Maminy píšou bakalářku/diplomku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tý jo… lepší by bylo psát, snažit se a neflákat se. Když už teda píšeš diplomku jako maminka. Mamina má jít dítěti vzorem a ne si takhle stěžovat.
Je mi jasné, že toto jsi slyšet nechtěla, ale vůbec nemám pochopení pro naříkání si v situaci, kterou jsme si sami uvařili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tě chápu, taky někdy nadávám a člověk si musí od psaní trochu odpočinou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kliiiidek, co teprv az se budes ucit na statnice…a bud rada, ze nemusis psat jen kdyz dite spi, ja byla vetsinu tydne sama, byl to zahul…jooo a tvou chut se,,flaknout" zcela chapu, ja musela dva tydny pred statnicema koukat na jeden porad, tvrdila jsem sama sobe, ze proste musim, ze to je zaslouzena pauza atd
no po statnicich jsem po poradu ani nevzdechla
jinak mou bc mi v radnem terminu na jare neprijali, takze jsem ji CELOU prepisovala, no des
a odstatnicovano mam v srpnu
drzim palce
- Citovat
- Upravit
@patlamatlaxy piš, samo se to nenapíše. Navíc diplomka je jen první stupeň, pak máš učení na státnice a to je taky chuťovka. Mám to už naštěstí čerstvě za sebou. Včetně odkladu, protože jsme se s vedoucí neshodly, jak to má vypadat. Musela jsem kvůli tomu přerušovat a prodlužovat. Takže fakt se zapři a jdi do toho.
Buď ráda, že se manžel postará. Já psala po nocích, když muž i syn spali.
- Citovat
- Upravit
@Sidsel píše:
Tý jo… lepší by bylo psát, snažit se a neflákat se. Když už teda píšeš diplomku jako maminka. Mamina má jít dítěti vzorem a ne si takhle stěžovat.Je mi jasné, že toto jsi slyšet nechtěla, ale vůbec nemám pochopení pro naříkání si v situaci, kterou jsme si sami uvařili.
jé, to jsem si ani nevšimla, že bych si stěžovala, spíš píšu o pocitech z toho, jak to mám napsané a chci vlastně ujistit, že to tak měl každý ![]()
taky nejde psát v kuse 10 hodin a neodpočinout si a odreagovat se, oni se pak pletou písmenka, pálí oči atd. a hlavně je to kontraproduktivní
situaci, kterou jsem si uvařila…no někdy je odklad z důvodu, který sami nemůžeme ovlivnit, třeba takový zdravotní stav, což je právě můj případ, píšu v průběhu, nehoním to na poslední chvíli…píšu hlavně večer, ale to se moc nesoustředím, protože musím psát v kuchyni, po ránu, když malý ještě spí (ale to už tak často není) a pak když manžel hlídá a dá mi prostor
jo, vlastně si stěžuju: nemám místo, kde psát, rekonstruujeme dům, tak jsme tu trochu namačkaný
- Citovat
- Upravit
@patlamatlaxy já bych si toho nevšímala, když jsem si někomu zafňukala, že nemám hlídání a je to mazec, tak jsem to hodněkrát taky slyšela…ale škola se dělá kvůli snaze o lepší budoucnost a ne ze srandy, nudy nebo snad jen proto, že ze sebe chceme udělat chudáčka, ale někdo je hold jiného názoru
nad tím se pousměj ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak pro dnešek končím, už na to skoro nevidím, pálí mě oči a vynechávám písmenka. Půjdu se vykoupat a možná k tomu ještě usednu a trochu to stylisticky upravím. Seděla jsem u toho 9 hodin v kuse (přestávky na čůrání, jídlo a pití a založení této diskuze ![]()
- Citovat
- Upravit
Pololežím v posteli přikrytá dekou, na nohách notebook, kolem sebe knihy se záložkami a poznámkami a píšu a píšu. Začínám mít pocit, že vlastně všechno jen přepisuji jinými slovy. Nenapadají mě žádné odborné termíny, opakují se mi slova a vlastně vůbec mám pocit, že to je všechno zbytečně bráno ze široka a podrobně.
Manžel se stará o syna. Vlastně jediné místo, kde mohu psát je ložnice. Kuchyň je spojena s obývákem, kde hraje TV, nebo tam pracuje můj manžel, pracovna je zas zavalena technikou, kabely a věcmi, které zatím nemají místo včetně sušáku na prádlo a plného (vrchovatého) vlastně strašně obrovského koše prádla na vyžehlení. Takže tam se nevejdu.
Během února musím zaslat první náhled mého veledíla. Mám odklad do 30.5. a jsem vážně nervózní, zda to zvládnu!
A celkově mám pocit, že dosavadní text mé práce stojí za pěkný kulový!
Tak šup sem, kdo ještě píšete a máte odklady, pojďte tu plakat a trochu se fláknout