Poradna duly
Jana Čurdová
bellezza píše:
holky uz vite pohlavi?my byli vcera na 4Dutz a dr. si nebyla jista, mame doma holku a moc bysme si prali kluka, a kdyz se nepovede nevadi
u nas asi kluk
No u mě to vypadá na holčičku, ale potvrdí mi to za dva týdny. Já bych radši holčičku, takže když mi to doktorka před 14 dny řekla, tak jsem měla radost. Ale člověk nikdy neví.
Jinak mě je vcelku dobře, jen mě občas bolí břicho. A ráno když se moc napiju a pak jedu do práce, tak řeším nejbližsí benzínky. Minulý týden, jsem měla potřebu zvracet dva dny po sobě na stejném místě, ale pak jsem to rozdýchala. Za celé těho jsem zatím zvracela asi 3×.
Jen mám občas problémy s tlakem, když ráno se psem rychle vyjdu takový kopec. Tak se mi občas točí hlava a chytá mě migréna. Ale funguju normálně. Paradoxně mi je líp, když vstávám ráno do práce než když si přispím o víkendu.
bellezza píše:
prazsky maminy kde hodlate rodit?teda kde jste zaregistrovany
Já u apolináře. A ty?
BealyAM píše:bellezza píše:Já u apolináře. A ty?
prazsky maminy kde hodlate rodit?teda kde jste zaregistrovany
ja porad zkoumam to dvd ze vcera jestli zahlidnu pindoura, ale teda nevim no, pockam na velkej utz ![]()
BealyAM píše:
Ale o 10 dní dřív. Ty jsi tam už rodila?
ne my prave zijeme v praze(za prahou)4 roky, pochazim z jiznich cech, ale u apolinare jsem byla loni v zari na revizi po ZT a je mi to tam prijemnejsi nez to podoli, je tam klidek pohoda po cely budove
bellezza píše:
ne my prave zijeme v praze(za prahou)4 roky, pochazim z jiznich cech, ale u apolinare jsem byla loni v zari na revizi po ZT a je mi to tam prijemnejsi nez to podoli, je tam klidek pohoda po cely budove
Tak já nemocnice bytostně nesnáším. Takže když jsem tam byla na registraci, tak jsem se zhrozila. Ale prostě se přes to musím přenýst. Třeba se tam potkáme ![]()
BealyAM píše:bellezza píše:Tak já nemocnice bytostně nesnáším. Takže když jsem tam byla na registraci, tak jsem se zhrozila. Ale prostě se přes to musím přenýst. Třeba se tam potkáme
treba porodim driv a klapne to
koukala jsem ze nadstandart jednoluzko vyjde za celkem dobrou cenu nez dvouluzak, no a uz se tesim na cviceni, chci chodit 2× tydne pravidelne ![]()
ahoj Belezza ![]()
Já jsem zaregistrovaná v Podolí, čekám první 26.8. a ještě nevím co to je, na kontrolu jdu příští týden a taky bych brala abych NĚJAK věděla, že je mrňousek vpořádku
Jinak je mi docela dobře, až na tu únavu…
Jo a ke kalhotům - jsem prcek s velikostí 38, takže jsem koupila v prvním krámu ![]()
zuzka456 píše:
ahoj Belezza
Já jsem zaregistrovaná v Podolí, čekám první 26.8. a ještě nevím co to je, na kontrolu jdu příští týden a taky bych brala abych NĚJAK věděla, že je mrňousek vpořádkuJinak je mi docela dobře, až na tu únavu…
Jo a ke kalhotům - jsem prcek s velikostí 38, takže jsem koupila v prvním krámu
tak si zaplat v podoli ten 4D utz a uvidis ![]()
kalhoty ja koupila v HM-ku za 900,– a mam je tak asi 3 tydny ale ja ten pupek mam fakt velikej
rika se ze s kazdym tehu bricho roste driv
Ahoj,
tak já se taky hlásím, TP mám 27/8 a jsem registrovaná taky v Podolí (budu tam rodit už podruhé). Zatím máme domluvu, že pohlaví se chceme dozvědět až na porodním sále. Tak uvidím, jestli nám to vydrží. Jen mě překvapuje, že někdo vidí pohlaví už teď, co jsem četla, tak v 16.týdnu ještě nemá být vidět, ne?
andreiika píše:
Ahoj,tak já se taky hlásím, TP mám 27/8 a jsem registrovaná taky v Podolí (budu tam rodit už podruhé). Zatím máme domluvu, že pohlaví se chceme dozvědět až na porodním sále. Tak uvidím, jestli nám to vydrží. Jen mě překvapuje, že někdo vidí pohlaví už teď, co jsem četla, tak v 16.týdnu ještě nemá být vidět, ne?
nám ho řekli ve 12tt, ale samozřejmě že ne na 100% ![]()
mončíček píše:andreiika píše:nám ho řekli ve 12tt, ale samozřejmě že ne na 100%
Ahoj,tak já se taky hlásím, TP mám 27/8 a jsem registrovaná taky v Podolí (budu tam rodit už podruhé). Zatím máme domluvu, že pohlaví se chceme dozvědět až na porodním sále. Tak uvidím, jestli nám to vydrží. Jen mě překvapuje, že někdo vidí pohlaví už teď, co jsem četla, tak v 16.týdnu ještě nemá být vidět, ne?
Fakt? Vím, že z odběru plodové vody je to kolem toho 12.týdne, ale jinak se píše že až ve 20. Tak to docela koukám.
A už cítíte pohyby? A přibíráte? Já přibrala první měsíc hned 4 kg a od té doby nic, už ani nemám žádný extra hlad, ale bříško jsem měla skoro hned.
no já si připlatila za to, že mi ty testy a asi velkej (ale ne 4D) UTZ dělali ve 12tt, všechno dopadlo prý velice výborně, jenže už měsíc jsem prcka neviděla a pohyby zatím asi necítím. Asi=jednou jsem cejtila takový šimrání, asi před 10 dny, ale tak zatím je ještě brzo na pohyby… ![]()