Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už jsem tu! ![]()
Mám tu jinej nick, ale snad si zvyknete, nebudu se znovu registrovat, což? ![]()
Aspoň mám z vás nejvíc příspěvků!
Tady jsem začínala, jé to je nostalgie… tady jsem se poprvý zapojila do diskuze o ivf, to už snad ani není pravda…
Čtvrtek dvanáctá - může být, Míšu tedy omluvíme, ale jako ať si to nezvyká, nějaký takový absence… ![]()
Jéééé,tak už jsem tady,Innuš,díkec,už jsem byla na nerva,že budu na koníkovi sama
![]()
Pedíku Indi čao dlouho jsem vás neviděla
co vy tady tak samy? ![]()
Asi čekáme, až nám usnou děti, ne?!?!?!?!?
![]()
Pedí jsi holka šikovná, co bys dělala na koňovi sama… ![]()
tak jsem nakonec ten pc přemohla a už jsem tu,ale koník je koník
Indi,děti ještě nespinkají?Elli to zalomila v 8 hodin.Pavel jede zase do Rakouska,tak musím ráno s klukem do metropolu na trénink,ještě,že to mám blízlo,pomažeme s manducou.
Já si zajedu zítra do globu do tý lékárny,tam mají i tu dětskou?ale zítra tam asi bude zavřeno,co?nechám to na čtvrtek
Indi,ty si kupuješ vakcínu sama a dr ti jí píchne?Nebo na hygieně?
Pedi, jo můžeš si to sama koupit, kde chceš…v lékárně ti to objednají..indi je to tak?
haha Indi zasloužilá kecalka
vlastně ted už zasloužilý Barban ![]()
Innuš,máme jednu hexu,dlouho nám hnisalo ramínko,tak nám 13.10 píchla první,Nemáme ani ty ušničky kůli tomu,tak jsem je řešila,až je nemáme ![]()
Pedí -Prevenar ti napíše doktor recept a dá ti ho do ruky. A kde si ho vyzvedneš už je na tobě. A každá lékárna má jiný ceny… jako pro Paralen bych jinam nešla jen proto, že u nás stojí 9 a v tescu 8 korun… Ale dát 1700 nebo 2000, to už mi za tu jízdenku na MHD a cestu přes celý město stojí…
![]()
Jinak Michalka už to zapíchla, docela brzy, čekala jsem to kolem 11, ještě se snad probere, musím jí ještě přebalit a nakrmit.