Manžel kamióňák

9481
7.2.11 09:00

Manžel kamióňák

Ahojky holky najde se tu některá z Vás, která má manžela řidiče kamionu a doma se stará sama o děcko? Manžel nám po narození dcerky řekl, budu jezdit rok a končím. No dcerce táhne na druhý rok a stále jezdí. Mám pocit, že bez té práce nemůže být a když není s námi tak se mu zase stýská. Dá se říct, že jsem si na to i já zvykla, ale někdy je to fakt těžký. Doufám, že je nás víc :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15054
7.2.11 09:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.2.11 14:29

Ahoj,můj manžel jezdí kamionem..Doma je jen na víkendy a někdy ani to ne..Jsme spolu 6 let a už jsem si na to jeho ježdění zvykla.Manžela to baví a po pravdě já si ani nedokážu představit,že by dělal něco jinýho..I když jednou by prý toho chtěl nechat,ale zatím to kvůli financím nejde realizovat.Doma mám tři děti tak je to někdy šílený být na všechno sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9481
7.2.11 14:37

Danuško klikni na mail od dzarunka tam je rozjetá diskuse manželek kamioňáků. Já mám také tři děti a někdy je to opravdu náročný. Třeba teď přišla dcera s poznámkou a myslíš že má ze mě respekt :roll: už sem psala do té založené diskuse tak se na tebe těším :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5732
7.2.11 19:56

Když bude chtít chlap podvádět tak to nemusí být zrovna kamioňák 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
9.2.11 16:36

ten můj když jezdit začínal, tak se taky trochu bál, abych mu tu, když tu budu často sama, nezačala běhat za jinýma…když jsem mu vysvětlovala, že pokud bych měla potřebu to dělat, tak na to nepotřebuju mít chlapa na cestách tak na mě valil oči jako blázen :-)
ale abyste si nemyslely, on mi může důvěřovat a taky důvěřuje a já jemu to samé, jen sem ho tak pošťuchovala…

a když se mu někteří chlapi posmívaj, že hlásí domů kdykoliv se chystá točit do čech (i třeba neplánovaně) tak on na to v legraci odpovídá: „radši doma najdu teplou večeři, než nahatýho chlapa“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
14.6.16 12:07

Aho ženy kamionaku :) chci se zeptat má kamionak nárok na přídavky na děti? Nebo je zbytečný vůbec zadat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí