Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
A jak byste se cítili, kdyby vám manžel řekl že za svobodna byl v bordelu? Znechutil by se vám, nebo byste to neřešili?
Tak myslím, že chlap udělal za svobodna spoustu věcí, o kterých vědět nemusím, i když bordel to asi nebude. On je dost fešák, takže platit za sex nikdy určitě nemusel.
Ale je to minulost a je mi to ukradený.
A ty by sis o tom měla jít promluvit s psychologem, než o manžela přijdeš..
@Anonymní píše:
Lil Kitkatt: O tom co napsal nepochybuji, jen jsem reagovala na to, za jakým účelem to napsal.
No jo, ale to jsou prostě představy. Ty si nikdy nic nepředstavuješ? Třeba jaký by to bylo, kdybys vyhrála 100 mil? Je to podobně neškodný..
Jsi cvok. To je jakoby tu psal chlap, že jsi za svobodna dávala pokažený auto do servisu.
@Lil Kitkatt píše:
No jo, ale to jsou prostě představy. Ty si nikdy nic nepředstavuješ? Třeba jaký by to bylo, kdybys vyhrála 100 mil? Je to podobně neškodný..
Ty prasáku! S tebou jsem skončil! ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Ty prasáku! S tebou jsem skončil!
Já mám samý takový zvrhlý představy.
![]()
@fera21 píše:
Jsi cvok. To je jakoby tu psal chlap, že jsi za svobodna dávala pokažený auto do servisu.
To je jasný. Tam je jasná představa zvednutí na rampu a ojetí partou mechaniků ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
To je jasný. Tam je jasná představa zvednutí na rampu a ojetí partou mechaniků
Ahoj, jsem Helmut, opravář aut. Dřív jsem taky vymetal komíny.
Lil Kitkatt: Je rozdíl mezi neškodnými představami a uvažováním o tom, že půjdu něco zrealizovat. Můžu si představovat, jak vykrádám banku, ale nikdy nebudu uvažovat o tom, že to zrealizuji, protože vím, že bych to stejně nikdy neudělala.
@Anonymní píše:
Lil Kitkatt: Je rozdíl mezi neškodnými představami a uvažováním o tom, že půjdu něco zrealizovat. Můžu si představovat, jak vykrádám banku, ale nikdy nebudu uvažovat o tom, že to zrealizuji, protože vím, že bych to stejně nikdy neudělala.
Chudák chlap. Jestli je tohle karma, tak musel být v minulém životě minimálně Jack Rozparovač.
@Anonymní píše:
Byla jsi někdy panic? Nebyla. Tak nefilosofuj, a buď ráda, že už dávno nejseš sama.
Myslím, že u chlapů ve dvaceti normální myšlenky. Chlapi to mají prostě jinak. A upřímně ve 20 už prostě to je trochu zvláštní, být panic. Vůbec na to nemysli. ![]()
@Anonymní píše:
Ty děláš z komára velblouda, fakt. On to nakonec nezrealizoval! A i kdyby, tak co? On byl tedy panic, než poznal tebe? A kolik vám je? Protože kdybys chlapa potkala třeba v 35, musela bys z představ, do kolila dam ho zasunul, mít noční můry.
@Anonymní píše:
David85lbc: Jediné co vidím je, že jsi ubožák, co se mě snaží zdeptat
Deptas se sama ![]()
@Anonymní píše:
Upřímně jeho smýšlení v minulosti nad lehkyma děvama je nic oproti tvému smýšlení teď. Ublizujes sobě, ublizujes jemu a je to kvůli věci, kterou už nelze změnit. To si srovnej zcela vážně v hlavě. Co se stalo už se nemůže odstát.
Lil Kitkatt: O tom co napsal nepochybuji, jen jsem reagovala na to, za jakým účelem to napsal.