Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, večer to domluvím s adminama, teď musím končit, po sváče razíme k našim, ať tu zase nejsem celej den s nima sama, nebo mi brzy jebne ![]()
Všem hezký odpouledne bez šmíráků ![]()
Tak já už jsem osiřela, tedy tak napůl, Michalku mám samozřejmě doma (ještě spí, jedla v 5, to jsou móresy tohleto…
), chlap vyspává po noční. Až se vzbudí (Miška, né chlap), nakrmím a asi se vypravíme do Tesca prolízt hračky (s Tádou to nejde, vzít malý dítě do hraček…) a třeba něco pokoupit k Ježíšku. A Mišce chci čistý bílý bodýčka, snad něco budou mít, posledně měli 0-3 a pak až 9-12. Potřebuju něco mezi… ![]()
Hezký den - bez šmíráků!
http://www.smajlici-1.ic.cz/…ty/1/001.gif
Ahojky ![]()
Tak jak je bez koníka?
Míšo,ty máš stejně ty holčičky tak šikovný,oni ti dávají zabrat,to jo,ale umí ti taky kráááásně poděkovat,třeba jako dneska ![]()
Indi,tak jsem zvědavá,co vybereš za hračky,potřbuju s tím helfnout,nejlíp,aby vy jste vymyslely a já nakoupím co doporučíte.Tak máš dneska den nez Tády?alespoň si drobet odpočineš od mašinek a věčnejch nekonečnech otázek a proč maminko????
![]()
Jájo,tak supr,vyzráli jste nad prdíkama a ještě jako bonus plný kojení,jsi holka šiškovná
![]()
s plenečkou taky neporadím,asi bych zavítala k dr,nebo alespoň bych řešila po telefonu.
Tak masírujete pupíček?a někde jsi vykoumala přímo cvik na prdíky,nebo jen vyháníš ve směru hodinových ručiček?
A co hlavinka?minule jsi psala,že se to hodně zlepšilo,tak teď už to musí být ok,ne?
Evi,jak to,že jsi nespinkala?Nešlo to,nebo Elenka zlobila?A kde jsi študovala info?někde na netu,nebu máš moudrou knihu?
Tak dneska bude květáček?jsem zvědavá,jak vám bude chutnat.Tak myslíš,že to nakonec bylo z té dýně?
A P je nemocnej?oni jak montujou asi venku,viď,se spotí,sundá si bundu a je vymalováno ![]()
Hlavně,ať to nechytnete vy ![]()
Inní,ty jsi hrozná sova noční,já chodím tak v půl 11,většinou hned neusnu,ale v 11 už spinkám…
Už vás nebudu trápit samomluvou,pojeu k babičce a po 4 vyzvednu Máju ze soustředění.
Mějte hezký sváteční den,papa
Jájo, chudinka Šimonek
takovou rýbu má jo? to je děs, vím…
tu urátovou skrvnu měl dvakrát klučík co jsme s ním byli na pokoji v porodce, ale jinak o tom nic nevim, ani moc čím to je..ale myslím, že to nic nebude
určitě se zeptej dr.
Evičko, moc děkuji!!! jojo, zpráva dorazila! pak že se tu nevyznáte ![]()
Míšo, obrovská gratuluce k takovýmu pokroku!!!! to je super, je to šikulka!!!! a ty taky! jak s nimi poctivě cvičíš! ![]()
tady máš návod na metřík, udělej to podle toho, třeba na tom lilypie.com, potom zkopíruj ten BBC code do podpisu, dej povolit podpis, nebo jak to tam je, a je to…pak napis příspěvek a mělo by to bej..v tom odkazu je v jakym to musi bejt tvaru..
jo Evi, ja myslim, že Elču ty už můžeš v klídku nosit…už když jdou na kolínka je to okej!!! to včera říkala ta paní na cvíču ![]()