Manikúra profesní kurz na rodičovské - Jihočeský kraj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Manikúra profesní kurz na rodičáku,Jihočeský kraj
Zdravím,
Už asi rok a půl se věnuji nehtům, do střední délky převážně gel lak, zpevněný gel lak, občas gel. Uvažuji o profesním kurzu, jak takový kurz probíhá, jak dlouho trvá kolik času je potřeba, jaká je jeho cena a zda je možnost nějakého příspěvku na něj od úřadu práce? Dá se to zvládnout s miminkem a 3 leťákem? Jsem tedy stále na rodičáku a ještě nějakou dobu budu, v práci mám pořád smlouvu na dobu neurčitou. Děkuji za radu informaci a tak. Hezký den😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@sonicek25 píše:
Zdravím,
Už asi rok a půl se věnuji nehtům, do střední délky převážně gel lak, zpevněný gel lak, občas gel. Uvažuji o profesním kurzu, jak takový kurz probíhá, jak dlouho trvá kolik času je potřeba, jaká je jeho cena a zda je možnost nějakého příspěvku na něj od úřadu práce? Dá se to zvládnout s miminkem a 3 leťákem? Jsem tedy stále na rodičáku a ještě nějakou dobu budu, v práci mám pořád smlouvu na dobu neurčitou. Děkuji za radu informaci a tak. Hezký den😊
tak pokud má někdo práci, proč by mu někdo platil kurz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zkušenost s rekvalifikačním masérským kurzem v Praze, výběr byl ze třech variant - večerní (dva večery v týdnu), víkendový (myslím, že to bylo 8 víkendů) a intenzivní (ten byl pravděpodobně 16 dnů v kuse).
Ty se musíš podívat na podmínky toho kurzu, který si vybereš. Na těch našich nikdo z ÚP nebyl a platili jsme si to sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka já nemyslela uhradit🙈ale zda třeba něco přispívá, prostě musím nemít práci chápu, abych měla na něco případně nárok. To že mám smlouvu totož neznamená, že po rodičovské mě vemou zpět i když by měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se zeptala.Kde sháníte modelky? Já právě kurz dělám a mám velkou nouzi a dobrovolnice
Kdyby náhodou nějaký dobra duše chtěla tak bych byla ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym201 já sháním rodina, kamarádky
ale zatim kurz nedělám a nemám právě, jsou to většinou dobrovolnice na trénování. Proto o kurzu uvažuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo já mám kolem sebe samé může takže dobrovolnice nemám. Kurz je fajn a je zakončený zkouškou která pak opravňuje k podnikání takže tahle varianta mě lákala až na nedostatek rukou😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym201 píše:
Jo já mám kolem sebe samé může takže dobrovolnice nemám. Kurz je fajn a je zakončený zkouškou která pak opravňuje k podnikání takže tahle varianta mě lákala až na nedostatek rukou😂
Odkud jsi? Ruce bych Ti asi půjčila, ovšem pod podmínkou, že schováš pilník, ten já totiž nerada. ![]()
Osobně bych upřednostnila pedikúru, ale ruce bych určitě zvládla.
Já jsem sháněla těla na praxi z masáží mezi svými známými. Naštěstí bylo jedno, jestli mi poleží muž nebo žena. ![]()
V červnu jsem dělala modelku na líčení. Jsem 50+, ale spokojená jsem tedy byla hodně. Já se totiž vůbec nelíčím a slečna mě udělala opravdu krásnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 České Budějovice.
Odhodlaně jsem do kurzu šla a až teď vidím že je to opravdu těžké sehnat nějakou dobrou duši co by mela trpělivost a čas pro začátečníka. Pilnik není kámoš? Jako upřímně můj zatím také ještě ne😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sonicek25 Já vám teda ještě odpovím na co jste se ptala když už jsem vám vlezla do diskuze.
Platila jsem za kurz 13tisic můžete jako samoplatce a nebo přes úřad práce spolupracují spolu.Kurz mám dvakrát do týdne. Zatim to bylo na cca 2hodiny teorii a začíná praxe kde je třeba si sehnat modelky..a čas samozřejmě na dodělání té dané práce co budete dělat. Vse se dá domluvít..take mám tříletaka takže někde se stane že nemůžu a není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym201 píše:
@K2 8611 České Budějovice.
Odhodlaně jsem do kurzu šla a až teď vidím že je to opravdu těžké sehnat nějakou dobrou duši co by mela trpělivost a čas pro začátečníka. Pilnik není kámoš? Jako upřímně můj zatím také ještě ne😂
České Budějovice nejsou na konci Vesmíru, mám ráda jízdu vlakem z Prahy do ČB a pak ještě dál na jih, kde máme příbuzné.
Kdybys fakt potřebovala, tak přijedu. Už jsem dlouho neudělala nic šíleného a jet na manikúru do ČB, zvlášť, když do Prahy na manikúru nechodím, to by se mi asi líbilo. Ale můžu jen o víkendy a raději teda soboty. Tak to zvaž. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 Tak to je super a bláznivé to je hodně 😂To se mě líbí.. akorad mám kurzy pondělí a středa 😂 😂 😂 Což je škoda ale můžeme se nekdy domluvit kdyby jste byla stále bláznivá na trénink mimo můj kurz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonym201 Já bydlím za Prahou na druhou stranu. Takže se musím rozumně dostat domů. Takže všední den ne. Pak se kdyžtak ozvi a domluvíme se. Klidně i přes SZ. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit