ten hrnec od FP tam teď mají v akci za 649,– ale koukám na MMB, dá se sehnat levnějc, ale zase poštovný… no moc extra akce to není
![]()
Jo, galerka společná nebo i soukromá, kam můžou nebo nemusí mít přístu ostatní.
teda vlastně to je na BC, tady nevim… ![]()
Rajče dobrý
moc fotek tam nemám
, vedu dětem přímo webík, páč jsem myslela, jak tam i budu psát, co už uměj a co podnikáme a tak, ovšem ať žije enost, jsem ráda, že tam jednou za měsíc nahraju fotky…
![]()
Oprava - tak jo, jsou tu galerky jednotlivých uživatelů, ale je to nějaký složitý, rajče je rajče… ![]()
a jo, ty máš stránečky ![]()
ten hrnec od fp sem na mmb sehnala i s poštovným za 600,–, už mam fakt zakázáno tam chodit ![]()
Nošení - já Mišku nosím vzpřímeně, ale jak tak o tom přemejšlím, moc jí nenosím…
Jako mám jí hozenou přes rameno po kojení, pak když ji přeníším z místa na místo, tak jí nosím taky tak, ale když třeba ječí a ječí a já jí nosím, tak jí mám položenou na ruce. No pak samozřejmě v manduce… kterou už jsem asi 3 dny nevytáhla…
![]()
čáo, jsem na PC u segry ![]()
Holky, děkuju za reakce na kolínka
je to šikulka.
David se vraci domů, jupííí dneska mám padla ![]()