Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6153
28.10.09 08:48

Neva! :wink: A stejně to tu zamknem, tak co… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
28.10.09 08:51

To jo, večer to domluvím s adminama, teď musím končit, po sváče razíme k našim, ať tu zase nejsem celej den s nima sama, nebo mi brzy jebne :-D

Všem hezký odpouledne bez šmíráků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.10.09 09:12

Tak já už jsem osiřela, tedy tak napůl, Michalku mám samozřejmě doma (ještě spí, jedla v 5, to jsou móresy tohleto… :lol: ), chlap vyspává po noční. Až se vzbudí (Miška, né chlap), nakrmím a asi se vypravíme do Tesca prolízt hračky (s Tádou to nejde, vzít malý dítě do hraček…) a třeba něco pokoupit k Ježíšku. A Mišce chci čistý bílý bodýčka, snad něco budou mít, posledně měli 0-3 a pak až 9-12. Potřebuju něco mezi… :)
Hezký den - bez šmíráků! :pankac: http://www.smajlici-1.ic.cz/…ty/1/001.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
28.10.09 09:19

Tohleto mi chybělo - možnost obrázků v diskuzi..... :lol: :lol: :lol:

http://www.smajlici163.wz.cz/…li/zli14.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.10.09 09:23

Jíťo, moc díky za foto!! Jsi stejně šikovná :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:01

Ahojky :D

Tak jak je bez koníka?

Míšo,ty máš stejně ty holčičky tak šikovný,oni ti dávají zabrat,to jo,ale umí ti taky kráááásně poděkovat,třeba jako dneska :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:05

Indi,tak jsem zvědavá,co vybereš za hračky,potřbuju s tím helfnout,nejlíp,aby vy jste vymyslely a já nakoupím co doporučíte.Tak máš dneska den nez Tády?alespoň si drobet odpočineš od mašinek a věčnejch nekonečnech otázek a proč maminko???? :?: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:10

Jájo,tak supr,vyzráli jste nad prdíkama a ještě jako bonus plný kojení,jsi holka šiškovná 8) :wink:
s plenečkou taky neporadím,asi bych zavítala k dr,nebo alespoň bych řešila po telefonu.
Tak masírujete pupíček?a někde jsi vykoumala přímo cvik na prdíky,nebo jen vyháníš ve směru hodinových ručiček?
A co hlavinka?minule jsi psala,že se to hodně zlepšilo,tak teď už to musí být ok,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:18

Evi,jak to,že jsi nespinkala?Nešlo to,nebo Elenka zlobila?A kde jsi študovala info?někde na netu,nebu máš moudrou knihu?
Tak dneska bude květáček?jsem zvědavá,jak vám bude chutnat.Tak myslíš,že to nakonec bylo z té dýně?
A P je nemocnej?oni jak montujou asi venku,viď,se spotí,sundá si bundu a je vymalováno :?
Hlavně,ať to nechytnete vy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:19

Inní,ty jsi hrozná sova noční,já chodím tak v půl 11,většinou hned neusnu,ale v 11 už spinkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
28.10.09 11:20

Už vás nebudu trápit samomluvou,pojeu k babičce a po 4 vyzvednu Máju ze soustředění.
Mějte hezký sváteční den,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
28.10.09 12:11

Jájo, chudinka Šimonek :cry: takovou rýbu má jo? to je děs, vím…
tu urátovou skrvnu měl dvakrát klučík co jsme s ním byli na pokoji v porodce, ale jinak o tom nic nevim, ani moc čím to je..ale myslím, že to nic nebude :) určitě se zeptej dr.

Evičko, moc děkuji!!! jojo, zpráva dorazila! pak že se tu nevyznáte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
28.10.09 12:16

Míšo, obrovská gratuluce k takovýmu pokroku!!!! to je super, je to šikulka!!!! a ty taky! jak s nimi poctivě cvičíš! :dance:

tady máš návod na metřík, udělej to podle toho, třeba na tom lilypie.com, potom zkopíruj ten BBC code do podpisu, dej povolit podpis, nebo jak to tam je, a je to…pak napis příspěvek a mělo by to bej..v tom odkazu je v jakym to musi bejt tvaru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
28.10.09 12:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
28.10.09 12:22

jo Evi, ja myslim, že Elču ty už můžeš v klídku nosit…už když jdou na kolínka je to okej!!! to včera říkala ta paní na cvíču :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová