Poradíte mi dobré pleny na noc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1468
14.12.18 22:56
@toma0105 píše:
Není už na plenky trochu velký?To už je školkové dítko. :think:

Nie, nočné pomočovanie je v tomto veku ešte prípustné. A aj keby nebolo, fakt to netreba riešiť. A možno je chlapček postihnutý, len to zakladateľka diskusie nemá potrebu riešiť na emimine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.12.18 23:06
@Janli píše:
@Malike obézní? To asi neeee :mrgreen:
Špatně jsi to pochopila..rikalas,že některé děti jsou velké a svalnaté…já dodala že můžou být i obézní ..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.12.18 23:08

Moje dcera měla ve 3,5 letech taky okolo 30kg a výška okolo 120cm.Plenky měla na noc do 4 let.Měla tuším plenky 5tky. Teď má 8 let, 150cm a 50kg. Mladší dcera se odplenkovala sama ve 2 letech. Řekla, že už plenky nechce, a nehodu měla za tu dobu snad 2×.Každý to má jinak. Já jsem se tedy počůravala v noci hodně dlouho… :oops: . A postižená tedy nejsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
14.12.18 23:12
@Hobitka píše:
Holky a odpovidat k veci byste nemohly :think: ? Ja teda nedam dopustit na Babydream z Rossmanna, i kdyz s temi velkymi velikostmi uz zkusenosti nemam, mam prcky a koncili jsme u velikosti 4.

Však jsem psala…bambo nature 6 pant…používá to i můj skoro 6 letý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.12.18 23:20

U prvního syna, který byl také poměrně velký/těžký, se mi osvědčily plenky Huggies. Ale už je to nějaký rok zpátky. Diskuzi jsem moc nečetla, nevím, jestli už to nezaznělo. Plínku bych nechala pro všechny případy, buď lze v noci přebalit do čisté, já kolem půlnoci dávala syna vyčůrat na nočník, přímo u postele. Aby se moc neprobral a spal dál. Zkusila bych plenkové kalhotky, ty by se v noci lépe sundávaly a zpět nasazovaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
15.12.18 08:40

Dekuji vsem za nazory.Muj syn je zdravy.Jen ty plenky na noc nas trapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí