Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co?
to si děláš prdel ne?
tak jako panic přemýšlel na prostitutkou. To UPLNE každý panic. A nemá to nic společnýho s vaším vztahem. Nebo myslíš, že začne chodit na za kurvama? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,když byl manžel panic, přemýšlel nad prostitutkou. Tvrdil, že to chtěl jen jako poslední možnost, a že ani tak by tam nakonec nejspíš nešel. V hloubi duše prý věděl, že by to neudělal, že by se bál pohlavního onemocnění a že by měl špinavé svědomí. Přesto nad tím už dva roky vkuse přemýšlím, a nejsem schopná se s tím smířit. Vím, že přemýšlení má od činů ještě daleko, ale trápí mě už jen to, že nad tím uvažoval. A nedokážu pořád pochopit, proč by uvažoval nad něčím, o čem ví, že to stejně nakonec neudělá. Mám s toho úzkosti, myslím na to každý den a omezuje to můj život, i když je to asi kravina. Nevím, jestli jsem vyděšená právem, nebo jestli mám nějaký psychický blok a přehráním to. Manžel říkal že kdybych o tom občas nemluvila, ani by si nevzpomněl, že někdy nad prostitutkou přemýšlel, a že ho to teď ani neláká. Navíc oba máme stejný názor na věrnost a nebojím se, že by mě chtěl podvést, ale prostě mě trápí, že kdy přemýšlel nad něčím takovým.
Nemůžeš vědět jestli to neudělal nebo neudělá…ale tohle jsem zde už četla…
Tak už panic není, má tebe a už ho prostitutky nezajímají. Možná byl stydlivý a nechtěl poprvé načisto být trubka a prvně si to chtěl vyzkoušet z někým kdo se mu nevysmeje a chtěl být dobrý milenec. Nečetla jsem to celé, ale zbytečně to řešíš, buď v klidu ![]()
A do kolika let byl panic…? Čím vyšší číslo to bude, tim víc je pravděpodobnejší výrok, že zoufalí lidé přemýšlejí nad zoufalými věcmi.
Neřeš to a už vůbec nevytahuj pořád dokola. Chudák se ti svěřil a teď mu to pořád otloukáš o hlavu. Příště ti neřekne nic.
Už zase?
Někam se objednej a nezakládej to tady pořád dokola.
Podívej, co bylo, bylo. Je to hloupost a už nad tím neuvažuje. A dokonce s tebou ani nebyl když nad tím uvažoval. Známe chlapy.. Vymýšlí samé prasarny. Normálka. Minulost je minulostí. Měla by si přemýšlet co je teď a co bude zítra, zbytečně se stresuješ 😊 určitě by za jinou nešel a teď dej na moji radu, pokud mu to budeš pořád připomínat tak akorát se mu tím zhnusíš a bude hledat někoho kdo mu nebude dělat stresy. Věř mi. Když jsem byla mladší tak jsem se pořád ptala manžela na podobnou věc a on mi pověděl že ať se na to už vykašlu a že ma ze mne stresy jak se pořád ptám. Milujte se a nepremyslej na tim ![]()
Přijde mi normálnější souložit s prostitutkou než řešit že někdo kdysi přemýšlel nad tím, že by za prostitutkou šel.
Hele, ten tvůj určitě i někdy přemýšlel nad tím, jaké to je souložit s chlapem. Budeš to taky tak řešit?
Ano, už jsem tu jednou psala, a díky zpětné odezvě mě napadla myšlenka, že by chyba mohla být ve mě. Snažím se to přestat řešit, ale nějak mě to ovlivňuje. S manželem to už neřeším, později ho tohle téma začalo vytáčet, což samozřejmě chápu, a od té doby to s ním neřeším, ale mám to furt v sobě. Chci se toho zbavit.
Modrásek modrý: Bylo mu 20, což není moc..
Proč řešíš něco, co bylo v minulosti, když jste se, předpokládám, ještě ani neznaly? A nakonec k tomu ani nedošlo. Nech to spát a nezabývej se zbytečnostmi.
@Prof. Farnsworth píše:
Přijde mi normálnější souložit s prostitutkou než řešit že někdo kdysi přemýšlel nad tím, že by za prostitutkou šel.Hele, ten tvůj určitě i někdy přemýšlel nad tím, jaké to je souložit s chlapem. Budeš to taky tak řešit?
Jestli přemýšlel nad souloží s chlapem, to nevím, ale s kolegyní, sousedkou nebo kamarádkou zcela určitě. Ale už je dokonale ponaučen, že se nesmí podřeknout ani náznakem.
Ahoj,
když byl manžel panic, přemýšlel nad prostitutkou. Tvrdil, že to chtěl jen jako poslední možnost, a že ani tak by tam nakonec nejspíš nešel. V hloubi duše prý věděl, že by to neudělal, že by se bál pohlavního onemocnění a že by měl špinavé svědomí. Přesto nad tím už dva roky vkuse přemýšlím, a nejsem schopná se s tím smířit. Vím, že přemýšlení má od činů ještě daleko, ale trápí mě už jen to, že nad tím uvažoval. A nedokážu pořád pochopit, proč by uvažoval nad něčím, o čem ví, že to stejně nakonec neudělá. Mám s toho úzkosti, myslím na to každý den a omezuje to můj život, i když je to asi kravina. Nevím, jestli jsem vyděšená právem, nebo jestli mám nějaký psychický blok a přehráním to. Manžel říkal že kdybych o tom občas nemluvila, ani by si nevzpomněl, že někdy nad prostitutkou přemýšlel, a že ho to teď ani neláká. Navíc oba máme stejný názor na věrnost a nebojím se, že by mě chtěl podvést, ale prostě mě trápí, že kdy přemýšlel nad něčím takovým.