Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Roxy ivka píše: Více
Hele přečetla jsem si ten první příspěvek znovu a není to o tom, že by on remcal. Sama zakladatelka píše, že on bagatelizuje, jak to má ona náročné. On se naopak o společné dítě stará.
Jedna věc je jak je mateřská ubíjející, ale zpětně, když už jsme oba na full time v práci, řešíme školu a školku, kroužky, do toho domácnost, atd… tak s láskou vzpomínám, jak jsem právě na tom rodičáku měla čas na vše…
@Anonymní píše: Více
Jde o mojí dceru, ano, je zdravá, nemá žádnou trvalou diagnózu, prostě se to „jen“ sešlo. A představ si, že znám lidi se zdravými dětmi co na tom byly obdobně.
Tvůj údiv a popírání jen dokazuje, že no tom fakt NIC nevíš. Namísto kopání do ostatních bys měla mít trochu pokory a vděku za nenáročné dítě, protože to moje bys pravděpodobně nezvládla ![]()
@Šmoulice píše: Více
Ne, není, upadla si na hlavu? Ty taková frajerka, co tady na každého vyskakuje, a položilo by tě pár normálně běžných dětských neduhů? Nebo kde tam vidíš tu vážnou nemoc? Snad reflux nebo ekzém je ta děsně závažná diagnóza? ![]()
Jediná méně obvyklá věc byly ty žlučové kameny ale testy všechny nemoce vyvrátily, a po zaléčení se nevrátily, takže ne, to není nemocné dítě. A díky bohu, protože z toho co vím o tom, jak žijí maminky dětí s metabolickým syndromem by ti vypadaly vlasy, když je podle tebe reflux a dráždivost „vážná nemoc“ ![]()
Dalsi, co si honí triko na ostatních, a reálně náročnější dítě by nedala ani na víkend ![]()
@Wani píše: Více
Tak starý asi úplně ne, ale průměrný věk aut v ČR je 16.5 roku. Takže dost lidí má ještě auto, na kterém si toho sami mohou udělat dost.
Urcite Skodu120 a dela si to na kolene ![]()
My máme Octavii II, r. 2006 a i k blbým žárovkám se dostává hodně špatně
![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Tak to ja mam naopak. Ted je to mnohem lepsi, nez na rodicaku s detmi, rano vsichni vypadnou a ja se muzu venovat praci.
No a co? Pokud mu jde o to, nahrabat si co nejvic penez, nemel si delat dite ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Jojo, ted jsem jela prezouvat, mame nove celorocni pneu. Jela jsem 30 min do servisu, dala si tam kafe, pokecala s mechanikem a jela 30 min zpátky. Co ti mám říkat, prostě dřina, které se každodenní mytí nádobí nevyrovná. A příští rok nás čeká technická, tam to mam tedy jen 15 minut, ale uprostřed hodina procházení po nákupáku, protože technická je na dýl… ![]()
@Yasmen píše: Více
Tak jestli nepotřebují nic platit, tak pak peníze nepotřebují. Ale běžný člověk dneska potřebuje peníze.
jakože předpokládáš, že chlap je automechanik a má tak staré auto, že ho musí každý táden hodiny opravovat?
zajímavé