Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zakladatelko, taky je vložka a vložka. Nevim, jaké používáš, ale já mám nejlepší zkušenost s Naturella ultra NIGHT s křidélky. Ta je hodně savá.
https://www.notino.cz/…/p-16181817/?…
Možná by ti maminka nenadávala, kdybys jí prostě a jednoduše vysvětlila důvod, proč se ti to děje (a možná by ti i poradila sama, aniž bys musela zakládat diskusi na internetu)… Jestli každý měsíc nachází v koši špinavé pyžamo bez vysvětlení a bez pro ni viditelné snahy o nápravu, tak se nedivím, že jí dojde trpělivost.
Tak když víš, kde je problém, tak si prostě dej k posteli papírové kapesníčky a ráno si tím vycpi kalhotky (okolí vložky), nebo použij 2 vložky, pořiď více savé, pokud to nepoberou.
Určitě to má řešení ![]()
@safina píše: Více
Samozřejmě, že to má řešení… Na noc použít výrazně větší vložku, kapesníčky u postele nebo prostě mechanicky - přitisknutím vložky - zabránit odtoku krve.
Dá se to vyřešit naprosto jednoduše, ale to by nesmělo jít o starého známého menstruačního trolla
![]()
Vzít si velké vložky, co jsou třeba přímo na noc. A když se stane nehoda, nedávej prádlo do koše, ale minimálně to namoč, ideálně přeper v ruce. Chápu, že se to mamce nelíbí ![]()
Jasně, jasně… všechny jste si tady po sobě praly pyžama
Už to vidím…
Nevíte kolik jí je a matka jí má říct co a jak.
@Simod píše: Více
Mamka mi říkala rovnou, že to mám aspoň namočit a nedávat do prádla, kde to akorát zaschne ![]()
@Dahlia0409 píše: Více
To je právě ono… mamka ti to řekla ![]()
Ale tady ty rady typu běž si koupit Vanish mi prostě přijdou zcestné.
@Simod píše: VíceŽe? Já jen čumím. Jestli ta matka vidi, že ma takovy problém, tak s ní má o tom promluvit. Koupit jí vložky na noc. Ale říct jí, že je prase je přeci jednodušši, než jí to naučit.
Příspěvek upraven 13.12.24 v 19:43
Zaschla krev se pere hodne spatne. Zacala jsem menstruovat ve dvanacti a kdyz jsem protekla na pradlo, predpirala jsem to ve studene vode, dokud krev nezmizela. Jestli te maminka o tomhle nepoucila, tak od ni neni fer nadavat ti do prasat. Jestli ti to ale opakovane pripomina a ty na to dlabes, dokazu pochopit, ze uz toho ma plny zuby. Kup si na noc velke vlozky, at toho co nejvic zachyti a kdyz proteces, hned tu cerstvou krev ve studene vode vyper. Je to chvilka.
@Simod píše: Více
Tak evidentně už má MS, takže to malé dítě nebude… Moje ještě ani zdaleka nemenstruuje, ale to, že si má flek na mikině (v jejím případě od jídla) přeprat už ví dlouho.
@Anonymní píše: Více
Tvoje máma je opravdu vrchol necitlivosti a neempatie. Za nic nemůžeš, máš jen děsnou matku. Jednou dospěješ, odstěhuješ se a už nikdy takovéto de. bilní poznámky nemusíš poslouchat. Moje sestra má celý život to samé. Také za to nemůže. Drž se.
@Pidulka1991 píše: Více
Ale prase je, ne protože protekla, ale protože to hodí do prádla a očekává, že to matka bude přepírat. Taky se na to matka mohla vybodnout a jen to hodit do pračky, ať si chodí ve flekatém pyžamu.