Manžel mě nutí po půjčovat dítě tchýni

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1853
1.5.23 19:30
@ontarova.stara píše:
Nevim, ja si myslim, ze mit kolem sebe rodinu (byt ne biologickou), ktera ma dite uprimne rada, je vyhra. A snazila bych se ty vztahy podporovat.

No jo, jenomže to platí pro psychicky zdravé, normální lidi, což zakladatelka evidentně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 19:33

@BeaL a kde jsi na to přišla ze nejsem psychicky zdravá? Mě znáš nebo co :dance:

• Citovat
  • Upravit
43037
1.5.23 19:39

Bud rada, ze ma zajem. co bych ja dala za hludaci babicku, je to fakt velka pomoc a uleva. Nepokaz to tedka. Tvoje pocity chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
1.5.23 19:41
@Anonymní píše:
tím to nebude. Tchán a obě švagrovévše v pohodě. Švagrové jsou u nás skoro pořád. Mají své děti už velké. Ale malá u nich taky pláče. I když méně.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2595
1.5.23 19:44

Nečetla jsem celou diskuzi, ale… Matka má za dítě zodpovědnost, ale právo si ho půjčovat má de fakto každý. Jak má pak matka tu zodpovědnost vykonávat? Podle mě by prostě neměly zákony toto půjčování dětí vynucovat a nebo by měly matky té zodpovědnosti za výchovu zbavit.
Za mě je matka, která brání své dítě, notabebe čtyřměsíční mimino, dobrá matka. Jak mu prospěje, že bude hodinu řvát cizí ženské v kočárku? Že si rozvine plíce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.5.23 19:50
@VitaminC píše:
Jojo, ta jedna darovana bunka ma uplne stejnou hodnotu jako tehotenstvi, porod, sestinedeli a dalsi zdravotni chutovky :mrgreen:
8o Hezky smyslis o otcich. To je fakt hnus tohle.
@VitaminC píše:
Natoz nejaka no name pichacka tchana.

Tady si snad uz vazne delas pr.del ne? Co jsi za cloveka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.5.23 19:51
@Anonymní píše:
@BeaL a kde jsi na to přišla ze nejsem psychicky zdravá? Mě znáš nebo co :dance:

Psychicky zdrava asi budes, ale projevujes se v teto diskuzi jako pekna semetrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
1.5.23 19:52
@Anonymní píše:
Když jsem chtěla pohlídát straší dceru, tak mě vždy poslala někam ale malé miminko chce vozit aby se ukázala před svými kamarádkami.
Když byly straší dceři jen pár měsíců hlídala pořád skoro každý den. Ale teď už to straší nechce proč… :zed:
Tak že jen z ke strany to nebude jak tady někdo naznačuje že jsem divná. Jen nechci aby se někdo chvástal něčím o co za pár měsíců neprojeví ani zájem.

A komu jsi chtěla pohlídat dceru?
straší - nestraší :nevim:
Psycholog by podle textů zakladatelky si možná troufl udělat nějakou základní analýzu. A nejen psycholog.
Lituji obě děti - straší i mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1334
1.5.23 19:55

@arinecka
Ubohý to není ani omylem. Nežije ani jeden děda a ani ta druhá babička. Takže jakékoli hlídání bylo fakt pouze na mne. Omlouvat se nemusíš. Nečekám na to. Co sis jako myslela, že jsem exkluzivní, jedinečná, hlava pomazaná a v rodině nejváženější? Koho požádat o hlídání, když nejsou naživu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.23 19:56

@BeaL chtěla jsem nechat tchýni pohlídat straší dcerku ale bylo mi jasně řečeno že jsou pro ni přednější její kamarádka i když před tím hlídala rada. - a bylo v době kdy jsem byla před porodem.

• Citovat
  • Upravit
53518
1.5.23 20:00
@Anonymní píše:
Podotýkám není to babička. Tchán se sní seznámil asi před čtyřmi lety, když jeho žena zemřela.
A u mé mámy taky pláče ale ta dokáže pochopit, že dítě 4 měsíce staré potřebuje mámu.
A chtěla bych radu ne se tady nechat kritizovat. Děkuji

Tak řekni, děkujeme za pomoc, ale dnes máme jiný program. Přišla byste v pátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.5.23 20:00
@arinecka píše:
Ale necha, i ty, jen to nepriznas.

Proc bych to delala? Syna jsem nosila v satku, spi se mnou v posteli, kojeny prakticky nonstop. K placi krom lehkych urazu nemel duvod - a i tehdy jsem ho hned konejsila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
1.5.23 20:03
@Maggdallena píše:
Tady si snad uz vazne delas pr.del ne? Co jsi za cloveka?

Nejaky argument bys tam nemela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
1.5.23 20:06

To je snad vtip, ze tady nekdo povazuje matku za „vic“, protoze tehotenstvi, porod, 24/7 atd… matka je rodic s naprosto stejnymi pravy jako otec. A jestli se nekdo ve vztahu citi vic jako rodic proto, ze je s ditetem 24/7 a protejsek kratsi dobu, tak je to velice, velice smutne. On ten muz se stara o rodinu a dite treba tim, ze sice neprebaluje a neni s nim 24/7 ale treba zajistuje financne rpdinu. Oba rodice jsou maji stejna prava, ani jeden neni „vic“, jen maji jine role, a tudiz naprosty souhlas s tim, ze pokud si manzel preje, aby dite mohla babicka vpzit, je to stejne plnohodnotny hlas jako hlas zeny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5161
1.5.23 20:07
@Anonymní píše:
Podotýkám není to babička. Tchán se sní seznámil asi před čtyřmi lety, když jeho žena zemřela.
A u mé mámy taky pláče ale ta dokáže pochopit, že dítě 4 měsíce staré potřebuje mámu.
A chtěla bych radu ne se tady nechat kritizovat. Děkuji

A proc by to nebyla babicka? To jako od mimina budes detem vtloukat do hlavy ‘ta pani neni biologicka maminka tatinka, takze to neni tvoje babicka’. Myslis ze deti to takto resi - vlastni/nevlastni? Pro nase deti treba ‘nevlastni’ deda je jim mnohem blizsi a vidaji ho casteji nez ‘vlastni’ deda. A kolik maji sestrenic/bratrancu co jsou nevlastni nebo ‘z druheho (spise tak pateho) kolene’ a fakt to tak neresi, proste reknou sestrenice.

Jinak dite neni tvuj majetek, dite je stejne tak manzelovo jako tvoje, takze si ho muze ‘pujcovat’ svoji mame jak uzna za vhodne, nepotrebuje tvoje svoleni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí