Manžel mi závidí RD, vyměnit se ale zatím nechce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41209
10.12.25 21:27
@Snopy123 píše: Více

mě se po tom dost zhoršilo zdraví - problémy s imunitou, nové alergie, intolerance. Spanek mam od té doby tak slabý, že se stejně jednou nebo dvakrát za noc vzbudím. Druhé dítko má občas hodně divokou noc, tak to taky stojí za to…mám pocit, že bych prospala víkend :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
10.12.25 21:29
@Anonymní píše: Více

takže RD a k tomu pracuješ…a o má chlap řeči? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
10.12.25 21:31

Jasny, to pak na prd je. Kdyz jsem potrebovala neco urgentne do prace a hlidani odpadlo, tak to vzdy odneslo spani… Dlouhodobe bych se na takove dve smeny zblaznila.
Musite vedet v jake jste situaci financni. Jestli by ti nepomohla chuva - jakoze mozna nevydelas vic nez ona, ale jestli treba potrebujes udrzet klientelu, tak nejde prestat pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21417
10.12.25 21:35
@Keyllah píše: Více

Mne se po nocich, kdy jsem vstavala x krat k diteti take zhorsily zdravotni problémy. A tady jsou některé schopne pomalu napsat, ze zeny na RD jsou line a vyhybaji se praci…Strazkyne patriarchatu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3196
10.12.25 21:41

Do kombinace dítěte ( práce na HO a RD) bych už nešla bez klidného a spavého dítěte s hlídáním. To je sebevražda. Dělali jsme to přes 1.5 roku, kdy tedy některé situace musel hlídat manžel ( s kontaktním a nespavým dítětem) a zpětně už ani náhodou.
Jenže zase to člověk nepoloží že.
A s chůvou by naše dítě nevydrželo- tedy malé dítě. Dneska už třeba ano, ale to ji už nepotřebuji.
Naštěstí mám normálního chlapa. :andel:

Chlapa co má řeči bych poslala si to na 2 měsíce zkusit.
Ach jo.

Příspěvek upraven 10.12.25 v 21:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
10.12.25 21:41
Že jo.. Bych ho :pocitac: :pocitac:
A některé mu ještě pritakávají. Takže hov.. eee houby živitel rodiny, když zakladatelka má svůj příjem.. A chlap ještě bude pindat. :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.12.25 21:44

Myslím, že jsi stěžuješ. Pokud ti manžel pohlidá, najdi si brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
10.12.25 21:48

@Paja421 8o 8o
Tady někdo reaguje, aniž by si si přečetl diskusi :zed: :zed:
Zakladelka na RD svůj příjem má jako OSVČ. Takže kecy o brigádě si strč za klobouk.. Jasně - dítě, domácnost, práce, pindající chlap, ale ženská si jen stěžuje :think: :think: Co k tomu dodat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.12.25 23:30

@Paja421 a hlavně jaké: pokud ti manžel pohlídá? Ono je to dítko jen její?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
11.12.25 06:13
@Paja421 píše: Více

co si napřed přečíst přísvěky od zakladatelky? :think: neb ona už dávno brigádu má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 06:16

A po nocích děláš proto, protože musíš, jinak nevyjdete finančně? Nebo jen proto, že to tak ty chceš? A to pracuješ každou noc celou noc nebo je to třeba 1 hodina denně?

• Citovat
  • Upravit
2765
11.12.25 06:22
@Šmoulice píše: Více

My jsme se vymenili IKDYŽ chlap vydelava vic. Vztah s ditetem a spolecné problémy jsou víc, než pár tisíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.12.25 06:30
@Yasmen píše: Více

A ty si myslíš, že jediná možnost, jak si chlap může vybudovat hezký vztah s dítětem, je ta, kdy bude chlap na RD? A peníze jsou důležité, bez nich nezaplatíš hypotéku, jídlo, pleny,…

Příspěvek upraven 11.12.25 v 06:48

• Citovat
  • Upravit
27
11.12.25 06:45
Četla jsem proto to píšu, pokud si stěžuje, tak může další brigádu, pokud ji manžel pohlidá. Kdo chce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.12.25 06:47
@werajsik píše: Více
Četla jsem, proto píšu, ať si najde brigádu, nemusí být pouze na OSVČ, kdo chce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby, jak jsem již jednou psala.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí