Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi ji půjdu nenápadně probrat, dokuď si pokňourává, to ještě nespí moc tvrdě. Tak dobrou a čau zítra! ![]()
Jóóó zasloužilý barban… ![]()
tak dr má očkovací séra vždy nachystaný,asi bych je někde sehnala levnějc,ale je mi to blbý a taky si musí něco vydělat,že?
![]()
Pedí to máte koukám stejný jak v Artu, tam ti taky doktor napíše recept a ve vedlejší místnosti ti sestra vydá léky. Abys to náááhodou někde nekoupila levnějc…
No co naděláš, že…
A mizim! ![]()
Indi a necháš MIšce ten prevenar? budeš čekat na leden na ten vylepšenej??
Pavlik ma ramínko taky furt malinko podebraný, ale už málo, oproti tý bouli..ale má.
minulej tejden dostal ten Rotarix a opravdu reakce nebyla vubec žádná, to se dá, i když nemá tu chráničku uplně zhojenou…
Pavlík se taky před chvílí vzbudil hlady
asi zase spurt bo co, pije imrvere porad..ale mame dnes pokrok! začíná se mu new kojící posez zamlouvat ![]()
Jo ono taky možná záleží jaký očkování… Třeba ten prevenar si hradíš celej sama, tak by sis ho správně měla sama koupit. Ale někteří doktoři to tak prostě asi maj, že maj všechno u sebe a inkasujou peníze…
já též, dočumim Šéfa a jdu chrápat, jeslti se mi to povede ![]()
papa zítra
Inuš zatím nenechám, až jestli to bude nutný nebo mi to dr. doporučí kvůli zdr. stavu. Jinak jsem celkem proti nechat děti očkovat na všechno možný.
Táda ho má, ale protože měl opakovaný laryngitidy, tak ho dr. vysloveně doporuči. Jinak bych mu asi ani nedala…
Ale to je prostě jen můj postoj, samozřejmě si dítka naočkovat nechcte. ![]()
Tak třeba taky vyfasuju recepis
,na prevenar jsme se domlovaly s dr na ten novej…
No jo, Inuš se došla převlíknout!
Taky budu muset změnit tu ikonu, tohle je Táda za mlada (za hooooodě mlada
), al až zejtra, páček! ![]()
Indi, no jasně, to je jen tvoje věc!
ja toho pneumoše dam, ale třeba nechápu, jak ted davaj najednou hexu, pneumokok, meningokok..to je nálož na to malý tělíčko
to bych nikdy nedala..ani nechci dat hexu a pneumokoka najednou…
Tak už opravdu jdu,vyprala jsem si povlečení a ještě nemám ani povlečenou postel,tam budu Elli štrachat,snad se nezbudí
Tak papa zítra
já též jdu, se zase převléct
do pyjamas
dobrou všem barbanům a závistivým pedanům ![]()