Maminky odjinud

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4344
27.10.09 23:35

tak kdysi mi metr šel hned a ted :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
27.10.09 23:37

už taky de :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4344
27.10.09 23:40

ale blbe :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.10.09 05:46

Dobré ráno!!!!
Tak od půl čtvrtý nespím :( nu což, ale prostudovala jsem si co a jak v 8-12měsíci života a podle toho asi budem volit hračku na Vánoce. Pořád nevím co by to mělo být…po obchodech už necourám tak jsem zvědavá, jak dám dohromady dárečky. Vždycky mě spíš cosi praštilo do očí než abych to předem vymyslela..
INNI, ještě k tomu sedu a nošení. Co se považuje už za sed, když se od té doby může nosit vzpřímeně?? Když sedí se vším všudy a hraje si? Nebo už to co dělá Elenka?? Sedá si často do překážkového sedu a občas se dostane i tak, že sedí normál s nohama nataženýma. Ale neudrží se a musí se opírat jednou rukou, druhou sahá po hračkách. To už je regulérní sed? Je fakt, že jsme jí i my občas a na chvíli vzali do vzpřímenýho, ale nerada to vidím a je to spíš z nouze a občas. I babičky jsme poučili a oni sice koukali jak z jara, ale telerují to. Až na moji švagrovou, že tam je to zbytečný…
Tak nad tím právě přemýšlím, kdy už jo a kdy ještě ne. Pořád nosíme E jakoby do klubíčka, ale už se jí to značně nelíbí. Občas si jí hodím přes rameno nebo do tygříka. Pošlu ti ty zvlhčovače :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
28.10.09 07:01

Dobré ránko!

Teda, vy jste včera nakecaly :-D :-D To já se snažila bejt v říši snů, leč děvčata mě nenechaly. A když už jsem sny měla, tak byly docela hrozný :(

Srazík závidím, chjooooo, tchýně blbáááááááááááááá :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.10.09 07:18

Jsem zde dobře? :P

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.09 07:22

to jsem já Jája, vůbec nechápu jak to tady funguje …asi mi to bude chvilku trvat :lol: mám místo mozku z mlíka kostku

• Citovat
  • Upravit
4251
28.10.09 07:27

JÁJO,já jsem tady z toho taky jelen…a to už z mozku nemám ani tu kostku :D jen jakýsi rozžblemtlý mléčný nic…ale snad se tu nějak ubydlíme!!
MÍŠO, tak zase noc na prd?? Co v noci rýma??
DADU, tož jsem se dívala na Teutonii diskuzi a prý do Spirita fusak od Dity jde.
Tak dítko je úspěšně už vzhůru, jdu udělat bramborkaši E. k obědu…Taťka nám bude zase marodit,t ak jsem zvědavá, jeslti to aspoň E. ustojí! Já nechcíííííí aby byla marod!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.10.09 07:28

Zkouška rozhlasu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
28.10.09 07:29

Jééé Jája taky dorazila :-)

Evi, no zase noc naprd. Dnska přijede večer David,t ak odmítám vn oci vstávat. Jsem fakt už totál vyčerpaná a to nejen z nocí. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.10.09 07:33

No tak hurá!!!!

Evi zdravím :)
My jsme konečně vyzráli na prdíky, pro změnu ná trápí rýma, zkoušeli jsme libenar a odsávat a na hovno. Včera jsem byla v lékárně poradit se s magistrem, dal mi Mukoseptonex a ejhle - zabral okamžitě. Navíc Plánička spí teď skoro v sedě, aby mu nudloše stejkaly a zvlhčovač jede na plnej knedlik a všude jsou rozvěšené mokré plenky. No dneska spal docela dobře a začíná si tu a tam prodlužovat pauzy mezi kojením ze 2 hodin na 2,5 což mě nesmírně těší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.10.09 07:34

Jája je šikula!!
Míšo, to úplně chápu!!! Já na tvým místě už lezu po čtyřech a šilhám…

Safra, jak se vám povedlo dát do profilu foto,? Musí mít 6kB, to jako jde takhle zmenšit? Se na to vyprdnu…

Co budou mít holky k obídku?? Mě přijde, že dávám Elušce furt to samý. I když ono zatím asi nejde o pestrost, jen o nasycení. Dneska zase brambor a asi brokolice nebo květák ten ještě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
28.10.09 07:36

Míšo ahoj, jo četla jsem, že vás trápí rýma a kašel. Včera jsme zažili snad nejhorší noc, malej se budil co půl hodinku, dneska už to bylo mnohem lepší…
Holky v porodce se nám objevila jednou urátová skvrna v plence (oranžovej flíček). Dnes jsem ji našla Pláničkovi v plence znovu, akorát změnila barvu na růžovou, je to normální? V porodce říkali, že jo, ale to bylo u novoška čerstvýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4251
28.10.09 07:37

Jáji,jak jste vyzráli na prdy??? Libenar je „jen“ fyzio. roztok ten neléčí…nezkoušeli jste dát do zvlčovače Eukalypt?? Může to i takový mimčo?? A už ho máte dýl viď, měnili jste už filtr?? Má to nějakej ukazatel, že je zanesenej??
Musím sebrat prádlo ajít na tu kaši…že ty hodiny tak letíííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
28.10.09 07:41

Jáji, tak to je super, že se Plánička uklidňuje :-) a ten muko… je i pro děti? No vlastně asi jo, když ho dostal malej. Sorráč, jsem fakt totál hotová. Asi ho koupím taky, už mě ta rýma u holek dost štve. Je to furt dokola.

Evi, dneska dostanou něco z mrazáku. Včera měly červ. čočku s batátem. Ale ze začátku je to fakt jen o zasycení a o poznávání nových chutí. Musí si napřed Elča zvyknout, aby mohla jíst další a další věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová