Poradna duly
Jana Čurdová
Radko tak to gratuluji
Dobrých zpráv není nikdy dost ![]()
Já už si musela koupit těhotenské kalhoty, bříško jako takové ještě nemám, ale normální kalhoty už nezapnu ![]()
Zuzi, taky už jsem si musela koupit kalhoty, bylo to za minutu dvanáct, ale podařilo se. JInak teda musím uznat že ve větší velikosti, mám 52, kouupit těhotenské kalhoty je zázrak… vel. 38 apod. je všude mraky ale ne akždá maminka má deklarovaných 56kg, že…
Takže jsem nakonec sehnala a sedí perfektně. Ještě že tak, jinak bych neměla snad ani v čem chodit.. ![]()
Ahoj, gratuluji k výsledkům. Musím se přiznat, že jsem byla moc ráda, že testy vyšly negativně, protože bych na odběr plodové vody nechtěla ani za nic.
Já už nosím těho kalhoty už 14 dní, sice jsem kalhoty ještě zapla, ale klouzaly mi dolů a to mi vadilo. Já měřím 182 cm, ale překvapivě jsem brala hned první co jsem zkoušela. Teď mám problém s kalhotama co nosím se psem, to budu muset taky něco sehnat. Nechce se mi s ní nosit džíny, které budou hned sprasené. Ale asi mi nic nezbude a tak si budu muset koupit ještě jedny.
No tak to jsi dobrá, že jsi sehnala mě všechny kalhoty co jsem měla, končili v půli zadku a kdybych si ještě sedla do auta, tak tam sedím s holou řití.. a za tohle chtěli 1140,– děs..
Tak taky nejdeš na plodovku? Já taky ne a jsem moc ráda holka, bála jsem se toho docela dost..
Já za ne platila taky 1100, ale koupila jsem si dvoje, jedny normální a jedny lacláče.
Když jsem byla na screeningu, tak říkala doktorka, že další řešení genetiky nechá na mém doktorovi. Že z její pohledu je vše v pořádku. No a moje doktorka se ptala, jestli chci aby mě poslala ke genetikovi. No a nevěděla. Tak mi řekla, jestli chci jít na odběr plodové vody - no já že ne, když to není nutné. A tím to pro mě skončilo. Tobě je vlastně kolik? Mě 35.
Mě je právě taky 35, bylo mi v říjnu, takže jsem tuhle hranici překročila jen tak tak, myslím toho věku.. Oni by v Genetika s.r.o. na plodovku hnali každou, protože jsou to soukromníci a mají z toho prašule..
Ale já to telefonicky konzultovala s mojí Dr. a ta mi jednoznačně řekla, že by být mnou nešla, že mám genetiku negativní, a vzhledem k tomu že mimčo je to vymodlený a jsem po zákroku s čípkem a je mi 35, nešla by.. dám na ni, je to moc fajn doktorka, takže nepůjdu, jen na ten supervelký UZ, říká se tomu konziliární UZ. Tam uvidí vše, i počet prstů, pohlaví, a uvidí popř. jakoukoliv anomálii..
Já to mám stejně, protě takový ten hraniční věk. Moje doktorka k tomu přistupovala stejně. Kdy se dělá ten ultrazvuk? Já jdu 22.3. to budu v 19 týdnu na nějaký podrobný uz. Možná to je ono. Jinak u mě to zas vymodlený nebylo. Prostě to přišlo a žádné zdravotní problémy nemám, takže z mého hlediska není co řešit. Ani v rodině žadné genetické degenerace nejsou.
Ano to bude ono, neboť na ten UZ se chodí ve 20.t. Já měla před 3 roky problémy s čípkem, byla jsem na operaci, pak jsme měli rok zakázáno se snažit, jak se to bude hojit ten čípek, pak jsem vysdila HA a otěhotněla jsem až rok a půl poté… Takže fakt riskovat nebudu ![]()
Hlavní je, že je zatím vše v pořádku. Já to do toho srpna nevydržím…
Já bych to taky už chtěla nějak urychlit…
máma říkala pod igelit, jak s osením… ![]()
Mě by se líbilo, kdybych si mohla vidět do břicha a kontrolovat si to. Takhle člověk musí jen doufat, že je vše v pořádku
Holka čteš mi myšlenky, taky bych brala UZ obden abych viděla, že je vše jak má..
Takhle je to jedno velký překvápko ![]()
No to já taky. Na druhou stranu, prý častý ultrazvuk není dobrý. Tak ja bych chtěla mít okýnko a vždycky se juknout:-).
Lítací dvířka jako pro slepice…
nakouknout, zavřít… juknout, když se něco děje.. a už cítíš pohyby?