Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Máte někdo zkušenost s manuální dvoufázovou odsávačkou mléka Lovi Protect? Jak jste spokojené?
Nemam, ale doporucim odsavacku od Medeli, jsem sni velmi spokojena
Nedoporučuji manuální odsávačku.. S tou jsem odsála tak 2 kapky..
doporučuji elektrickou.. asi je jedno jakou, já měla Tommee Tippee
@Lejaa Tak ono záleží na co ji potřebuješ, já třeba potřebovala odsát přebytky v práci, tak na to zas není příliš vhodná ta elektrická…
@j.a.n.i1 píše:
@Lejaa Tak ono záleží na co ji potřebuješ, já třeba potřebovala odsát přebytky v práci, tak na to zas není příliš vhodná ta elektrická…
Jasný no..
Tak já pochopila, že zakladatelka chce normálně odsávat mléko.
Děkuji za názory, ale nezajímá mě, jestli je lepší manuální nebo elektrická, k tomu jsem našla diskusí dost. Spíš se ptám, jestli má někdo zkušenost s Lovi Protect případně Medela Harmony…
A ja zase nedoporucuju elektrickou, pouzivala jsem ji asi mesic, nez jsem si musela provizorne odsat tou obycejnou pistovou a uz jsem u ni zustala, neda se to srovnavat, je to mnohem rychlejsi, tichy a neboli to.
@madla21 ja mam medelu harmony a na obcasne odsati idealni, ja ovsem musela prejit na elektrickou takze tu meedelu harmony prodavam, pokud by jste mela zajem napiste. Je uplne nova dam k ni nepouzite prislusenstvi od te elektricke. Je 3 tydny stara takze 2 roky zaruka.