Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Zireael moc děkuji za odpověď, my jsme z Ostravy Hrabůvky, často ať v létě nebo v zimě tady večer vyloženě cítím že se něco vypouští nebo čoudí nějaký komín, kdybych chtěla sázet na ovzduší tak bychom museli asi do hor to mi je jasné ale nejsem milionář no ???? ale tak nějak žiju v tom že je ten Petřvald trochu dál od té Ostravy a trochu na kopečku . .. takže říkáš že v poho jo? No školu jsem tam našla kousek ta je jen první stupeň nebo až do 9? Školka nevím teď jestli jsem viděla vedle že je? Penny kousek, pošta . ..a jinak Orlovou znám dobře tam jsem vyrostla. Dcera teď bude mít 4 takže do školky by tam někde šla. No a ti spoluobčané ti se asi zdržují hlavně tam Březiny atd že? A co škola kam chodí do školy? ???? Ne že bych byla radista no ale víš co?
no a ještě prosimtě jak se jede z Ostravy na Petřvald tak u té hlavní cesty od Radvanic strašný smrad vždycky v autě tam je nějaká halda skládka nevíš? Neomezuje to necítíte nebo něco? A co se týče města tak vše ok ? Jako časté odstávky nějaké vody nebo elektřiny nebo jiné problémy? …my tady v Hrabůvce třeba trpime na často rezavou vodu jakože hodně často snad každý měsíc se to vrací a dávám tomu za vinu že co tu bydlíme tak trpím na ekzémy ???? moc děkuji jestli tam nakonec budeme bydlet koupím ti čokoládu! ????????????